Amin amin canım inşallah ❤❤Allah tekrarını yaşatmasın amin inş sağlıklı hamileliklerimiz sağlıklı bebeklerimiz olsun
Ovulasyon testi yapıyorsanız eğer c çizgisi ile t çizgisi aynı koyulukta ya da t çizgisi c den daha koyu olduğunda 12-36 saat içinde yumurtlayacaksınız demektir. Teste devam ettiğinizde çizgi koyuluğu gittikçe düşüyor bu da yumurtanın artık çatladığını gösteriyor.Merhaba ben bişey soracaktım yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlayabiliriz bi bilginiz var mı
Bu ay ovulasyon testi aldım ve 10 gün soğan suyu içtim.Eşim uzun yol şöförü olduğu için 4-5 gün evde olmuyo bende ovulasyonu eşim geleceği zamanlar yapıyorum 23 ünde adet oldum adetten sonra yaptığım testler silik çıktı hep.Eşim cuma gününden beri evde yani 4 gün felan ovulasyon yaptım hep silikti dün şeffaf uzayan akıntım olduğu halde ovulasyon silikti biz yinede değerlendirdik akıntı olunca .Şuan akıntım yok testte yine silik.Benimde kafam karıştı o yüzden sordum.Çok yazdım ama cevabın için çoook teşekkür ederimOvulasyon testi yapıyorsanız eğer c çizgisi ile t çizgisi aynı koyulukta ya da t çizgisi c den daha koyu olduğunda 12-36 saat içinde yumurtlayacaksınız demektir. Teste devam ettiğinizde çizgi koyuluğu gittikçe düşüyor bu da yumurtanın artık çatladığını gösteriyor.
Canım eşin olmasa da yap çğnkü sadece birgün koyu çıkıyor sonra çatlayınca silikleşiyor farkedemezsin en azından yumurtlayıp yumurtlama dığını bilirsin siz eşin varken değerlendirin tabi yine de ❤❤Bu ay ovulasyon testi aldım ve 10 gün soğan suyu içtim.Eşim uzun yol şöförü olduğu için 4-5 gün evde olmuyo bende ovulasyonu eşim geleceği zamanlar yapıyorum 23 ünde adet oldum adetten sonra yaptığım testler silik çıktı hep.Eşim cuma gününden beri evde yani 4 gün felan ovulasyon yaptım hep silikti dün şeffaf uzayan akıntım olduğu halde ovulasyon silikti biz yinede değerlendirdik akıntı olunca .Şuan akıntım yok testte yine silik.Benimde kafam karıştı o yüzden sordum.Çok yazdım ama cevabın için çoook teşekkür ederim
Ama Cumartesi günü 14.gündü ve akıntı geldi hatta sabahtı uyanır uyanmaz gördüm ovulasyon yaptım ama çıkmadıCanım eşin olmasa da yap çğnkü sadece birgün koyu çıkıyor sonra çatlayınca silikleşiyor farkedemezsin en azından yumurtlayıp yumurtlama dığını bilirsin siz eşin varken değerlendirin tabi yine de ❤❤
Ah ben yumurtlama günü nasıl sevindim kopkoyu iki çizgi heyecandan iki saat testin başında durdumAma Cumartesi günü 14.gündü ve akıntı geldi hatta sabahtı uyanır uyanmaz gördüm ovulasyon yaptım ama çıkmadıama gebelik testinde silik bile görmeyince bunu silik bile görmek heyecanlandırıyo napıyım fakirin ekmeği umut
Haklısın geçen ay 21.günde yumurtlamıştımAh ben yumurtlama günü nasıl sevindim kopkoyu iki çizgi heyecandan iki saat testin başında durdumbak benim bildiğim yumurtlama günğm 14.gündü ama ben 20.gün yumurtluyormuşum güzelim ama eğer arada yapmasaydım yakalayamazdım o akıntı bende 4gün oldu sonra yumurtlama gördüm o yüzden sen ara vermemeye çalış teste
İkimizde geç yumurtluyoruz sanırım eşim tavuk demeye başamıştı artık hala yumurta yok mu falanHaklısın geçen ay 21.günde yumurtlamıştımrabbim en kısa zamanda nasip etsin bütün başkasında görünce iç çekenlen anne olmak isteyenlere
Tavuk muİkimizde geç yumurtluyoruz sanırım eşim tavuk demeye başamıştı artık hala yumurta yok mu falanamin amin inşallah canım benim bu ay hepimiz güzel haberler veririz burada inşallah
Yaa evet tavuk canım hatta çift çizgiyi görünce eşime hemen yumurtluyoruuummm diye mesaj attım heyecanla adam iyice dalga geçmeye başladıTavuk mubu iş karışık değişik bi iş
Tavuk kardeş kaç yaşındasınYaa evet tavuk canım hatta çift çizgiyi görünce eşime hemen yumurtluyoruuummm diye mesaj attım heyecanla adam iyice dalga geçmeye başladıahh hem de çok karışık vr nasip ne yapsak olmuyor bazen hep merak ümit Rabbim bize de nasip etsin ennn kısa zamanda hayırlısıyla inşallah
YaaTavuk kardeş kaç yaşındasın
Aa ne güzel yaşıtız canımm kaç senelik evlisinbende 20 yaşındayım
13 ay sen :)Aa ne güzel yaşıtız canımm kaç senelik evlisin
Tam 2 sene canım ❤❤13 ay sen :)
Maşallah rabbim daim etsin inşallah:))Tam 2 sene canım ❤❤
Amin canım hepimizinkini inşallah :)Maşallah rabbim daim etsin inşallah:))
Merhaba canim bende adete 5 gun kala yapmistim benim t kismi c den daha koyuydu simdi iki gunum gecti test yaptim negatif bakalim nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?