- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 35
oo cok guzl allah saglikla kucagina almak nasip etsin. bende pcos hastasiyim sizin taniniz neydi. nasil hamile kaldiniz. ekstra bisiler yaltinizmiEvet hatta dün öğrendim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo cok guzl allah saglikla kucagina almak nasip etsin. bende pcos hastasiyim sizin taniniz neydi. nasil hamile kaldiniz. ekstra bisiler yaltinizmiEvet hatta dün öğrendim :)
ins hamilesindir cnmKızlar bende klomen ve catlatma ıgnesı oldum bu ay ıkıncı ayım ama suan adetımden 2 gun gectı test yapmadım cunku hıcbı belırtım yok sadece arada karnımda sancı oluyor normalde adet donemım cok sancılı gecer test yapmak ıstemıyorum moralım bozulacak dıye ne yapacagımı bılmıyorum hıc te umutlu degılım hamıle olduguma dahı bı belırtı de yok
Insallah canım ama umıdım yokins hamilesindir cnm
pcos musun sende, yoksa esinizdemi var bi rahatszlkInsallah canım ama umıdım yok
Yok cnm pco degılım .. hıcbı rahatsılıgımda yok esımde de hersey ıyı sadece morfolojı 1 dı ama doktor cocuk ıcın engel degıl dedıpcos musun sende, yoksa esinizdemi var bi rahatszlk
anladim cmm. hakkinizda hayirlisi olsn. saglikla bebislerimiz olsnYok cnm pco degılım .. hıcbı rahatsılıgımda yok esımde de hersey ıyı sadece morfolojı 1 dı ama doktor cocuk ıcın engel degıl dedı
Amın canım ınsallah allah kımseın kucagını bos cevırmesınin
anladim cmm. hakkinizda hayirlisi olsn. saglikla bebislerimiz olsn
İğneden sonra kaçıncı günün canımKızlar bende klomen ve catlatma ıgnesı oldum bu ay ıkıncı ayım ama suan adetımden 2 gun gectı test yapmadım cunku hıcbı belırtım yok sadece arada karnımda sancı oluyor normalde adet donemım cok sancılı gecer test yapmak ıstemıyorum moralım bozulacak dıye ne yapacagımı bılmıyorum hıc te umutlu degılım hamıle olduguma dahı bı belırtı de yok
Süt hormonum yüksekti buna bağlı olarak yumurtam çatlamıyodu,eşimle ilgili problem yoktu morfoloji %3 dü ileri hareketli sayısı fazla olduğu için doktor sorun yok demiştioo cok guzl allah saglikla kucagina almak nasip etsin. bende pcos hastasiyim sizin taniniz neydi. nasil hamile kaldiniz. ekstra bisiler yaltinizmi
Igne oldugum gunu saymasak bu gun 18 gun sonra bu gun oluyor canımİğneden sonra kaçıncı günün canım
İğneden sonra en geç 16.gün adet olurdum 17.gün test yaptım c den önce t çizgisi direk çıktı
Hala rüya gibi geliyor
Canım ıgneden ssonra 18 gundeyım..senın adına cok sevındım allah kucagına sag salım almayı nasıp etsın ınsallah.klomende kacıncı ayın canım yoksa ılk ayda mı hamıle kaldınİğneden sonra kaçıncı günün canım
İğneden sonra en geç 16.gün adet olurdum 17.gün test yaptım c den önce t çizgisi direk çıktı
Hala rüya gibi geliyor
Cok sukur canım allah ınsallah sag salım kucagına almayı nasıp eder bıze de dua etSüt hormonum yüksekti buna bağlı olarak yumurtam çatlamıyodu,eşimle ilgili problem yoktu morfoloji %3 dü ileri hareketli sayısı fazla olduğu için doktor sorun yok demişti
Klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı doktor bi ay ara verdi sonra ramazan falan derken dedim neden hsg çektirmiyorum ya tüplerde sorun varsa hsg çektirdim fazla ağrı hissetmedim hatta çok hafifti.Hsg sonucuna göre rahim hafif kalp şeklinde,minimal düzensizlik ve iki tane 3-4 mm polip vardı kendi doktorum bence hiçbir sorun yok hamile kalmana engel değil rahmin gayet düzgün dedi.Histereskopi yaptırabilirsin için rahat edecekse dedi ben bir tatile gidip geleyim dedim dönüşte bakarız dedim :) bence kafandan at herşeyi biraz oluruna bırak dedi ve meğer daha tatile gitmeden hamile kalmışım.Belki uzun oldu ama tüm bu süreç her ay başa sarmak çok çok zordu.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.Evde kendi çapımda yaptığım şeyler oldu ama faydasını görmedim soğan incir havuç kürü, adaçayı , maydanoz süt buharı, böğürtlen kökü , tazen incir yedim kuru yedim bal tarçın yaptım onunla yumurtlarım klomene göre daha hızlı gelişti onu fark ettim
Normalde gün aşırı ilişki önerilirken biz hergün isteyerek kafamızda çoçuk düşüncesi olmadan denedik çünkü ben yorulmuştum.Çoçuk düşüncesiyle olunca daha stresli oluyo ve iki tarafda bunun farkında.Eşime Türk kahvesi ve cevizli sucuk yedirmiştim 3 gün ve ilişkiden sonra en az iki saat bildiğin ayaklarımı duvara dayadım altıma yastık dahi koymadan kaldırdım belki bunlar vesile yada değil rabbim nasip etti önemlisi o :))
benim her halde iğne yaptı canım, havada bu ara nemli. bakalım bekleyip görücez. Hayırlısı olsun.Benim ateş basmaları daha sonlara doğruydu canım, ve adete bi kaç gün kala kabız oldum canım
eğer hamile değilsen iğneden sonra en geç 18. günü adet olunuyor.Kızlar bende klomen ve catlatma ıgnesı oldum bu ay ıkıncı ayım ama suan adetımden 2 gun gectı test yapmadım cunku hıcbı belırtım yok sadece arada karnımda sancı oluyor normalde adet donemım cok sancılı gecer test yapmak ıstemıyorum moralım bozulacak dıye ne yapacagımı bılmıyorum hıc te umutlu degılım hamıle olduguma dahı bı belırtı de yok
Insallah canım hamıleyım ama bısey hısetmıyorum.. bu gun 18 cı gundeyım ıgneden sonraeğer hamile değilsen iğneden sonra en geç 18. günü adet olunuyor.
aa hamile misin :)) maşallahhhh çok sevindim allah analı babalı büyütsün. 18. gününde mi öğrendin? nasıldı sürecin canım ?Insallah canım hamıleyım ama bısey hısetmıyorum.. bu gun 18 cı gundeyım ıgneden sonra
Hayır canım degılım senın mesajına ınsallah hamıleyımdır dedım.. suan hala test yapmadım sadece karnım agırıyor uc gun gectı normal adet gunumden ve bugun catlatma ıgnesınden sonra 18 gundeyım.. benım bı yumurtam olustu canım catlamaya hazır ıgne oldum adet olmayı beklıyorum dıyorum acaba kıs mı oldu adet o yuzden mı olmuyorum dıye dusunmeye basladım artık.. sen klomen tedavısınde ılk ayın mı yoksa uzun zamandır mı ugrasıyosunaa hamile misin :)) maşallahhhh çok sevindim allah analı babalı büyütsün. 18. gününde mi öğrendin? nasıldı sürecin canım ?
benimde iğne gününden sonra 3. günüm 4 yumurtam vardı o yüzden meraklıyım biraz.
Hayırlısı olsun canım, ama idrar testi yapsan bile çıkar şu anda bence test yap ve bize güzel haber ver.Hayır canım degılım senın mesajına ınsallah hamıleyımdır dedım.. suan hala test yapmadım sadece karnım agırıyor uc gun gectı normal adet gunumden ve bugun catlatma ıgnesınden sonra 18 gundeyım.. benım bı yumurtam olustu canım catlamaya hazır ıgne oldum adet olmayı beklıyorum dıyorum acaba kıs mı oldu adet o yuzden mı olmuyorum dıye dusunmeye basladım artık.. sen klomen tedavısınde ılk ayın mı yoksa uzun zamandır mı ugrasıyosun
Hmm ınsallah senın bu ay bebısın yuzunu guldurur canım allah sana ve tum ısteyenlere nasıp etsın ıcınde de bana .. kac yılık evlısın uzun zamandır mı ıstıyosun .. canım benımde klomende ıkıncı ayım hamılelık olusmadıysa kıs mı olusmustur senceHayırlısı olsun canım, ama idrar testi yapsan bile çıkar şu anda bence test yap ve bize güzel haber ver.
benim klomende 3. ayım. öncekilerde 1 er yumurtam oluşmuştu bu ay ilk defa 4 yumurta oluştu ve pazar günü iğne vuruldum. beklemedeyim daha var bana yani. Ama sen test yap. hamile değilsen adet olman lazımdı