• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testiyle gebelik

Pfff bende de var 🤤 döngün düzenli mi peki canım. Yani mesela 30günde bi oluyorsan hemen hemen genellikle 15gün aralığında yumurtlaman olacak ki ovülasyon testine başlıcam diyorsun bunu daha net anlarsın. Kızzz daha 2aylık 1ay tutmadı demez mii. 4yıl oldu hadi 1yılı düşünmedik 3yılda olmadı benim 🙈🤦🏻‍♀️😅
Hahaha bilmiyorum adetim son ,3 yıldır düzenli 30 günde oluyorum 1 2 gün sarkıyor yda erken bu ay 26ci günde oldum ondan önceki 32 ondan önceki de 26 di idi ama 30 yani

Hahaha bilmiyorum adetim son ,3 yıldır düzenli 30 günde oluyorum 1 2 gün sarkıyor yda erken bu ay 26ci günde oldum ondan önceki 32 ondan önceki de 26 di idi ama 30 yani
Ya işte bu bile sinir bozucu değil mi yani en azından benim için bu böyle ☺️😁 bu ay 26.günde oldun önümüzdeki ay nasip ne zamana 😅 belirsizlik 🤦🏻‍♀️

Evet en sağlıklısı oymuş doktorumuz öyle demişti regl biter bitmez ilişkiye başlayın bir gün ilişki bir gün mola ovulasyon testiyle destekleyin demişti bizde öyle yaptık sende öyle yap hayırlısıyla hepimizin yüzü gülsün
Gelde anlat 😅😅 yeni evli sendromu yaşıyoruz şuan 😅😅 inşallah rabbim istiyen herkese nasip eder kucağı boş kalmaz zırhımi giydim savaşa hazırım bu ay 🤣🤣

Benim 2. Yumurtlamam 3 gündür üst üste böyle pik görüyorum acaba hamilelik var mıdır bende de . Adetıme 5 gün var
olabilir de. 3 gün yumurtlama pozitif de gösterebilir. bence teste devam edin eğer yarın silikleşirse gebelikle ilgisi yoktur. benim regle 4 gün kala gebelik testim pozitifti

reglden 4 gün önce yaptım. gebelik testim de aynı gün böyleydi.
Merhaba cnm beenim de adetime 3 gün var kaset test te negatif çıktı bende ovulasyon yaptım böyle çıktı biraz daha koyu olması lazım biliyorum ama.yine de pike yakin gibi umutlandim.

Eklentiler

• IMG_20240608_220301.jpg
    IMG_20240608_220301.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20240608_215615.jpg
    IMG_20240608_215615.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 42
Back