Ovulasyon testiyle gebelik

Hayırlı olsun o vakit eşinizde veya sizde bi sağlık sorunu yoksa sağlıklı olan 2güne bir ya da 3-2-3-2. Düzenli ilişki olursa zaten yumurtlamaya veya çatlamaya denk gelecektir dedim ve bana denk gelmedi
Pko var bend ama adetim düzene girdi şükür ama bilemiyorum eşimde varmı 2 ay olacak evliyiz 1 ay denememiz fiyasko

Hayırlı olsun o vakit eşinizde veya sizde bi sağlık sorunu yoksa sağlıklı olan 2güne bir ya da 3-2-3-2. Düzenli ilişki olursa zaten yumurtlamaya veya çatlamaya denk gelecektir dedim ve bana denk gelmedi
Diğer ay gün gün yaptık gene denk gelmedi belki geldi bilmiyorum adet oldum gün silik pembis çizgi gördüm ama adet oldum belkide tuttu kimyasal oldu bilemiyorum

Reglm bitti sanirim tabii sonradan şaka geliyorum demezse

Yarın sabah yap bakalım inşallah belli olur bebiş vardır bende yarın başlayacağım ovulasyona her gün ilişki mi sağlıkli 2 güne bir mi
Evet en sağlıklısı oymuş doktorumuz öyle demişti regl biter bitmez ilişkiye başlayın bir gün ilişki bir gün mola ovulasyon testiyle destekleyin demişti bizde öyle yaptık sende öyle yap hayırlısıyla hepimizin yüzü gülsün

Pko var bend ama adetim düzene girdi şükür ama bilemiyorum eşimde varmı 2 ay olacak evliyiz 1 ay denememiz fiyasko
Pfff bende de var döngün düzenli mi peki canım. Yani mesela 30günde bi oluyorsan hemen hemen genellikle 15gün aralığında yumurtlaman olacak ki ovülasyon testine başlıcam diyorsun bunu daha net anlarsın. Kızzz daha 2aylık 1ay tutmadı demez mii. 4yıl oldu hadi 1yılı düşünmedik 3yılda olmadı benim

Kontrollerimiz oldu iki senedir istiyoruz bir düşüğüm var bir seneyi gecti tabi bu ay çok asıldık biraz umudumda o yüzden sende ovulasyonla destekle ben çok memnunum kullandiklarimdan birgebeningunlugunden alıyorum

Bebeğim yenisiniz daha ovulasyon bence şart çünkü benim adetim hiç şaşmaz gününden bir iki gün oynar sadece yinede yumurtlama günlerim değişir hep

Kontrollerimiz oldu iki senedir istiyoruz bir düşüğüm var bir seneyi gecti tabi bu ay çok asıldık biraz umudumda o yüzden sende ovulasyonla destekle ben çok memnunum kullandiklarimdan birgebeningunlugunden alıyorum
Ben de hep oradan alıyordum bu ay innovita da aldım o daha hassasmış arkadaşlar söyledi. Benim de kayıplarım var çok iyi anlıyorum seni.

Adetim dört gün önceydi
İnnovita hiç kullanmadım aslında eğer negatif çıkarsa onu denerim memnunsan
Memnun kaldım aslında pik de gördüm pikin olduğu gün şans eseri doktora gidecektim ultrasonda da yumurtlamayı kesinleştirmiş olduk. Ertesi günde testte silik oldu. Ama pko olduğu için dalgalanma yaptı daha sonra sanırım testlerim hiç bi şey anlamadım

Ben ovulasyon testlerini hep ikinci idrarimla yapıyorum genelde aynı saatlere denk getirmeye çalışıyorum birde öyle denesen belki daha faydalı olur diye

Ben ovulasyon testlerini hep ikinci idrarimla yapıyorum genelde aynı saatlere denk getirmeye çalışıyorum birde öyle denesen belki daha faydalı olur diye
YAPtım canım. Sabah ilk idrardan sonra 9.30sıvı alımını kestim 12de yapmaya çalıştım hep ama ne bilem anlamadım. PKodan dolayı yumurtalarım mı ne fazla oluyormuş valla pek bilmiyorum bu konuyu

YAPtım canım. Sabah ilk idrardan sonra 9.30sıvı alımını kestim 12de yapmaya çalıştım hep ama ne bilem anlamadım. PKodan dolayı yumurtalarım mı ne fazla oluyormuş valla pek bilmiyorum bu konuyu
Sağlık olsun sen iki günde bir ilişkiye gir sürekli tabi imkan varsa ben bu ay öyle yaptım spermler 24-48 saat aralığında canlı kalabiliyomus çünkü

Sağlık olsun sen iki günde bir ilişkiye gir sürekli tabi imkan varsa ben bu ay öyle yaptım spermler 24-48 saat aralığında canlı kalabiliyomus çünkü
Bu ay onu da yaptım canım Mayıs 31de pik gördüm yani daha erken benim geri sayım için ama saldım artık

Herkes sal diyor beş ay saldım sonra dedik takmayinca da olmuyormuş devam etmeye karar verdim
Haha o sal diyenler zaten ya gebe kalanlar ya da çocuklarını sağlıkla kucağına alabilenler yani bol keseden atma olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…