- 5 Mart 2015
- 269
- 44
- 18
- 33
Insallah sen sevindirirsin nekadarli evlisin nezamandir korunmuyorsunuzKanda henüz yaptırmaddım zaten idrar testi negatif benim .idrarda pozitif görünceye kadar kan tahlili yaptırmam sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah sen sevindirirsin nekadarli evlisin nezamandir korunmuyorsunuzKanda henüz yaptırmaddım zaten idrar testi negatif benim .idrarda pozitif görünceye kadar kan tahlili yaptırmam sanırım
5 yıl önce doktor bana hormonların cok bozuk hamile kalman imkansız acilen tedaviye başlaman lazım demişti ama kabul etmedim 1 ay boyunca hormon düzenleyici bitkiler içip tekrar gitti doktor sasırdı herşey düzgün diye ve hamileydim .hayırlısı olacaksa oluyo,ilaç kullanmaya cok karşıyım.Insallah benim pek ümidim yok her ay ayni sey yoruldum yıprandim artik hele düşükten sonra
Yaptirma bencede ben bugun yaptirdim ama kansizlik varmi diye bakilacakti saglik ocaginda doktorum btayada bakalim kan almisken dedi beni tanidigi icin surekli gidinceKanda henüz yaptırmaddım zaten idrar testi negatif benim .idrarda pozitif görünceye kadar kan tahlili yaptırmam sanırım
Eee sonuc var bir cocugun5 yıl önce doktor bana hormonların cok bozuk hamile kalman imkansız acilen tedaviye başlaman lazım demişti ama kabul etmedim 1 ay boyunca hormon düzenleyici bitkiler içip tekrar gitti doktor sasırdı herşey düzgün diye ve hamileydim .hayırlısı olacaksa oluyo,ilaç kullanmaya cok karşıyım.
1,5 yıl sonra kızıma hamile kaldım ve şuan 5 yaşına gircek şuan yine istiyorum hayırlısylaInsallah sen sevindirirsin nekadarli evlisin nezamandir korunmuyorsunuz
Bir sonuç alırsan haber ver inşallah güzel haberler alır 9 ay sonrada saglıcakla kucagına alırsınYaptirma bencede ben bugun yaptirdim ama kansizlik varmi diye bakilacakti saglik ocaginda doktorum btayada bakalim kan almisken dedi beni tanidigi icin surekli gidince
Ne guzel allah bagışlasin benim kan sonuclarim yarin cikicak1,5 yıl sonra kızıma hamile kaldım ve şuan 5 yaşına gircek şuan yine istiyorum hayırlısyla
Amin allah razi olsun peki bu ikincisi icin kac aydir ugrasiyorsunuzBir sonuç alırsan haber ver inşallah güzel haberler alır 9 ay sonrada saglıcakla kucagına alırsın
Ihtimal varmi diyosun canimBu formdaki butun sayfaları okudum catlami donemi haric testleri beyaz olup adete bata yakin boyle cikanlarin bata 3 gun kala iki cuzgi esit olanlarin hepsi kandada beta hgc pozitif ciktk insallah rabbim bizimde yuzumuzu guldursun
İhtimali bilemiyorum bosuna ümitlendirmek istemem ama dedigim ovulasyon gununden haric hep tek cizgiyse bat a yaklasinca iki cizgiyse umut var ama bak sayfalarimi mutlaka oku kanda negatif bile olsa regli olana kadar bir hafta arayla kanda baktirIhtimal varmi diyosun canim
Tek cizgi degilde daha silik cikiyordu bakalim hayirlisi Allahtanİhtimali bilemiyorum bosuna ümitlendirmek istemem ama dedigim ovulasyon gununden haric hep tek cizgiyse bat a yaklasinca iki cizgiyse umut var ama bak sayfalarimi mutlaka oku kanda negatif bile olsa regli olana kadar bir hafta arayla kanda baktir
4 ay dırAmin allah razi olsun peki bu ikincisi icin kac aydir ugrasiyorsunuz
Canim umidini kirmis olmiyim o silik cizgi hep olanlarda pek pozitif goren yok insallah seninki yaniltirTek cizgi degilde daha silik cikiyordu bakalim hayirlisi Allahtan
Anladim canim senin 4 aydir kafana takiliyor bir de en azindan bir tane var demekki oluyor benim 15 aydir olmuyor düşurdügümü saymazsak4 ay dır
Canim silik cizgi olup olmamasi degil koyulasmanin olmasi onemli silik cizgi bir cok kiside cikiyo eger koyulasmada artis oluyosa o zaman pozitif sonuc olasiligi yuksek benim gunume daha 6 gun var ve bu sekilde cikiyo bekleyip gorucez hayirlisi olsun insallahCanim umidini kirmis olmiyim o silik cizgi hep olanlarda pk goren yok insallah seninki yaniltir
Canim seninde pozitif gorunuyo insallah vardir biseyler Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallahBenim 1 gün geçiyo günüm 3 gündür ovulasyonum bu dırumda ama hamilelik testlerim negatif (
canim sen hormon tahlillerinin hepsini yaptirdinmi belki onlarla ilgili bi problem olabilir adet duzensizliginBirfe 15 aylik evliyim esimdede bende bir sıkıntı yok ama neden regli olamadıgımında bir açıklaması yok düzensizligim evlendikten sonra oldu lutfen yorum bekliyorum
evet canım karışık biraz cümlemiz için hayırlısı olsun. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.:) Evet karışıkmış senin iler ama Hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman canım.