- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
- Konu Sahibi turluseyler
Kaset test mı alıcaksın belki çıkmayabilir onda erken gebelikle dene istersenİnşallah sende pozitif görürsün bende şimdi almaya gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset test mı alıcaksın belki çıkmayabilir onda erken gebelikle dene istersenİnşallah sende pozitif görürsün bende şimdi almaya gidiyorum
Kontrol oldum gayet herşey güzel dedi doktor 1 buçuk senelik evliyimNe kadarlık evlisin pkos falan var mı
Amin hepimizin inşallah
Erken gebelik yaptım negatif çıktı dünKaset test mı alıcaksın belki çıkmayabilir onda erken gebelikle dene istersen
Mutluluğunuz daim olsun inşallah sonuçlar güzelse olur vaktini bekliyordur bebişKontrol oldum gayet herşey güzel dedi doktor 1 buçuk senelik evliyim
Kaset teste de çıkmayabilir belki yinede şansını deneErken gebelik yaptım negatif çıktı dün
Alamadım çok yağmur başladı çıkamadım artık yarın veya pazartesi yaparımKaset teste de çıkmayabilir belki yinede şansını dene
Artık aldıgın zaman yaparsın güzel haberlerle gelAlamadım çok yağmur başladı çıkamadım artık yarın veya pazartesi yaparım
İnşallah canım sende yapınca at resimi akşamArtık aldıgın zaman yaparsın güzel haberlerle gel
Tabiki atarım negatif çıkacak amaİnşallah canım sende yapınca at resimi akşam
Gebelik testi yapmama gerek kalmadı ovülasyon testinde çatlamsyı gördümİnşallah canım sende yapınca at resimi akşam
Öyle düşünme canım yaptın mıTabiki atarım negatif çıkacak ama
Belki vardır umudunu kaybetme sende canım bekleyelim bakalımGebelik testi yapmama gerek kalmadı ovülasyon testinde çatlamsyı gördüm
Öyle düşünme canım yaptın mı
Umarım vardır da hepimiz güzel haberler alalımBelki vardır umudunu kaybetme sende canım bekleyelim bakalım
Sabah regl oldum ama çok az ve bitti şuan gelmiyor hatta afedersiniz 2 tane ped değiştirdim onu da fazla tutamadığım için acaba var mıUmarım vardır da hepimiz güzel haberler alalım
Normal regl kanaması gibi miydiSabah regl oldum ama çok az ve bitti şuan gelmiyor hatta afedersiniz 2 tane ped değiştirdim onu da fazla tutamadığım için acaba var mı
Eki Görüntüle 3340778 bende kasımın ilk haftalarında yumurtlama olmuştu ama bugün yine pozitif ama gebelik testüm negatif galiba tekrardan yumurtlama
Eki Görüntüle 3341461 Alttaki bu günün sizce yumurtlama bu günmü
Hayır pembe pembeNormal regl kanaması gibi miydi
Yerleşme kanaması olabilir miHayır pembe pembe