- 6 Mart 2024
- 10.025
- 8.614
- 163
- 29
inşallah görersunBende başladım bugün bakalım göreruz inşallah
Ayy siz yarin gidiceksiniz di mi doktora pardon 10unda kontrole, insallah guzel haberler gelir mis gibiii haberdar edininşallah görersun
evet pazartesi saat 11de randevuAyy siz yarin gidiceksiniz di mi doktora pardon 10unda kontrole, insallah guzel haberler gelir mis gibiii haberdar edinyorumlarda gormustum 10unda kontrol diyee
Hala olmadım bir sıkıntı var kesin yaMerhaba hayır bende olmadım daha
Ben az önce oldum aşırı sancılı geçiyor sen test yap tekrar umarım kistin oluşmamıştırHala olmadım bir sıkıntı var kesin ya
Bir iki gün daha olmazsam tekrar test yapıcamBen az önce oldum aşırı sancılı geçiyor sen test yap tekrar umarım kistin oluşmamıştır
Akıntım çok değişik benimde. İnce kırmızı deri gibi bir şey atıyorum sizce ne olabilirBir iki gün daha olmazsam tekrar test yapıcam
Adetin gecikmismiydi canımAkıntım çok değişik benimde. İnce kırmızı deri gibi bir şey atıyorum sizce ne olabilir
Kimyasal grbelik yaşamış olabilirisiniz bende de aynı durum oldu düşükle sonuçlandıKoyu silik biliyorum da
teşekkür ederim inşallah olur bakalım bir de böyle deneyelim bu ay ne oldu bende anlamadım adet olmadan 6 saat önce silik çizgi çıktı sabah kalktım da kanama vardı gene yaptım bu sefer daha belirgin di ama ağrılarım varid bel kaşık akşama 8 ,9 gibi kurba yavrusu gibi bir pıhtı geldi sonra ne ağrı kaldı ne sizi çok hafif kramp vardı anlamadım sonra zaten normal kanamam başladı o pıhtı geldikten sonra kanamam çoğaldı birden sizce ne olabilir
Evet gecikmiştiAdetin gecikmismiydi canım
Kimyasal olmuş olabilir canm bende öyle olmuştumEvet gecikmişti
Canım benim 0.200 çıktı ne dmeekAkıntım çok değişik benimde. İnce kırmızı deri gibi bir şey atıyorum sizce ne olabilir
Canım bu testleri nereden aldın acaba markası nedir easy yazıyor ama netten baktım bulamadimGebelik testi yaptım canım yumurtlamanın 9. Günü silik çizgi çıktı bugün 11. Günü biraz daha belirgin bak resim atıyorum
Selam 6 gün önce kan testim 0.0 bugün verdiğim 0.200 çıktı sizce nedir bu durumhamile olduğumu öğrendiğimde benim ovulasyon testim böyleydi
regle ne kadar var? ilişki üzerinden ne kadar gecti?Selam 6 gün önce kan testim 0.0 bugün verdiğim 0.200 çıktı sizce nedir bu durum
reglim 3 gün gecikmede 0.0 çıktı bugün 7 inci gün gecikme tekrar verdiğimde 0.200 çıktıregle ne kadar var? ilişki üzerinden ne kadar gecti?
sanmıyorum gebelik olduğunu. 10.gün gecikmede tekrar kan verin net olarak çıkar. normalde ilişkiden 10 gün sonra kanda pozitif görülürreglim 3 gün gecikmede 0.0 çıktı bugün 7 inci gün gecikme tekrar verdiğimde 0.200 çıktı
Tamamdır teşekkür ederimsanmıyorum gebelik olduğunu. 10.gün gecikmede tekrar kan verin net olarak çıkar. normalde ilişkiden 10 gün sonra kanda pozitif görülür
Merhaba canım, markası easy@home ben Amazon’dan almıştım yurtdışında yaşıyorum ama tam ismi ile aratınca belki orada da çıkabilirCanım bu testleri nereden aldın acaba markası nedir easy yazıyor ama netten baktım bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?