Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle kiz bebek denemesi 😬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm duyduğuma göre bu sene kız senesiymiş, nasip.. Bende kız çocuğu çokk istiyordum şükür gönülden isteyip tevekkül edince veriyor Allah iste cnm, hayal et, duanda ısrar et, Rabbim gönlündekini verir inşallah bnm ablamın 2 oğlu vardı, o baştan hep kız istiyordu, eniştem de hep kız istemiş başta. 2 oğlandan sonra ablam bir süre düşünmedi, yine oğlum olur die, zaten var diyordu. Sonra ardarda düşük birde boş gebelik geçirdi, meğer pıhtılaşması varmış. Düşükler bu yüzdenmiş. Tedavi ile gebe kaldı, 9 ay iğne oldu şimdi bir prensesi var isteyince gönülden emin ol veriyor Rabbim.. İnşallah bir prensesin, arkadaşın, tatliş mi tatliş bir kızın olur cnm

Rabbim bizlerede nasip etsin insallah ne guzel ay benim 3 oglum var yas geciyo ama
Gonlum Hala kiz istiyo

Rabbim bizlerede nasip etsin insallah ne guzel ay benim 3 oglum var yas geciyo ama
Gonlum Hala kiz istiyo
Ben değişik bir bakış açısı sunmak istedim
Allah inşallah gönlümüzdeki verir ama ben bu kadar çok kız evladım olsun isteseydim bir kız evlat evlat edinirdim belki de
Çünkü bir kız çocuğuna hem aile olmuş hem de hayat vermiş olurdum
Annelik illa doğurmak değil Doğunca kız olacağının garantisi yok evlat edinmeyi düşünmez misiniz ?

Allah inşallah gönlünüzdekini verir , ben abes bulmuyorum hep oğlu varsa insan bir de kız çocuk duygusunu yasamak ister çağla Şikel bile ilerde kızı olsun diye yumurtalarını dondurmuş

Bu arada ovulasyon günü ile cinsiyetin bir ilgisi yok ki , cinsiyeti tamamen erkekten gelen spermin içindeki kromozom belirler yani kadının hiçbir fonksiyonu yok

ben ovulasyonla takip ettim pik olan iki gun degerlendirdim siliklesmeye basladiginda ev tasidigim ixcin bisey。olmadi。 ilgisi varmi bilmem ama benimki kiz bebek allah gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…