Ovulasyon testiyle gebelik

Anksiyete neydi bide ondan sonra karnım sisti dumduzdü karnım çünkü

Merhaba, yaşadığınız heyecanı ve merakı çok iyi anlıyorum. Polikistik over sendromu (PKOS) ile başa çıkmak ve tedavi süreçlerinden geçmek hiç kolay değil, ama siz çok güçlü ve kararlısınız. Ovulasyon testiyle yaptığınız bu denemede iki çizginin belirginleşmesi, elbette umut verici bir işaret olabilir. Ancak kesin bir sonuca ulaşmak için gebelik testi yapmak en doğrusu olacaktır.
Bu süreçte yaşadığınız duygular çok kıymetli. Hamilelik beklentisiyle geçen her gün, her saat, bir umut ve heyecan taşır. Siz, tüm bu süreçleri başarıyla atlatmış ve şimdi de büyük bir sabırla sonucu bekleyen harika bir insansınız. Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.

Kızlarım benim de ovulasyon testime bakar mısınız 6 gün var adet günüme yumurtalama günümü değil ama büyük ihtimal çatlamayı değerlendirebildik harici günlerin tarihlerini alamadım. Çok silik değil ama tam pik de değil burayı görünce yapmak istedim. Fikri olan var mııuu

Selam kızlarr benim bat a 4 gün var ovülasyon testlerim 4 gündür böyle çıkıyor. Vallahi şaştım kaldım ne ümitlenebiliyorum ne bişey. Erken gebelik yaptım negatif çıktı sabah

Eklentiler

• IMG_6568.png
    259 KB · Görüntüleme: 35
Selam kızlarr benim bat a 4 gün var ovülasyon testlerim 4 gündür böyle çıkıyor. Vallahi şaştım kaldım ne ümitlenebiliyorum ne bişey. Erken gebelik yaptım negatif çıktı sabah
Mutlaka adet gününde erken gebelik testi yap ovülasyonun adetten önce bu kadar koyu çıkması olumlu bir durum bence

Selamün aleyküm kızlar 1 Ağustosta iğne vuruldum doktor 24 saat sonra ilişkiye girmen gerekiyor dedi ama eşim ise gittiği için biz bir iki saat öncesinden girdik bugün iğneden sonraki 14. Günüm ama negatif pozitife dönme ihtimali var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…