- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
- Konu Sahibi turluseyler
İkiside eşit gibi duruyor yumurtlama olabilir her ihtimale karşı değerlendirin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkiside eşit gibi duruyor yumurtlama olabilir her ihtimale karşı değerlendirin
Bilemedim hala aynı şekilde geliyorYerleşme kanaması olabilir mi
Bilmiyorum ki canım inşallah öyledirYerleşme kanaması olabilir mi
Hala devam ediyor muBilmiyorum ki canım inşallah öyledir
Hala devam ediyor mu
Normalde 5 gün olurum ben bitti neredeyse ve ilk başladığın da normalde kahverengi gelirdi ikinci gün falan normal gelmeye başlardı ama pembe gelmeye başladı ve bitti gibi damla damla geliyor bide az önce 2 3 dk boyunca sağ göğsüm sızladı şüphelendim bu aydan baya ben inşallah vardırHala devam ediyor mu
Yarın sabah bi gebelik testi yapsana inşallah vardır yaNormalde 5 gün olurum ben bitti neredeyse ve ilk başladığın da normalde kahverengi gelirdi ikinci gün falan normal gelmeye başlardı ama pembe gelmeye başladı ve bitti gibi damla damla geliyor bide az önce 2 3 dk boyunca sağ göğsüm sızladı şüphelendim bu aydan baya ben inşallah vardır
Ayyy yarın yapcam canım çünkü bugün biraz işlerim var yarın sabah mutlaka yapıcam inşallah vardır ayyyyy dua edin bana lütfenYarın sabah bi gebelik testi yapsana inşallah vardır ya
Yaptınız mı testAyyy yarın yapcam canım çünkü bugün biraz işlerim var yarın sabah mutlaka yapıcam inşallah vardır ayyyyy dua edin bana lütfen
Daha henüz yapmadım birazdan yapıcamYaptınız mı test
Şuan benim testte tam tersi galiba anlamadım yani bir doktora gitmem de fayda olacak sanırımBenim gebelik testim pozitifken ovülasyon testim negatifti.
Benim de ovulasyon çift gebelik negatif doktorum söktürücü kullan artık dedi ovulasyon yanlış gösterebiliyor diyor
Merhaba Ovulasyon testini adetten kaç gün önce yapmıştınızBenim gebelik testim pozitifken ovülasyon testim negatifti.