Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet bittikten 2 gün sonra başla canım. Bazen erken yumurtlama olabiliyor çünkü.
at canımm bakarızTsk ederim canım yaptığım ovulasyon testinin resmini atsam yardimci olur musunuz?
canımm çok silik 2. çizgi çıkmış. silik 2. çizgiler negatif sayılıyor. ama sen yapmaya devam et. gün geçtikçe koyulaşırsa hamişsin denebilir.
tamam işte süperrr canımm. bugün çatlar demekki. bugünü ve yarını iyi değerlendirinBayanlarr. Yardimmmmmm. Dun ovulasyon testi ile yumurtladigimi ogrendim. Pko teshisi yeni koyulmustu Allah var hic de inanmak
İstemedim. Yumurtladigimida hissettim testte onayladi. Benil sorum. Bugun t cizgisi c cizgisinden daha koyuu. Normalde c nin daha koyu olmasi lazim :/ kafam cok karisik.
canım çok net değil resimler ama koyulukları aynı duyuyor iki çizgininde. bugünü ve yarını iyi değerlendirin. yumurta çatladığında içeride askerler onu bekliyor olsunEki Görüntüle 1466948 En koyu olan bugün yaptım 3 gündür yaptıklarım bunlar öncekiler zaten daha açıktı. Bugün çalıssak mi
Bi pko durumu oldugu icin suphelerim vardi :) tesekkur ederimmmmm :)tamam işte süperrr canımm. bugün çatlar demekki. bugünü ve yarını iyi değerlendirin
bende pco'luyum canım ama adetlerim düzenlidir çok şükür. bende 2 aydır ovu testi yapıyorumBi pko durumu oldugu icin suphelerim vardi :) tesekkur ederimmmmm :)
Çok güzel o zaman testin. Bugün ve yarını değerlendir canım.Bayanlarr. Yardimmmmmm. Dun ovulasyon testi ile yumurtladigimi ogrendim. Pko teshisi yeni koyulmustu Allah var hic de inanmak
İstemedim. Yumurtladigimida hissettim testte onayladi. Benil sorum. Bugun t cizgisi c cizgisinden daha koyuu. Normalde c nin daha koyu olmasi lazim :/ kafam cok karisik.
En sağdaki bugünse, bugün ve yarını değerlendirinEki Görüntüle 1466948 En koyu olan bugün yaptım 3 gündür yaptıklarım bunlar öncekiler zaten daha açıktı. Bugün çalıssak mi
Çok güzel o zaman testin. Bugün ve yarını değerlendir canım.
En sağdaki bugünse, bugün ve yarını değerlendirin
kasık ağrısı yumurtanın çatlayacağı zaman oluyor. bugün ve yarını mutlaka değerlendir canım. inşallah tutarEn sağdaki bugün evet.. hafifte kasik ağrım var
Hanımlar mrhb yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın bende yenı uyeyım ve aynı durumdayım benım reglımde 4 gun gectı ve ovulasyon testlerı hala pozıtıf oncekılere nazaran daha açık renk ama barız bellı nedır bu sımdı?canımm çok silik 2. çizgi çıkmış. silik 2. çizgiler negatif sayılıyor. ama sen yapmaya devam et. gün geçtikçe koyulaşırsa hamişsin denebilir.
ayyy canımm yaaa çookk geçmiş olsun, Rabbim tez vakitte tekrar nasip etsinKızlar geçen ay ovulasyon testi kullanarak hamile kalmıştım şimdi malesef düşük yapıyorum.en kısa zamanda yine başlıyacagım