Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman dört gün gecikebilir normaldir. Benimki planlı bir şey değildi bu yüzden önceden ovulasyona bakmadım. Hatta ilaç bile kullandım. Oğlumda ovulasyon testiyle anlamıştım hamile olduğumu o yüzden dendim.Bende hic cikmadi .gerci ovulasyonum bat tan 10 gun once oldu yani gec oldu.hayirlisi yarin guzel haberler aliriz insallah
Akıntı hariç aynı durumdayım üstüne reglim en az 3-4 gün gecikti 8 gün sürdü kasık ağrım hemde şiddetli şimdi de batmalar oluyor yarın kan vereceğim. Ovulasyon testlerim pozitif gebelik testlerim negatif.KIZLARRRRR ACIIIIlLLLL artik stres yasamaya basladimmmmmm. Iki gun once pembe jole gibi bir kan geldi herkes ovulasyon gunun degerlendir dedi ama ben birsey yapmadm. dun lekelerim devam etti bugun lekelerm yoktu ama kasik agrim var aslinda 3 4 gun onceden kasik agrim basladi ama siddetleniyor gittikce ovulasyon gunum olsa bu kadar uzun surmez simdiye agrisi falan giderdi. ama su anda kasiklarim bide hani vajinanin ustu olur ya orasi agriyor neden boyle oldu ya yardm edin doktor randevuma daha var
Sonucu alınca hemen yazarım ama aynı gün verirler mi bilmiyorum. Eşim alabilir belki ya da ertesi sabaha kalacak.Aynen ayni test ten yaptim ay iyice stres oldum .yarin bilgi vermeyi sakin unitma
Akintim da var beyaz beyaz ayaktayken akiyor adet olursun akar ya oyle hemdeAkıntı hariç aynı durumdayım üstüne reglim en az 3-4 gün gecikti 8 gün sürdü kasık ağrım hemde şiddetli şimdi de batmalar oluyor yarın kan vereceğim. Ovulasyon testlerim pozitif gebelik testlerim negatif.
Aynı canım şeffaf beyaz arası sabah ve akşamları yoğunlaşıyor. Annem üşütmüşsündür diyor.Akintim da var beyaz beyaz ayaktayken akiyor adet olursun akar ya oyle hemde
Aay bu nasil bi stres ya her ay off yarn haber bekliyorum senden bakalim b hcg ne cikacakAynı canım şeffaf beyaz arası sabah ve akşamları yoğunlaşıyor. Annem üşütmüşsündür diyor.
Sonucu ne zaman alırsam yazarım. Bende aşırı mide bulantısı da var. Özellikle yolda yürüken sabahları öğür öğür canım çıkıyor.Aay bu nasil bi stres ya her ay off yarn haber bekliyorum senden bakalim b hcg ne cikacak
muhakkak bekliyorum sonucu ama kesin hamilesin sanki yine en iyisini rabbim bilirYarın sabah sağlık ocağına gidip vereceğim canım sağol sonucu bildiririm.
bunların hiç biri umut vaad etmiyor canım...benim ovü testim bundan çoook daha koyuydu ama...olmadıAşağıdaki erken gebelik testi. Üsteki normal test. Bugün sabah yaptım bunları.
Çok ilginç cidden İnşallah hamilesindir ve ilk idrarında çift çizgiyi görürsünIste benim bat gunum 1 gun gece ovulasyon sonucum iki gundur sonuc ayni.hamilelik testi negatifEki Görüntüle 1440028 Eki Görüntüle 1440029
Ovulasyonun gec olmadiysa bi kac gun once ogrenirsin.Benimde bugun itibariyle 7 gun kaldi bugun ovulasyon yaptim silik cikti ne zaman koyulasmaya basliyo gebelik varsa
Henuz goremedim ama ovulasyonum gec oldugu icin dusunuyorumÇok ilginç cidden İnşallah hamilesindir ve ilk idrarında çift çizgiyi görürsün