- 27 Şubat 2013
- 87
- 29
- 98
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kizlar bugun yumurtlamamdan 6 gün gecti ovulasyon testi yaptim t cizgisi daha koyu çıktı ne demek bu anlamıyorum çok heyecanlıyım lütfen yardımcı olunnnnn...
Dayanamadım hastaneye gittim kanda baktirdim negatif çıktı kafam çok karıştı olsa çıkardı heralde boşuna umitlenmeyim bari...merhaba,
fotoğraf koyabilirseniz daha rahat yorum yapabiliriz. ama t çizgisi çok koyuysa gebeliği gösteriyo olabilir.
ama daha adetinize de 1 hafta vardır en azından. sabredin azıcık adet gününde gebelik testi ile kesinleştirirsiniz
hayırlısı olsun hakkınızda![]()
Arkadaşım inşallah bebeklerimiz bizimledir ve sagliklidirEki Görüntüle 1075046
arkadaşlar hepinize merhaba benimde aynı şekilde adetim geçti
ovl.testini denedim böyle çıktı acabamı dedim
Sizce nasıl..
Oldum olucak gibiyim..
Rabbim inş sevindirir
Arkadaşım inşallah bebeklerimiz bizimledir ve sagliklidir
Benim de adetime bir hafta kaldi seninkinden biraz acik sanki benim testim. Benim testin markasi surelab seninkinden sanirim
SELAMMMMMMM KIZLAR..
RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR OLSUN BANADA MUCİZEMİ VERDİİİİ.CUMA AKŞAMI TEST YAPPTIRDIM 132,64 ÇIKTI3 HAFTALIKMIŞ DAHA
AYLARDIR HEP HAYKIRMAK İSTEDİĞİMİ ŞİMDİ YAPIYORUMMMMM
HAMİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
RABBİM BEKLEYENLEREDE TEZ VAKİTTE NASİP EDER İNŞALLAHHHH
KİMSE ECAVP VERMEMİŞ Bana ama olsun gebelik testi doğruladııııı![]()
Bebeğin sana uğur getirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza :) ovulasyon testindeki t daha mı koyu çıkmıştı? Resimden çok anl
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
SELAMMMMMMM KIZLAR..
RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR OLSUN BANADA MUCİZEMİ VERDİİİİ.CUMA AKŞAMI TEST YAPPTIRDIM 132,64 ÇIKTI3 HAFTALIKMIŞ DAHA
HAMİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
çok sevindim hayırlı uğurlu olsun volim hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah darısı bizlerin başına inşallah merak ettiğim birşey var bata ne kadar vardı canım bunu yaptığında
çok sevindim hayırlı uğurlu olsun volim hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah darısı bizlerin başına inşallah merak ettiğim birşey var bata ne kadar vardı canım bunu yaptığında
aminnnnnnnnnnn canım aminnnnn inş darısı hepinizin başına..
bir tane adet olcağım gün yaptım zaten o anda aklıma düştü .
sonra ertesi gün yaptım hep koyu ve çift çizgiydi..zaten adetim geçeli 3.gün de çok silik bir gebelik testi ile karşılaştım..
SELAMMMMMMM KIZLAR..