- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın canımmKızlar bata 8 gün kala ( bugün 21.gün ) tekrar koyulaşma başladı testte. Takip edeceğim hergün.
15. gün T daha koyuydu C den. Önceki ve sonraki gün çalıştık
Daha sonrası hep çok silik gölge gibi çıkıyorurdu bugüne kadar.
Ay varmı dır bişeycik diyorsun canım İnşallah devam eder koyulaşmagözün aydın canımm
canım alsana bır gebelık testı yarın ilk idrarlada onu yap ovulasyon testınden ben anlamıyorum pek ınşallah vardırAy varmı dır bişeycik diyorsun canım İnşallah devam eder koyulaşma
Gebelik testi var canım ama daha erken yapmak için. 4-5 gün sonra yapacağım test nasipsecanım alsana bır gebelık testı yarın ilk idrarlada onu yap ovulasyon testınden ben anlamıyorum pek ınşallah vardır
Ay evet iste böyle oluyor gün gectikce hadi hayırlısıKızlar bata 8 gün kala ( bugün 21.gün ) tekrar koyulaşma başladı testte. Takip edeceğim hergün.
Senin de böylemiydi canım Ay 2 günde bir yapacağım umarım koyulaşırAy evet iste böyle oluyor gün gectikce hadi hayırlısı
Evet canim bu sekilde ydi :)Senin de böylemiydi canım Ay 2 günde bir yapacağım umarım koyulaşır
AmanınnnnEvet canim bu sekilde ydi :)
Kızlar bata 8 gün kala ( bugün 21.gün ) tekrar koyulaşma başladı testte. Takip edeceğim hergün.
İnş. canımmmHadi inş canım hamilesindir benimde ovulasyonum koyuydu gebelik var sanirim
Hadi bakalım hayırlısı inşallah :)Amanınnnn
Çok hafif çizgi var canım, ne kadar sürede çıktı bu çizgi peki ? İnş. vardır bebişKizlar adetime 3 gun var en az gebelik testi yaptim daha oncekilerde boyle cok cok hafif cizgi yoktu sizce cizgi var mi umutlanmalimiyim