- Konu Sahibi turluseyler
-
Bildiğim kadarıyla ovulasyon testinin silik çizgi çıkması yumurtanın çatladığı anlamına geliyor değerlendirinMerhaba ben yeniyim bu platformda 12 senedir regl oluyorum hayatımda hiç gecikme yaşamadım 2 gündür regl olmadım gebelik istiyoruz 6 aydır bugün ovülasyon testi ve gebelik testi yaptım ovülasyon iki çizgi baya da belli gebelik testinde bişey yok acaba yeni olduğu için mi anlamadım daha önce de realden önce yaptım ovülasyon ama hiç böyle çıkmadı bakar mısın
UsttekikerÜstekkiler dünden ovülasyon alttaki bugün ve regl 2 gün gecikti
Üsttekiler gebelik testiyse tebrik ederim var sankiÜstekkiler dünden ovülasyon alttaki bugün ve regl 2 gün gecikti
Ama regl 2 gün geçti olmadım bu şekilde çıkıp hamile olan duymuştum ondan yaptım böyleBildiğim kadarıyla ovulasyon testinin silik çizgi çıkması yumurtanın çatladığı anlamına geliyor değerlendirin
İnanın ovulasyon testini pek gebelik öğrenmek için kullananı görmedim ama diğer testlerde bariz belli var bence kan verinAma regl 2 gün geçti olmadım bu şekilde çıkıp hamile olan duymuştum ondan yaptım böyle
Ovülasyon testi ile yumurtlama gününüzü buldunız mu genelde yumurtlamadan 14 gün sonra gebelık yoksa adet olunuyorAma regl 2 gün geçti olmadım bu şekilde çıkıp hamile olan duymuştum ondan yaptım böyle
Alttakı pembe olan ovülasyon testi miÜstekkiler dünden ovülasyon alttaki bugün ve regl 2 gün gecikti
Doğru evet mesela bende çatlatma iğnesi oldum bugün 10. Günüm 14 ünden sonra test yapıcam zaten teste gerek kalmadan girersem o bambaşka bir meseleOvülasyon testi ile yumurtlama gününüzü buldunız mu genelde yumurtlamadan 14 gün sonra gebelık yoksa adet olunuyor
Onların hepsi ovülasyon testi canım gebelik testi yaptım ama maalesef negatif ama gecikme hiç olmaz doktor da pazartesiye kadar olmazsan kan için gel dediAlttakı pembe olan ovülasyon testi mi
Ovülasyon testi ile yumurtlama gününüzü buldunız mu genelde yumurtlamadan 14 gün sonra gebelık yoksa adet olunuyor
12. Günde yumurtlama gördüm değerlendirme oldu gala regl olmamam şaşırtıcı çünkü hiç aksamaz öncesinde gelir ama gününü geçmezdi o yüzden umut var içim deOvülasyon testi ile yumurtlama gününüzü buldunız mu genelde yumurtlamadan 14 gün sonra gebelık yoksa adet olunuyor
Gebelık olduğu zaman t çizgisi daha köyü oluyor yada eşit renklerde oluyorlar yumurtlamadan sonra kacıncı gün bugünOnların hepsi ovülasyon testi canım gebelik testi yaptım ama maalesef negatif ama gecikme hiç olmaz doktor da pazartesiye kadar olmazsan kan için gel dedi
İnşallah güzel haberler alırsınızDoğru evet mesela bende çatlatma iğnesi oldum bugün 10. Günüm 14 ünden sonra test yapıcam zaten teste gerek kalmadan girersem o bambaşka bir mesele
11 yada 12. Gün canımGebelık olduğu zaman t çizgisi daha köyü oluyor yada eşit renklerde oluyorlar yumurtlamadan sonra kacıncı gün bugün
Güzel haberler verirsin inşallah bizeİnşallah güzel haberler alırsınız
Ee daha varmış ya 2 yada 3 günün var daha11 yada 12. Gün canım
25 26 günde bir regl oluyorum 2 gün gecikme oldu işte inşallah vardır bebişler bizledir çok uğraştık Allahım karşılığımızı versinEe daha varmış ya 2 yada 3 günün var daha
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunır siz galiba bi kaç gün geç yumurtladınız inşallah hepimiz güzel haberler alırız25 26 günde bir regl oluyorum 2 gün gecikme oldu işte inşallah vardır bebişler bizledir çok uğraştık Allahım karşılığımızı versin
Umudunu kaybetme belli geç döllenmedir12. Günde yumurtlama gördüm değerlendirme oldu gala regl olmamam şaşırtıcı çünkü hiç aksamaz öncesinde gelir ama gününü geçmezdi o yüzden umut var içim de
Bu aydan çok umutluyum zaten eşim de sürekli bu ay oldu ben hissediyorum diyip duruyor hatta sigara içiyorum diye kızıyor bana içme diye 12 senedir gününde olunca bu ay gecikince umut doluyor insan inşallah vardır hepimiz güzel sonuçları yazarızYumurtlamadan 14 gün sonra adet olunır siz galiba bi kaç gün geç yumurtladınız inşallah hepimiz güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?