- 18 Şubat 2024
- 83
- 12
- 21
-
- Konu Sahibi tombulaylak
Sen bekle biraz. Pik gördün mü
Bu testler o kadar strese sokuyor ki insanı değerlendirdiysen bir hafta gecikmesini bekle adetin öyle kesin olur o zamanEki Görüntüle 3473430
Eğer bu pik ise 22 ağustosta gördüm bunu ve o günü değerlendirdim
Evet ya. Aslında benim bu ay ilk denemem ama eşim öyle çok sabırlı bir insan değildir ben de stres oluyorum prolaktinim yüksekti ve doktor bana 30’dan önce çocuk yap dedi 27 yaşındayım. Bugün bat günüm. İnşallah olmam. Aksine bir belirtim de yok. 2 gün ve 5 gün önce kasık ağrısı bulantı vardı onlr da geçti gitti şaşırıyorumBu testler o kadar strese sokuyor ki insanı değerlendirdiysen bir hafta gecikmesini bekle adetin öyle kesin olur o zaman
Esler sakın olmayinca insan geriliyor, doktora kulak asma ellinden geldiğince çünkü her şey Allah'ın ellinde ve senin. İnşallah bu ay güzel haberlerini alırızEvet ya. Aslında benim bu ay ilk denemem ama eşim öyle çok sabırlı bir insan değildir ben de stres oluyorum prolaktinim yüksekti ve doktor bana 30’dan önce çocuk yap dedi 27 yaşındayım. Bugün bat günüm. İnşallah olmam. Aksine bir belirtim de yok. 2 gün ve 5 gün önce kasık ağrısı bulantı vardı onlr da geçti gitti şaşırıyorum
Ay sen de kan ver senden de güzel haberler alalım bekliyorum inşallahEsler sakın olmayinca insan geriliyor, doktora kulak asma ellinden geldiğince çünkü her şey Allah'ın ellinde ve senin. İnşallah bu ay güzel haberlerini alırız
Bilmiyorum ki, benimle aynı durumda olan kadınların yazılarını okudum. Adetin gecikmesinin 30. Gününde öğrenenler var erken olmaz mı acabaAy sen de kan ver senden de güzel haberler alalım bekliyorum inşallah
Oyyy 30’mu? İnsan nasıl bekler. 17.günde bi yap bir 25’te bir yap 30’da bir yap bari.. Ya da direkt doktora git adet gecikmem var diye.Bilmiyorum ki, benimle aynı durumda olan kadınların yazılarını okudum. Adetin gecikmesinin 30. Gününde öğrenenler var erken olmaz mı acaba
Ben kilo vermeden önce 70'leri görüyordum o yüzden gitmek istemiyorum doktora. Ben de bekleyemiyorum işte bu konuda aşırı sabırsızimOyyy 30’mu? İnsan nasıl bekler. 17.günde bi yap bir 25’te bir yap 30’da bir yap bari.. Ya da direkt doktora git adet gecikmem var diye.
Ben kilo vermeden önce 70'leri görüyordum o yüzden gitmek istemiyorum doktora. Ben de bekleyemiyorum işte bu konuda aşırı sabırsızim
Bakalım hayirlisi ve en kolayı olsun inşallah hepimizedediğim gibi yap bence ara ara test yap
İnşallah olur o zamanBelki de adet kanaması değildir canım 16’sı regl tarihin değildi diye anladım bugün gecikmenin 4.günü mü? Kanaman da çok az sürmüş normalde de mi bu kadar kısa görüyordun? Belki de hamilesindir bilemezsin ki :) benim iki çocuğum var aslında düşünmüyorum doğal yöntemle korunuyorum. 6 ay önce korunmayı çeşitli sağlık sorunlarından dolayı bıraktırdı doktorum. Ama bu ay bi tuhaflık sezdim kendimde gebelik testimde yoktu eskilerden kalma ovü vardı o yüzden bi onu yapayım dedim. Ben istemiyorum eşimde pre.. korunma yönteminisevmiyor o yüzden doğal yöntemle korunduk Allah isteyen herkese ve sana bebiş versin inşaAllah eğer bende hamileysem nasipte varsa yapıcak bişi yok tabii baş göz üstüne yine de sevinçle karşılarız bende eşimde ama kasıtlı bir gebelik olmıycak benimki şayet olmuşsa süpriz bir gebelik olmuş olucak
Adet olmadımİnşallah olur o zamanhayır canım gecikme felan yaşamadım beklediğim tarihte geldi adet
Ay canım çok teşekkür ederim hayırlısı neyse o olsun. Çocuk düşünmüyoruz ama böyle olunca bi tuhaf hissettik eşimleİnşallah kızzz
Canım ben bugün adet gecikmesinin 2.günündeyim beyaz akıntıdan şüphelendim ovülasyon testi yaptım diğerine cesaret edemedim 2 gün önce cok silik çıkıyordu bugüne baksana anlamadım fikrin var mıBen kilo vermeden önce 70'leri görüyordum o yüzden gitmek istemiyorum doktora. Ben de bekleyemiyorum işte bu konuda aşırı sabırsızim
Silik yine, sen pozitif gorduysen daha önce tekrar yapma o pozitif gördüğünden devam etCanım ben bugün adet gecikmesinin 2.günündeyim beyaz akıntıdan şüphelendim ovülasyon testi yaptım diğerine cesaret edemedim 2 gün önce cok silik çıkıyordu bugüne baksana anlamadım fikrin var mı
Adetim gecikti ama ne zaman test yapsam yumurtlamadan sonra 11.günümSilik yine, sen pozitif gorduysen daha önce tekrar yapma o pozitif gördüğünden devam et
Simdi beyaz akıntı adetin habercisi de olabilir bende de var epeydir. Sen 14. Güne kadar beklemeye çalış yine deAdetim gecikti ama ne zaman test yapsam yumurtlamadan sonra 11.günüm
Tamam canımSimdi beyaz akıntı adetin habercisi de olabilir bende de var epeydir. Sen 14. Güne kadar beklemeye çalış yine de