• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler

Umudunu kaybetme belli geç döllenmedir🙏
Kaybetmemeye çalışıyorum canım ama elinde değil insanın bide erken gebelik testi genelde yanıltıyor diye bir duyum aldım kaset testler daha güvenilirmiş acaba bide kaset test mi yapsam diyorum

IMG_20231124_164035.jpg
bende kasımın ilk haftalarında yumurtlama olmuştu ama bugün yine pozitif ama gebelik testüm negatif galiba tekrardan yumurtlama

Bide erken gebelik testine güvenme dediler bana kaset test daha güvenilirmiş acaba kaset test mi yapsam

Bu aydan çok umutluyum zaten eşim de sürekli bu ay oldu ben hissediyorum diyip duruyor hatta sigara içiyorum diye kızıyor bana içme diye 12 senedir gününde olunca bu ay gecikince umut doluyor insan inşallah vardır hepimiz güzel sonuçları yazarız 🧿❤️
İnşallah eşine güzel haberlerı verirsin gecikmenın sebebi umarım bebiştir 😇

Yok canım üzülmem inşallah vardır ama içimde güzel hisler var bakalım Bu arada senin kaç gün gecikmen var
Benim daha gecikmedi uygulmaua göre 1 hafta var ama bu ay çok karıştı ovülasyon testi sürekli pozitif çıktı adet tarihim çok karıştı

Back