Ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler

Üstekkiler dünden ovülasyon alttaki bugün ve regl 2 gün gecikti

Eklentiler

• image.jpg
    136,9 KB · Görüntüleme: 213
Bildiğim kadarıyla ovulasyon testinin silik çizgi çıkması yumurtanın çatladığı anlamına geliyor değerlendirin

Ama regl 2 gün geçti olmadım bu şekilde çıkıp hamile olan duymuştum ondan yaptım böyle
İnanın ovulasyon testini pek gebelik öğrenmek için kullananı görmedim ama diğer testlerde bariz belli var bence kan verin

Ovülasyon testi ile yumurtlama gününüzü buldunız mu genelde yumurtlamadan 14 gün sonra gebelık yoksa adet olunuyor
Doğru evet mesela bende çatlatma iğnesi oldum bugün 10. Günüm 14 ünden sonra test yapıcam zaten teste gerek kalmadan girersem o bambaşka bir mesele

Ovülasyon testi ile yumurtlama gününüzü buldunız mu genelde yumurtlamadan 14 gün sonra gebelık yoksa adet olunuyor
12. Günde yumurtlama gördüm değerlendirme oldu gala regl olmamam şaşırtıcı çünkü hiç aksamaz öncesinde gelir ama gününü geçmezdi o yüzden umut var içim de

Onların hepsi ovülasyon testi canım gebelik testi yaptım ama maalesef negatif ama gecikme hiç olmaz doktor da pazartesiye kadar olmazsan kan için gel dedi
Gebelık olduğu zaman t çizgisi daha köyü oluyor yada eşit renklerde oluyorlar yumurtlamadan sonra kacıncı gün bugün

25 26 günde bir regl oluyorum 2 gün gecikme oldu işte inşallah vardır bebişler bizledir çok uğraştık Allahım karşılığımızı versin
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunır siz galiba bi kaç gün geç yumurtladınız inşallah hepimiz güzel haberler alırız

12. Günde yumurtlama gördüm değerlendirme oldu gala regl olmamam şaşırtıcı çünkü hiç aksamaz öncesinde gelir ama gününü geçmezdi o yüzden umut var içim de
Umudunu kaybetme belli geç döllenmedir

Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunır siz galiba bi kaç gün geç yumurtladınız inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Bu aydan çok umutluyum zaten eşim de sürekli bu ay oldu ben hissediyorum diyip duruyor hatta sigara içiyorum diye kızıyor bana içme diye 12 senedir gününde olunca bu ay gecikince umut doluyor insan inşallah vardır hepimiz güzel sonuçları yazarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…