- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 103
- 33
- Konu Sahibi dilekdilek41
-
İyi aksamlar arkadaslar, ben bu ay ovu testiyle yumurtlamayi yakaladim ve o gunu ve gecesini degerlendirdim normaldr yarin adet olmam gerekiyor ama hic boyle birsey hissetmiyorum dune kadar birkac gun suren gogus agrim ve kasik karin agrim olmustu dun kesildi gibi, erken gebelik testi negatif cikmisti iki gun once yaptigimda, bugun iliakiden sonra 11.gun az once oylesine bir ovu testi yapayim dedim cift cizgi cikti bu durumu yasayan var mi acaba :)
ben de yarin normal bi gebelik testi yapay baktim ki oda cift hemen kan :)bende hç bşey hissetmiyodum arkadaşımın ısrarıyla test yaptım biri silik olsada çift çizgi çıktı sonr 7 tane daha yaptım hepsi çift çizgi bugün kan verdim yarın sonucunu alıcam
ben de yarin normal bi gebelik testi yapay baktim ki oda cift hemen kan :)
hemde nasil heyecan :)silik bile olsa sonuç pozitif demekmiş büyük heyecan :)
silik bile olsa sonuç pozitif demekmiş büyük heyecan :)
Bende ovulasyon testiyle ogrendim adetime 6 gun falan vardi ama ovulasyon testim yumurtlama gunki gibi iki cizgide esit koyuluktaydi. Gebelik testim silik ikinci cizgi cikmisti
Yok canim nettende arastir isterden ben arastirip oyle suphelenmistim. Ikisinin esit koyulukta olmasi gerekiyor. Ama belli olmaz nasip sadece bu teste bakip yorum yapmaYani ben de bosuna umutlanmak istemiyorum
İlk kez ikinci cizgiyi gorunce sasirdim
Bi de yukarda silik olsa bile pozitif lafini goruncekendimi bu halde buldum
Tesekkurler cevabin icin
Kızlar 1.yüklediğim bu ay ki ovulasyon testim fotoğraf toplu çekildiği için renkler koyulaşmış. 2. İse bugün yaptıgım ovulasyon ve gebelik testi. Adetime 8 gün var. Heycanlandım dayanamadım ve bugün test yaptım. 6 saat sonra siyah bi çizgi çıkmıştı hcgde. Fakat ovulasyon testim 18.gün silikleşmeye başlamışken bugün birden koyulaştı. Sizce benim durumum ne?
17. Gun hala cift cizgi dogru mu goruyorum?
Bugun kacinci gun
Daha erken sanki
Cift cizgiden 24-36 saat sonra catlayacak
Bir hafta dollenme ve rahme yerlesme olacak
Sonra lH yukselcek vs
İlerleyen gunlerde tekrarla istersen
Bugun kacinci gun
Bu arada bugün adetimin 24. günü. Bat a da 7 gün var. gecikmezse tabi. pko var da
Ovulasyon degil ama gebelik testi yaptım bugün oda sabah idrarımla degil. 11 de yaptım testi. 12.30 da bu hali aldı. Ya ben hayal görüyorumya da ordabi çizgi var Belli olsun diye siyah beyaz efekt uyguladım sizin için. Kare içine aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?