Amin canım.Hayir canim, hic uzulme, sen bi shey yapmadin ki, bu bebek gelmek istemiyorben moralim bozulunca oyle eser cosharim:) napalim artik onumuze bakicaz. Allahim hepimizi sevindirir inshallah
Yüklesene bakayım. Bende çamaşır suyu testi yaptım bir anda çok köpürdü çok. Hani hamile olmadığıma neredeyse eminim ben bile şaşırdım.Kizlar ovu testi yapmaya gittim ve kırmızı kartı yedim malesef
Kirmizilar gelince yapmadim canim testide daha camasir suyu testi yalan bende bi kere denemistim kopurdu sonra arastirdim dogruluk payi yok neredeyseYüklesene bakayım. Bende çamaşır suyu testi yaptım bir anda çok köpürdü çok. Hani hamile olmadığıma neredeyse eminim ben bile şaşırdım.
Ayyyy canım benim algım kıtlaşmış kırmızı kartı deyince sen testte yedin sandım pardon. Evet ama eğlenceli resmen korktumKirmizilar gelince yapmadim canim testide daha camasir suyu testi yalan bende bi kere denemistim kopurdu sonra arastirdim dogruluk payi yok neredeyse
Gebelik testi varsa hemen yap bence ben 6 gün kala normal gebelik testi ile öğrendim. Ovü testim seninkinden daha silikti.kızlar merhaba size de sorayım. tam yeri galiba
14. gün çift çizgi gördüm hatta t daha koyuydu. silikleşince 17 de testi bıraktım. denemek için son 3 gündür yapıyorum durum bu ? sizce olabilir mi ? bugunu saymazsak adete 3 gun var
Gebelik testi varsa hemen yap bence ben 6 gün kala normal gebelik testi ile öğrendim. Ovü testim seninkinden daha silikti.
İstersen sabahı bekle. Benimde hiç belirtim yoktu hala yok :)inşalah canım. şu an annemdeyim. evimde test var. gidince yapsam mı acaba ? sabahı mı beklim ? yumurtlama donemınde de böyleydı ? adetlerımde duzenlıdır 28 de 1. 2 kez yumurtluyor olamam herhalde dimi ?
belirtim de yok. bugun biraz karnım ağrıyo. sayılırsa o da
Sen dusunmuyormusun canim bebis[/QUOTE][QUO"rosebath, post: 39872012, member: 663448"]Ayyyy canım benim algım kıtlaşmış kırmızı kartı deyince sen testte yedin sandım pardon. Evet ama eğlenceli resmen korktum
Testlerini sakla adete 1-2 gün kala yap koyulaşma başlamış ama t ya aynı ya da daha koyu oluyor gebeliktekızlar merhaba size de sorayım. tam yeri galiba
14. gün çift çizgi gördüm hatta t daha koyuydu. silikleşince 17 de testi bıraktım. denemek için son 3 gündür yapıyorum durum bu ? sizce olabilir mi ? bugunu saymazsak adete 3 gun var
Bence de test varsa yap canım.inşalah canım. şu an annemdeyim. evimde test var. gidince yapsam mı acaba ? sabahı mı beklim ? yumurtlama donemınde de böyleydı ? adetlerımde duzenlıdır 28 de 1. 2 kez yumurtluyor olamam herhalde dimi ?
belirtim de yok. bugun biraz karnım ağrıyo. sayılırsa o da
Insallah. Yarini beklim.bari. olumsuz olursa uyuyamam simdi .haber veririm canimİstersen sabahı bekle. Benimde hiç belirtim yoktu hala yok :)
Merak ettim inşallah hamilesindir. Bize de haber ver.
5 tane testim var. Ama normal gebelik. Erken gebelik testi yokTestlerini sakla adete 1-2 gün kala yap koyulaşma başlamış ama t ya aynı ya da daha koyu oluyor gebelikte
bENDE BEKLİYORUM CANIM HEYECAN OLDUM ŞİMDİ :dInsallah. Yarini beklim.bari. olumsuz olursa uyuyamam simdi .haber veririm canim
ERKEN GEBELİKLER PARA TUZAĞI ZATEN CANIM HİÇ PARANI HARCAMA ONLARA. ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİNDE BİR ARKADAŞ ÇOK MEŞHUR MARKA İLE YAPTI NEGATİF ERTESİ SABAH NORMAL TESTLE YAPTI VE POZİTİF 6 GÜN ÖNCE ÖĞRENDİ BEBİŞİ5 tane testim var. Ama normal gebelik. Erken gebelik testi yok
Iyi haberler yazarim insallah . Sakin olmaya calisiyorum valla. t ayni ya da koyu olmali ama artinca acaba mi dedim. Kaptirmak istemiyorm kendimi dE.bENDE BEKLİYORUM CANIM HEYECAN OLDUM ŞİMDİ :d
EN İYİSİ BU ZATEN OLURSA MUTLUYUZ OLMAZSA DA ÜZÜLMÜYORUZ AMA İNŞALLAH SENİNLEDİR CANIM MİNİŞİN.Iyi haberler yazarim insallah . Sakin olmaya calisiyorum valla. t ayni ya da koyu olmali ama artinca acaba mi dedim. Kaptirmak istemiyorm kendimi dE.
Hamileligi gostermiyomu yani ovu.testi benimde iki gunum var bugun gebelik testi yaptim negatif cikti ovu.testinide cok koyu degil ama cok silikte cikmadi kafam karisti sen oyle deyincedeGebelik testi varsa hemen yap bence ben 6 gün kala normal gebelik testi ile öğrendim. Ovü testim seninkinden daha silikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?