Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle kiz bebek denemesi 😬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fundaaa84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
173
82
18
41
Merhaba hanimlar

lutfen kirici kinama gibi seyler yazmayin lutfen

benim 3 oglum var ve bi KIZIM olmasini cok istiyorum gonul bu kizi olan ogul ister oglu olan kiz ister olmayan da evlat ister insan ogluyuz gonul istiyor rabbim herkesin gonlundekini hayirli eylesin nasip etsin insallah

ekimde ovulasyon testiyle bi deneme yapmak istiyorum kiz bebek icin cok gordum cok okudum bunlara deneyen tutanda var tutmayanda sonunda rabbim bilir ben onlemimi alim taktir rabbimin

yardimci olacak varmi acaba deneyen oldumu hic ben temmuz ayinda ilk defa ovulasyon testi yaptim 13-7 adet oldum 22 temmuzda teste basladim 25 temmuzda iki koyu cizgi olustu ve 2-8 de catlama 8-8 adet oldum yani adete 6 gun kala catlama oldu baska denemedim bu catlama her ay degisiyormu acaba 27-9 adet olmam gerekiyor ve 22-10 adet olmam gerekiyo 6 gun kala catlama olursa Eger 16-10 denk geliyo son birlesme 13mu olsun mesela

cok uzun oldu kusura bakmayin lutfen
Ilginiz ve zaman ayirdiginiz icin simdiden tsk ederim

bende iki yildir anne olmaya calisiyorum. kiz, oglan bir evlada hasretim. Bakara suresi 216. ayette " Olur ki, bir şey sizin için hayırlı iken, siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki, bir şey sizin için kötü iken, siz onu seversiniz. Allah bilir, siz bilmezsiniz." diyor. belki sizin kiz evladiniz olmamasi daha hayirli. belki de olacak ama Allah dua etmenizi istiyor. bence akisina birakip Allahtan isteyin yeter.

ben tedbirimi alim taktiri rabbime birakiyorum zaten ne olur beni yanlis anlama rabbim en kisa surede seninde kucagini doldursun 2 yildir Anne olmam icin ugrasiyorum diyosun degilmi bisiler yapiyosun yani bende bi kizim olsun diye bisiler yapmak istiyorum rabbim verir vermez rabbim zaten hayirli ise versin oylede dua ediyorum zaten

Ya benimde hiç çocuğum yok 3 yıllık evliyim tek tüpümüde kaybettim ne var bunda??? Kadıncağız kız çocuk istiyorsa suçu ne ? Ne hemen ayetler yazıyorsunuz. Kadın sanki erkek olursa aldırırım mı dedi. Ne bu duyar kasmalar anlamıyorum.. herkesin hakkıı bence kız erkek istemesi içinden geçirmesi. Benm de yok ama bu kadar iç geçirmiyorum

Allah razi olsun senden kimseyi kinamak gibi bi niyetim yok 3 oglum var diyede nispet yapmiyorum benim bi arkadasim var inundatie bi tupu vardi hamile kaldi kalbini ferah tut zamani vardir en kisa zamanda insallah seninde olur

Allah razi olsun senden kimseyi kinamak gibi bi niyetim yok 3 oglum var diyede nispet yapmiyorum benim bi arkadasim var inundatie bi tupu vardi hamile kaldi kalbini ferah tut zamani vardir en kisa zamanda insallah seninde olur
İnşallah canım sağolasın forumda kız çocuk isteyenler için konular var ve bir sürü de şeyler yazıyorlar konusuyorlar bu gayet doğal onlara da göz atmanızı öneririm

duyar kasmiyorum. suclamiyorum da.. farkli bakisacisi sunuyorum konu sahibine. neyin bizim icin hayirli oldugunu bilemeyiz. bunu diyorum. her konu icin gecerli bu. ev alayim ev alayim tutturursun. alirsin basina gelmeyen bela kalmaz. evi almam hayirli degilmis dersin. bunun gibi. konu sahibi da ille kizim olsun diyor. diyebilir. ama hayirli mi bilemez.. konu sahibi ne demek istedigimizi gayet anladi. savunmaniza gerek yok.

Ee ben de sizin kafa yapınızdayım evladın bile hayırlısını istiyorum. Ama kız veya erkek bebek istemekte suç değil. Belki dualarında hayırlı kız evlat nasip et Allahım diye dua ediyor.. yani istemek suç değil hanımefendi. Ben de sizin demek istediğinizi anladım da arada ince çizgi var. İstemek ile inat edip hırs yapmanın arasında ince çizgi var. Onu da yalnız konu sahibinin içini Allah bilir.

MEehaba bu hesaplamalarında bir yanlışlıkla var çatlamadan 6 gün sonra adet olunmaz 14-15 gün sonra adet kanaması gelir siz sanırım testteki çizgileri karıstırdınız
Konuyu tesadüf şimdileri gördüm yardımcı olurum özelden yazacağım size ve kız bebek topiğine etiketlerim de geçmişe göz gezdirin

Merhaba hayir gercekten 8 gun surdu yumurtlama 9cu gun catladi ve yani 2-8 catladi 8-8 adet oldum bu ay yine basladim ovulasyon testine 3 gundur yumurtlama suruyo mesela catlama yok ve 21-10 adet olacam benim
Adet dongum 24/25 gunde bir

Kizlar testlerimi yorumlarmisiniz en alttaki bugunki test catlama olmusmu olmamismi anlamadim

Eklentiler

• 1FBD0CC5-80BE-40EA-9543-A43E184B976C.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 64
Bir de üzerine tarih saat ve adetin ilk günü itibari ile kaçıncı gün yazarsan anlaşılır saat hesabı yapılabilir

26-9 adet olmustum 3-10 teste basladim tarihler yaziyo resimde cikmamis saatte hep ayni saatte yaptim 12.30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…