- 22 Mayıs 2014
- 1.631
- 768
- 83
Adet bittikten 2 gün sonra başla canım. Bazen erken yumurtlama olabiliyor çünkü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet bittikten 2 gün sonra başla canım. Bazen erken yumurtlama olabiliyor çünkü.
Ovulasyon testine adetin kaçıncı günü başlamalıyız ?
12 si yumurtlama gunumdu bugun 19 olani yaptim 15 inden sonra yapmamisti gun gectikce koyulasirsa mi hamileyim boyle devam edersemi sence ?Canım senin içinde hayırlısı olur inşallah.. Testin gayet net görünüyo. Bence bu akşam da bi tane daha yap. Sabah yapılan testlerle akşam yapılan testler arasında fark oluşabiliyo, yani bende aynen öyle oldu.
12 si yumurtlama gunumdu bugun 19 olani yaptim 15 inden sonra yapmamisti gun gectikce koyulasirsa mi hamileyim boyle devam edersemi sence ?
Sitede ovulasyon ile hamilelik gununu ogrenenler var adetr yakin kiyulasmis cunku ondan sordum benim daha 8 gun varCanım ovulasyon testleri hamilelik testi olarak kullanılmaz. Bence hemen bir hamilelik testi yapmakta ya da kan tahlili yaptırmakta fayda var. Yine de bunun için biraz daha erken gibi. Ben mesela çift çizgiyi sadece 1 günde yakaladım. Ertesi gün çizgi mizgi kalmadı. Senin testlerinde genelde çift çizgiler baya belirgin. Acaba LH değerin çok mu yüksek olduğundan? Ki mümkün bir durum. Adet günün ne zaman canım?
Sitede ovulasyon ile hamilelik gununu ogrenenler var adetr yakin kiyulasmis cunku ondan sordum benim daha 8 gun var
AYBİKE nekadar koyuydu canım aynı koyuluktamı yoksa daha silik mi diğerine göre?Selam arkadasim ben bu ay kullandim ikisinide bat günümden 4 gün önce ovu testim pozitifti ama bugun malesef geldi benim kırmızılar
İnşallahh gelmiştir minişin olmadıysa da kendini sıkma canım en kısa zamanda minişine kavuşursun [/QUOTE]Ayyy inşallah canım ya :)
Yumurtlamadan sonra 7 gün geçmiş, bugünlerde rahime ya yerleşti ya yerleşmel üzere. 2 gün sonra tekrar yap ovulasyon tetsini bugünden koyuysa umutlanabilirsinBenim suan 19 gun oldu ben 12 gunde yumurtladim test yapmayi biraktim bugun yazilari okuyunca tekrar bi yapayim dedim ikinci cizgi var en son 14 gundebyapmisim dahabaz belirgin ama simdibsanki daha belirgin resim cektim yukleme hatasi verdi
Evet cok koyuydu canim bu ay degisik duygular icindeyim adet günümde kahverengi akintilar gelmeye basladi sali gunu dr gittim orda idrarda hamile ciktim kan verdim bugunde kan testi negativ cikti ne oldugunu hala anlayamadim kafam çok karıştı böyle bir durumla karşılaşan varmıdır acabaAYBİKE nekadar koyuydu canım aynı koyuluktamı yoksa daha silik mi diğerine göre?
[/QUOTE]İnşallahh gelmiştir minişin olmadıysa da kendini sıkma canım en kısa zamanda minişine kavuşursun
Sagol.cnm bu ay beklentiye girmedim cok cunku gecen aybresmen beynim benimle.dalga gecti .. ama dedigine bakacagim hayirlisi ... ben yumurtlama gununden 2 gun once yani 10 unda ve yumurtlama gunu 12 sinde oldum sonra misafir falan olmadi bu yizdenbpek umutlanamiyorumYumurtlamadan sonra 7 gün geçmiş, bugünlerde rahime ya yerleşti ya yerleşmel üzere. 2 gün sonra tekrar yap ovulasyon tetsini bugünden koyuysa umutlanabilirsin
Bugun rengi nasildi cnm koyulastimi ?Yok canım hep cizgi var yunurtlama Günü'nden beri hic tek cizgi görmedim ben heo cizgi vardı ama bu aralar biraz daha koyuldu rengi :)
adetin devam edıyo mu tekrar yaptır kan testıni isterzsen canımEvet cok koyuydu canim bu ay degisik duygular icindeyim adet günümde kahverengi akintilar gelmeye basladi sali gunu dr gittim orda idrarda hamile ciktim kan verdim bugunde kan testi negativ cikti ne oldugunu hala anlayamadim kafam çok karıştı böyle bir durumla karşılaşan varmıdır acaba
Yok devam etmiyor sali tekrar gidecegim canimadetin devam edıyo mu tekrar yaptır kan testıni isterzsen canım