- 28 Temmuz 2010
- 805
- 264
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün adetim başladı sandım pembe 1 2 damla akıntım oldu devamı yok :/ beklemedeyim.. Herşey çooook Karışık Rabbim yardımcı olsun..İkinci çizgi 1.çizgi kadar koyu muydu?
Şimdiden tebrik ederimmmmmm :))))Kızlar iyi akşamlar adetime 5 gün var dayanamadim is çıkışı test yaptım ikinci çizgi çok silik cikti var mıdır umitlenmiyim diyorum üzülürüm diye. Üç dört gündür de sabahtan başlayan mide bulantılarim var..
Şimdiden tebrik ederimmmmmm :))))
ol ol. hatta bence git kan testi yaptir yarin. polikinlikler acik olur. saglicakla kucagina al insallah:)
Evet cnm var Allah'ın izniyle benim ki daha silik çıkmıştı. Hemen kan testi yaptrKızlar dayanamadim gebelik testi yaptim varmı sizcee
gebelik testinde, gebelik yoksa ikinci cizgi silik bile olsa hic cikmaz. o ov. testiyle karistiriyordur. sen merak etme, hamilesin. senin de esinin de icini rahatlatmak icin yarin git kan testi ver. bir de ilk idrarinla yaparsan yarin daha da koyu cikacaktir. hic uzulup bebisini de uzme. icin rahat olsun canimİnsallah canim esim inanmadi cizgiye sende hep cikiyor diyor
gebelik testinde, gebelik yoksa ikinci cizgi silik bile olsa hic cikmaz. o ov. testiyle karistiriyordur. sen merak etme, hamilesin. senin de esinin de icini rahatlatmak icin yarin git kan testi ver. bir de ilk idrarinla yaparsan yarin daha da koyu cikacaktir. hic uzulup bebisini de uzme. icin rahat olsun canim
Canim daha önce hayal kırıklığı yasadiysan tekrarlanır diye korkup öyle söylemiştir. Bence o da icinden heyecanla olabilecegini dusuniyrdur. Rahatla ve kanda baktr :)Ay canım benim ..tesekkur ederim .. İnşallah vardır inanmadı.. Bende konusmuyorum ... Neden anlamak bu kadar zorda insani hevesi kursağında kaliyor
Adet in gectimi canm?Kızlar kan testi yaptirdim sonuç 131 sizce kaç haftalik
Hayır 3 gün var :) erken ogrendik :)Adet in gectimi canm?
Gayet iyi çıkmış :) bende 3 gün kala yaptrmstm 79.3 cikmisti. adetimi 1 gün gecince 825.6 cikti. Simdi haftaya persembeyi bekliyrz bakalm bebegimiz kendini gostereck mi :)Hayır 3 gün var :) erken ogrendik :)
Bu arada tebrik ederm sağlıkla al kucağına inşallahHayır 3 gün var :) erken ogrendik :)
Eşim şokta yeni aradık ogrendik inanamiyoruz halaa:)) ben ne zaman tekrar kan testi yaapıyım cnmGayet iyi çıkmış :) bende 3 gün kala yaptrmstm 79.3 cikmisti. adetimi 1 gün gecince 825.6 cikti. Simdi haftaya persembeyi bekliyrz bakalm bebegimiz kendini gostereck mi :)
Pazsrtesi randevu al o zaman yaptr benfe :) hem biraz daha artms olur :)Eşim şokta yeni aradık ogrendik inanamiyoruz halaa:)) ben ne zaman tekrar kan testi yaapıyım cnm
Saol cnmm çok teşekkürler 11 ay dir bekliyoruz ne kadar güzel bi duyguymusBu arada tebrik ederm sağlıkla al kucağına inşallah
Canim evet oyle her seferinde hayalet cizgiyi gorup asiri uzuluyorum bakalim insallaj bu sefer ben yaniliyorumdurCanim daha önce hayal kırıklığı yasadiysan tekrarlanır diye korkup öyle söylemiştir. Bence o da icinden heyecanla olabilecegini dusuniyrdur. Rahatla ve kanda baktr :)
Ay insallah bu seferki gercek cizgidir. Resi. YükLesene bakalm bizde.Canim evet oyle her seferinde hayalet cizgiyi gorup asiri uzuluyorum bakalim insallaj bu sefer ben yaniliyorumdur