- 26 Ekim 2022
- 262
- 164
- 33
- Konu Sahibi turluseyler
-
Gebelik testi alıp yaptın mı canım merak ettimKızlar bu ovulasyon testlerinden birini adete 3 gün kala birini adet günü yaptım normalde bugun adetimin birinci günü gebelık testı de negatif çıkıyor gebeliğini böyle öğrenen var mı iki çizginin de koyu olması gerek biliyorum ama gittikçe koyulaşıyor gibi
Lh hormonu vücudumuzda sürekli bulunan bi hormon zaten silik çıkması gayet doğal ama dediğin gibi koyulasmis zaten bu şekilde öğrenen çok var okuduğum kadarıyla biliyorum gebelik testi yap yada erken gebelik testi al kesin olsun diye duruma kan verirsinGebelik testi alıp yaptın mı canım merak ettim
Bugun gecıkmenın 1.günü dün gebelik testi yapmıştım negatif çıktı yarın da olmazsam kan vericem gibi normalde öne çekerdi benimki bir de adetten bir hafta ömce göğüslerim acır regl oldugum gün geçerdi dün sabah baktım o ağrı geçmiş olurum diye düşündüm ama henüz olmadım belırtım de yok bir yandan da olsa testte çıkardı dıyorumLh hormonu vücudumuzda sürekli bulunan bi hormon zaten silik çıkması gayet doğal ama dediğin gibi koyulasmis zaten bu şekilde öğrenen çok var okuduğum kadarıyla biliyorum gebelik testi yap yada erken gebelik testi al kesin olsun diye duruma kan verirsin
Benimde 4 gün var adetime üstteki düne alttaki bugüne ait benim de böyle cikiyo yumurtlamadan sonra hiç çizgi yok gibi biseydi erken gebelik testi yapsaydın keşke bazı testler gecikmenin 10 gününe kadar cikarmiyomusBugun gecıkmenın 1.günü dün gebelik testi yapmıştım negatif çıktı yarın da olmazsam kan vericem gibi normalde öne çekerdi benimki bir de adetten bir hafta ömce göğüslerim acır regl oldugum gün geçerdi dün sabah baktım o ağrı geçmiş olurum diye düşündüm ama henüz olmadım belırtım de yok bir yandan da olsa testte çıkardı dıyorum
Benimde 4 gün var adetime üstteki düne alttaki bugüne ait benim de böyle cikiyo yumurtlamadan sonra hiç çizgi yok gibi biseydi erken gebelik testi yapsaydın keşke bazı testler gecikmenin 10 gününe kadar cikarmiyomus
Evet benimkide ovulasyon. Ama vücutta surekli bulunduğu için tam bi anlam ifade etmiyor maalesef adet gecikmesini bekleyeceğim. İnşallah sende vardır kuzumSizinkiler mi ovulasyon testi?ben bugunde yaptım ama dünden silikti hiç bişey anlamadım erken gebelık testi de elimde yoktu yarına artık inşallah vardır ikimizinde
Benim sadece sol kasikta batmalar var adet öncesi 1 hafta kala gogus agrim olurdu hep oda yok suan gaz varmış gibi kasiklarimda bi doluluk hissi var o kadar başka bisey yok bide afedersiniz çok fazla tükürük oluşmaya başladı onada anlam veremiyorum onun gebelikle ilgisi varmi bilmiyorum amabelirti var mı peki sizde
Benim sadece sol kasikta batmalar var adet öncesi 1 hafta kala gogus agrim olurdu hep oda yok suan gaz varmış gibi kasiklarimda bi doluluk hissi var o kadar başka bisey yok bide afedersiniz çok fazla tükürük oluşmaya başladı onada anlam veremiyorum onun gebelikle ilgisi varmi bilmiyorum ama
Ben kabız değilim ama gazim var bi anormaliminşallah vardır ilgisigaz kabızlık bende de oluyor ama çok fazla elle tutulur belirtiler olmadıgı için önemsemiyorum bı de bu ay griptim zaten ona da bağladım belırtılerı
Aynen kime anlatsam akışına bırak kafaya takma test yapma diyor ama elimde değilBen kabız değilim ama gazim var bi anormalimherseyin hayırlısı ya herseyi belirti olarak arıyoruz iste oda aslında kötü bisey kafaya takmamak gerekiyor akışına bırakmak gerekiyor ama maalesef olmuyor
Rabbım hayırlısını versin hepimizeAynen kime anlatsam akışına bırak kafaya takma test yapma diyor ama elimde değil
Merhaba sonucunuz ne olduGebelik testi alıp yaptın mı canım merak ettim
Gecikmemin 3.günü testlerim negatifti dün. Kan vermedim daha gelmezse kan vericem en azından 1 hafta geçsin diye bekliyorum belki gelirMerhaba sonucunuz ne oldu
Bende kan vericem kafam allak bullak bugün adet olmamın uatunden 28 gün geçti duphaston kullanarak adet oluyorum bugun hap biteli 3 gün oldu 10 gün içinde adet olmam gerek beklemek çok zor goguslerim çok sis kahverengi kısım büyüdü damarlar belirgin göğüs ucum çıktı kasığımda ara ara ağrı var bel ağrım var oğlumu sutten keseli nerdeyse 1 ay oldu hiç böyle göğüsüm sismedi şimdi 1 haftayı geckindir sis kafam çok karışık hamilelik belirtisi mi sütten kestim omu o olsa kestigim ilk 1 haftada siserdi diyorum test yaptım nefatifGecikmemin 3.günü testlerim negatifti dün. Kan vermedim daha gelmezse kan vericem en azından 1 hafta geçsin diye bekliyorum belki gelir
bana da doktorum duphaston verdi ve biteli 2 gün oldu hala adet olmadım. benimde aynı şekilde bel ağrım var , kasıklarımda batmalı ama rahatsız etmeycek şekilde ağrı oluyor adet ağrım gibi değil, göğüslerim acıyor her adet öncesindeki acı gibi ama, bilemiyorum normalde 2 kez daha duphaston kullandım birisi ilaç bittikten hemen sonra adet oldum diğerinde de ilaçtan 1 tane kalmıştı çalışıyorum diye akşamdan akşama içiyordum, eve gitmeden ofiste adet oldum ilacı bitirmeden yani. bu sefer de 7 gün kullandım bugünde 2.günüm ilacı bırakalıBende kan vericem kafam allak bullak bugün adet olmamın uatunden 28 gün geçti duphaston kullanarak adet oluyorum bugun hap biteli 3 gün oldu 10 gün içinde adet olmam gerek beklemek çok zor goguslerim çok sis kahverengi kısım büyüdü damarlar belirgin göğüs ucum çıktı kasığımda ara ara ağrı var bel ağrım var oğlumu sutten keseli nerdeyse 1 ay oldu hiç böyle göğüsüm sismedi şimdi 1 haftayı geckindir sis kafam çok karışık hamilelik belirtisi mi sütten kestim omu o olsa kestigim ilk 1 haftada siserdi diyorum test yaptım nefatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?