Gösteriyor resim paylaştım.Hamileligi gostermiyomu yani ovu.testi benimde iki gunum var bugun gebelik testi yaptim negatif cikti ovu.testinide cok koyu degil ama cok silikte cikmadi kafam karisti sen oyle deyincede
Insallah canim. ilk ayim bu kadar sanslimiyimdir acaba. Haber vericem muhakkak. Sans dileyin banaEN İYİSİ BU ZATEN OLURSA MUTLUYUZ OLMAZSA DA ÜZÜLMÜYORUZ AMA İNŞALLAH SENİNLEDİR CANIM MİNİŞİN.
benim bugun yaptigim ovu. Seninkiyle kiyaslayinca benim bebis yok sanirim adet olucamBu gün adet günüm. Gebelik ve ovülasyon testim
Ayrıca erken gebelik testi diye bir şey yok.
Ben bata 6 gün kala erken yaptım çıkmadı normal yaptım çıktı.
Alttaki ovü testi.
Benimde planlı denediğim ilk ay gelmişti bebiş. arkadaşımda da öyle oldu inşallah sende de öyledir.Insallah canim. ilk ayim bu kadar sanslimiyimdir acaba. Haber vericem muhakkak. Sans dileyin bana
bu negatif canım.benim bugun yaptigim ovu. Seninkiyle kiyaslayinca benim bebis yok sanirim adet olucam
Testin negatif ama hiç belli olmaz geç döllenme olabilir.benim bugun yaptigim ovu. Seninkiyle kiyaslayinca benim bebis yok sanirim adet olucam
Evet oyleymis neyse nasip kismet birdahaki aya ins.bu negatif canım.
Akasyanın dediği gibi geç döllenme olabilir regl olmazsan belli aralıklarla tekrarlayabilirsin.Evet oyleymis neyse nasip kismet birdahaki aya ins.
Nasil yani planli. korunmasiz ilk ayim iste. Ay bilmiyorum cnm ama insallaH. Allah isteyen herkese en tez vakitte nasip etsinBenimde planlı denediğim ilk ay gelmişti bebiş. arkadaşımda da öyle oldu inşallah sende de öyledir.
kac gunun varki adetebenim bugun yaptigim ovu. Seninkiyle kiyaslayinca benim bebis yok sanirim adet olucam
Yumurtladigim gun ve ertesi gunu degerlendirmistim ama tutmamis buyuk ihtimalle persembe bat. Karnimda surekli batma ve sanci giriyo adet olacagimi hissedoyorum bakalimAkasyanın dediği gibi geç döllenme olabilir regl olmazsan belli aralıklarla tekrarlayabilirsin.
Persembe gunu yani 2 gunkac gunun varki adete
Yarin tekrarla belki koyulasir. Benim de 14 mart canim. Hakkimizda hayirlisiPersembe gunu yani 2 gun
Amin cnm ins yaa tutarYarin tekrarla belki koyulasir. Benim de 14 mart canim. Hakkimizda hayirlisi
Canim benimde gunden gune koyulasti ovu testim ama t c kadar koyu olmadi foto eklemistim bi kac sayfa geride var bugun kirmizilar geldi insallah senin gelmez insallah bebis haberi alirsin ama t c kadar koyu olursa umutlanmani tavsiye ederim yoksa insan cok uzuluyokızlar merhaba size de sorayım. tam yeri galiba
14. gün çift çizgi gördüm hatta t daha koyuydu. silikleşince 17 de testi bıraktım. denemek için son 3 gündür yapıyorum durum bu ? sizce olabilir mi ? bugunu saymazsak adete 3 gun var
Peki ondan sonra gebelik testi yaptinmi o nasil cikmistiben hamileliğimi ovu testinde öğrendim..
evde ovu.testi vardı..çizgi kontrol çizgisinden bile koyu çıktı..yani iki çizgide kopkoyudu..
tamda bat günü yaptım...
Canım benim bir oğlum var çalışıyorum ve çalışmam da gerekiyor ev benim maaşla dönüyor elimin maaşı ev kirası+çocuğun okul ve bakıcı masrafından daha az. Doğursam bile bakacak insanım olmadığı için daha küçücükken bakıcı tutmak zorunda kalacağım el elinde büyüyecek yavrum besleme gibi. Bu da içime sinmez. bu nedenle düşünmüyorum canım.[/QUOTE]Sen dusunmuyormusun canim bebis
Bunları bugun mü çektin 6 gün önce mi canım? Bir de kaç günde bir adet oluyordun?Bu gün adet günüm. Gebelik ve ovülasyon testim
Ayrıca erken gebelik testi diye bir şey yok.
Ben bata 6 gün kala erken yaptım çıkmadı normal yaptım çıktı.
Alttaki ovü testi.
Bu gün çektim . 30 günü buluyordu ama bu ay erken yumurtladım.Bunları bugun mü çektin 6 gün önce mi canım? Bir de kaç günde bir adet oluyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?