- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
Teşekkür ederim canımMerhaba canım, markası easy@home ben Amazon’dan almıştım yurtdışında yaşıyorum ama tam ismi ile aratınca belki orada da çıkabilir
Anksiyete neydi bide ondan sonra karnım sisti dumduzdü karnım çünküTers ilişkiden hamile kalma ihtimalin yok ayrıca 3 defa regl olmuşsun mümkün mü böyle bir şey. Ama üzerindeki psikolojik baskıdan resmen anksiyete olmuşsun. Üzüldüm ya böyle bir şeyin 3 aydır seni buraya yazacak kadar yormuş olmasından
Kızlar merhaba. Pkos’luyum ve bu ay çatlatma iğnesi yaptık. Yarına adet olmam gerekiyor doktorun belirttiğine göre ama hiçbir belirtim yok. Bende bugün test yapmak istedim bir umut belki tutmuştur diye evde gebelik testi yok kalmamış bende ovulasyon testiyle yaptım her iki çizgi de hemen belirdi hiç beklemedi sonra da fotoğraftaki gibi kaldı. Sizce gebelik var mıdır. Bu arada akşam üstü yaptım testi
Meltem merhaba ne yaptın bu ay gelişme var mıHala olmadım bir sıkıntı var kesin ya
Testlerim negatif doktora gittim matofine başlattı benim zaten diş tedavim başladı 2 hafta kadar sürecek biraz ara vermek istedim çok fazla yıprandım birde hala adet olamadımMeltem merhaba ne yaptın bu ay gelişme var mı
Sen neler yaptınMeltem merhaba ne yaptın bu ay gelişme var mı
Mutlaka adet gününde erken gebelik testi yap ovülasyonun adetten önce bu kadar koyu çıkması olumlu bir durum benceSelam kızlarr benim bat a 4 gün var ovülasyon testlerim 4 gündür böyle çıkıyor. Vallahi şaştım kaldım ne ümitlenebiliyorum ne bişey. Erken gebelik yaptım negatif çıktı sabah
Evet regl im gecikirse yapıcam artıkMutlaka adet gününde erken gebelik testi yap ovülasyonun adetten önce bu kadar koyu çıkması olumlu bir durum bence
Bende bu ay yine letu kullandım sana söylediğim o macunu da tükettim adet gününe 5 gün var yumurtlama gününden beri kesilmeyen sağ kasık ağrım var bilmiyorum bişey beklemiyorum artıkSen neler yaptın
Ay bana mutlaka haber ver merak ederimBende bu ay yine letu kullandım sana söylediğim o macunu da tükettim adet gününe 5 gün var yumurtlama gününden beri kesilmeyen sağ kasık ağrım var bilmiyorum bişey beklemiyorum artık
Aşkım hangi macundu bende bir deneyimBende bu ay yine letu kullandım sana söylediğim o macunu da tükettim adet gününe 5 gün var yumurtlama gününden beri kesilmeyen sağ kasık ağrım var bilmiyorum bişey beklemiyorum artık
Valla ben pek merak etmiyorum adet belirtilerim var bakalım artıkAy bana mutlaka haber ver merak ederim
Özelden yazayım sana reklam olmasın şimdi trendyoldan aldım bendeAşkım hangi macundu bende bir deneyim
Selamün aleyküm kızlar 1 Ağustosta iğne vuruldum doktor 24 saat sonra ilişkiye girmen gerekiyor dedi ama eşim ise gittiği için biz bir iki saat öncesinden girdik bugün iğneden sonraki 14. Günüm ama negatif pozitife dönme ihtimali var mıBende 2 senedir bekliyorum pkos yüzünden olmuyor işte bu ay çatlatma iğnesi oldum ilk defa o yüzden umutluyum bende olmuştur diye düşünmek istiyorum bana tutunsun diye dualar ediyorum bakalım artık hayırlısı hepimiz için
Yavrum ne yaptın var mı bir gelişmeÖzelden yazayım sana reklam olmasın şimdi trendyoldan aldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?