Canım normalde düzenli 32 günde bir oluyorum taş çatlasa 34 günde ancak bu ay 41 gün olmuştu. Test evde iyice belirmiş ovulasyon testlerim pozitifti onu da gördüm kanda gebelik baktırdım negatif dediler. Kaça negatif dediler diye sağlık ocağına gittim değerim gebelik testinin pozitif verdiği gün 1 imiş. Ya cuma ya salı günü hala olmazsam kadın doğumcuya gideceğim. Normalde hormon tahlili için batı bekliyodum 3. gün gidecektim ama 4,5 yıldır ilk defa böyle oldum acaba bu ay çift mi yumurtladım ya da menapoz başka bir şey mi var paranoyak oldum :)
Ovulasyonun çatlamanın olması için ikisininde eşit olması lazım sat ve bat tarihin ne ?Ovulasyon testimin resmini nasil gonderebilirim
Insallah canim allah benimle birlikte herkese nssip etsin benim yazdiklarimida yorumlar misinKizlar merhaba adetime 5-6 gunum kaldi dunku ve bugunku ovulasyonlar boyle koyulasmaya basladi oncekiler silik cikiyordu fikriniz nedir hamile olabilirmiyim sizce
Duzensizim sat 25 ocakOvulasyonun çatlamanın olması için ikisininde eşit olması lazım sat ve bat tarihin ne ?
Benim 1 gün geçiyo günüm 3 gündür ovulasyonum bu dırumda ama hamilelik testlerim negatifKizlar merhaba adetime 5-6 gunum kaldi dunku ve bugunku ovulasyonlar boyle koyulasmaya basladi oncekiler silik cikiyordu fikriniz nedir hamile olabilirmiyim sizce
enimkide aynı gün sat 25 ocak ve hala okmadımDuzensizim sat 25 ocak
Bu formdaki butun sayfaları okudum catlami donemi haric testleri beyaz olup adete bata yakin boyle cikanlarin bata 3 gun kala iki cuzgi esit olanlarin hepsi kandada beta hgc pozitif ciktk insallah rabbim bizimde yuzumuzu guldursunKizlar merhaba adetime 5-6 gunum kaldi dunku ve bugunku ovulasyonlar boyle koyulasmaya basladi oncekiler silik cikiyordu fikriniz nedir hamile olabilirmiyim sizce
İnşallah canim ama beni korkuttular pko hastalıgı varsa da pozitif görünüyomuş var mı yok mu bilmiyorum ama düzensiz olmam düşündürüyoBu formdaki butun sayfaları okudum catlami donemi haric testleri beyaz olup adete bata yakin boyle cikanlarin bata 3 gun kala iki cuzgi esit olanlarin hepsi kandada beta hgc pozitif ciktk insallah rabbim bizimde yuzumuzu guldursun
Canim bir sayfa onceki ve bu sayfada yazdiklarimi okuduysan kan tahlilini bile guvenme belki atiyorum 15 marttaki birlikteliginde tuttu 10 gunde dollenip rahime yerlesmesi suruyor ne cabuk ciksin ben bu acelecilim yuzunden dusuk yaptim sayfalarimi okursan daha iyi anlarsinB
enimkide aynı gün sat 25 ocak ve hala okmadım
Kotu duşunme ben 15 aydir evlendigimden beri duzensizim hic bir sorun yok hamileyim diye şartlandirip istedigim icin pisikolojik olarak regli olamiyorumİnşallah canim ama beni korkuttular pko hastalıgı varsa da pozitif görünüyomuş var mı yok mu bilmiyorum ama düzensiz olmam düşündürüyo
Dedigim gibi hemen kanda yok diye yok sayilmiyor lutfen dikkatli olun benim düstugum duruma düsmeyinBenim 1 gün geçiyo günüm 3 gündür ovulasyonum bu dırumda ama hamilelik testlerim negatif(
Hadi bakalım inşallah ikimizinde sat günü aynı :) güzel haber alırız inşallahKotu duşunme ben 15 aydir evlendigimden beri duzensizim hic bir sorun yok hamileyim diye şartlandirip istedigim icin pisikolojik olarak regli olamiyorum
Kanda henüz yaptırmaddım zaten idrar testi negatif benim .idrarda pozitif görünceye kadar kan tahlili yaptırmam sanırımDedigim gibi hemen kanda yok diye yok sayilmiyor lutfen dikkatli olun benim düstugum duruma düsmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?