Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle gebelik..!?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

06rey38

Zalımsın HAYAT..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
729
393
103
35
Bingöl
Sizce ovulasyon testiyle gebelik belli olur mu..?? Adetim 2gün gecikti ovulasyon testi yaptım sizce hamilelik war mıdır..?? Şimdiden teşekkürler.. yarın gebelik test alıp yapıcam merakımdan sorayım dedim =))

Forumda bu konuda bir çok konu var. Benim okuyup anladığım regl döneminde koyulaşmasını gebeliğe işaret sayıyorlar. Ama herkeste çıkmamış tabi. Sağlıklı kesin bir yöntem değil. Sizin testiniz de koyu değil her zaman çıkabilecek koyulukta gözüküyor. En güzeli beta baktırmak canım

Teşekkür ederim yarın gebelik testi yapıcam =)

Resim nasıl yükledin canım bende yüklemek istiyorum yardımcı olurmusun

adete 5 gün kala ovulasyon testi böyle çıktı yani tekrarmı yumurtladım

Eklentiler

• 20180409_145326.jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 268
Arkadaşlar ayni durum şuan bende de var iki çizgi çıkıyor ovu testinde adetime de üç gün var gebelik testi de deneyim.mi beklesem mi bilemedim isterseniz testlerin fotosunu atabilirim kesin hamileyiz diyemeyiz bu duruma degil mi ama okuduğum yazılarda hep bu şekilde hamile kaldığını öğrenen çok olmuş arkadaşım.gelecek hamile bide ona denettircem bakalim

Valla benimde böyleydi ama gebelik testi yapınca negatif çıktı o yüzden pek güvenmiyorum böle şeylere sende çok kaptırma kendini çünkü insan hayal kırıklığına uğradığında daha çok üzülüyo benimde 4 gün gecikti ve sarı akinti başladı şuan test yapmıyorum çünkü belim çok ağrıyo adet olucam gibi bidaha hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Benimde sarı akintim geliyor seninde ovu testinde cıktı ama kanda mi çıkmadı belkide bi mucize olur baksana dört gün gecikmiş ben arkadaşım.hamile ona denetcem bide ya

Her ay ugruyoruz hayal kırıklığına benimde umudum yok aslında bak ovu testlerimi atayim sana

Bende ovulasyon testi ile hamile olduğumu ogrenmistim adete iki gün vardi hatta,

Ya koyu olan çizgiye pek itimat etmiyorum çünkü yaptigimda silikti sabah kalktigimda baktım koyulmustu beş dk dan sonrası yanlis sonuç verir diye biliyorum ama ne zaman yapsam hep silik de olsa çıkıyor yani sen kesin gibi konuştun ama bence yoktur ya

Ay çok sevindim ya peki çizgi koyu muydu yada gebelik testi yaptınızmı hemen şuan kaç haftalık gebesiniz allah kucaginiza almayı nasip etsin ya duydukça çok mutlu oluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…