Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet biraz koyulaşmış canım.Bunlarda 23-24-25-26 yani bugunun fotolari fikriniz nedir
Canim cevabin icin sagol belkide bosa umitleniyorum ama umit etmek bile guzelEvet biraz koyulaşmış canım.
Canım boştan ümit vermek istemiyorum ama herkeste hormon düzeyleri farklı seninki gibi bazen biraz koyu olanlar da hamile kalmış ama umut tacirliği yapmak istemiyorum. En iyisi yarını beklemekCanim cevabin icin sagol belkide bosa umitleniyorum ama umit etmek bile guzel
Yok canim sen fikrini soyluyorsun sadece napalim olmazsada onumuze bakicaz ama bi koyulasmada oldu yarin ola hayrola[/QUOTE][QUOTE="rosebath, post member: 663448"ştan ümit vermek istemiyorum ama herkeste hormon düzeyleri farklı seninki gibi bazen biraz koyu olanlar da hamile kalmış ama umut tacirliği yapmak istemiyorum. En iyisi yarını beklemek
İnşallah seninledir minişin [/QUOTE]Yok canim sen fikrini soyluyorsun sadece napalim olmazsada onumuze bakicaz ama bi koyulasmada oldu yarin ola hayrola
Amin canim insallah hepimize nasip olur insallah[/QUOTE]İnşallah seninledir minişin
Degeri bilmiyoruö canım telefon ileSüpeeeer canım, sağlıkla al kucağına inşallah Kaç değerlerin, bat gününmüydü ? Fırsat bulunca bilgilendir canım bizi
pozitf sayılmıyo canım silik çizgiKızlar bat yarin bugun ki ovu testim boyle tam koyu degil ama dune ve onceki gunlere nazaran koyulasma var ne dersiniz umit olabilirmi
Evet ya Alpina, bi sheyler yazAlpina canım ne yaptın ne oldu merak ettim seni?
Canim gebelik testim negatif ovulasyonda yapmadim daha kirmizilar gelmezse bi ovu daha yaparimAlpina canım ne yaptın ne oldu merak ettim seni?
Canim uzulmek yok benimde heran gelebilir ne yapalim kismet degilmis deyip onumuze bakicaz vakti zamani gelince olacak insallah dedigin gibi aslinda cok fazla takiyoruz bu konuya bi bosverebilsek olacak zatenKizlar,geldi benim kirmizilar. 4 gun gecmishdi, umutlanmishdim. Kismet, gelen ay calushmalar devam. Umutsuzlandrmak istemem ama galiba o geb testleri 2 tane koyu cizgi cikmayanadek inanmak ve kendimizi inandirmak iyi degil. Yine uzulen biz oluyoruz... ben gelen ay oyle yapicam! Soz verdim kendime. Gelen ay adet gunu bi tane gebelik testi yapicam cift cizgi cikmadisa ugrashmiyicam ovu testiyle, bazal isiyla falan...cok uzgunimmm
Hadi canım inşallah...Canim gebelik testim negatif ovulasyonda yapmadim daha kirmizilar gelmezse bi ovu daha yaparim
ahhhhh kıyamam bazal ısıyı kafana sokmuşum gibi hissedip üzüldüm canım evet haklısın kafaya fazla takmamak gerekiyor. İnşallah bu ay gelir bebişKizlar,geldi benim kirmizilar. 4 gun gecmishdi, umutlanmishdim. Kismet, gelen ay calushmalar devam. Umutsuzlandrmak istemem ama galiba o geb testleri 2 tane koyu cizgi cikmayanadek inanmak ve kendimizi inandirmak iyi degil. Yine uzulen biz oluyoruz... ben gelen ay oyle yapicam! Soz verdim kendime. Gelen ay adet gunu bi tane gebelik testi yapicam cift cizgi cikmadisa ugrashmiyicam ovu testiyle, bazal isiyla falan...cok uzgunimmm
Hayir canim, hic uzulme, sen bi shey yapmadin ki, bu bebek gelmek istemiyor ben moralim bozulunca oyle eser cosharim:) napalim artik onumuze bakicaz. Allahim hepimizi sevindirir inshallahahhhhh kıyamam bazal ısıyı kafana sokmuşum gibi hissedip üzüldüm canım evet haklısın kafaya fazla takmamak gerekiyor. İnşallah bu ay gelir bebiş