• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testiyle Gebelik Öğrenenler?

Bende onu gördüm de alaym diyordm ama takip yapmıyor derken
Ben bir kaç kere pik oldu mu nasıl yapalım diye sordum mesajı bir kaç gün görmedi o yüzden mesajlarımı hep geri aldım, bu platformdan öğrendim nasıl olması gerektiğini. Evet video atıyor açıklayacı ama sonuçta netlik kazanmak için desteğe ihtiyacı var insanın..

Ben bir kaç kere pik oldu mu nasıl yapalım diye sordum mesajı bir kaç gün görmedi o yüzden mesajlarımı hep geri aldım, bu platformdan öğrendim nasıl olması gerektiğini. Evet video atıyor açıklayacı ama sonuçta netlik kazanmak için desteğe ihtiyacı var insanın..
Hmm anladm alayim ozman bende yardımcı olurmusunuz öyle bir durumda banada

Olurum burda da paylaşırsanız görenler olur, belki size cevap verir müsait olduğunda kötülemekte pek istemem
Canım merhaba benim bat günüme 3 gün var bugun ovü testi yaptım böyle çıktı basabilirmisin

Eklentiler

• 34CE88F1-5658-486E-AA00-C249F2932302.jpeg
    34CE88F1-5658-486E-AA00-C249F2932302.jpeg
    156,2 KB · Görüntüleme: 202
Canım merhaba benim bat günüme 3 gün var bugun ovü testi yaptım böyle çıktı basabilirmisin
Ovulasyon testi net bir bilgi vermez biliyorsunuz ama bende aynen bu şekilde öğrenmiştim, kaset test yapın bence var gibi duruyor 😍

Ovulasyon testi net bir bilgi vermez biliyorsunuz ama bende aynen bu şekilde öğrenmiştim, kaset test yapın bence var gibi duruyor 😍
Canım bizim bu şekildeydi pik günü 24 Mayıs dı ve 23 24 25 i değerlendirdik ondan sonra testlerim hep silik hatta 31 mayısta yaptığımda hiç çizgi yok gibi bugun yaptığım da en sondaki 🫶🏼

Canım bizim bu şekildeydi pik günü 24 Mayıs dı ve 23 24 25 i değerlendirdik ondan sonra testlerim hep silik hatta 31 mayısta yaptığımda hiç çizgi yok gibi bugun yaptığım da en sondaki 🫶🏼

Eklentiler

• 7BF192E1-4C07-42D7-98CC-8E6399322675.jpeg
    7BF192E1-4C07-42D7-98CC-8E6399322675.jpeg
    77,9 KB · Görüntüleme: 307
  • 5D7813D0-D0CE-4B54-B416-BA673E752067.jpeg
    5D7813D0-D0CE-4B54-B416-BA673E752067.jpeg
    156,2 KB · Görüntüleme: 166
O zaman mutlaka kaset test yap bugün 😎 çünkü benimkide o şekildeydi hep silikti silik bile değildi sonra sizin attığınız şekilde oldu 😌

İyi akşamlar kızlar, reglime 6 gün kala meraktan ovulasyon testi ve kaset gebelik testi yapmıştım ovulasyon silik hiç gözükmeyen çıkmıştı gebelikte hiç bişey yoktu. Bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı gebeliğini böyle öğrenen var mı?
H hadiyandan bak benim ki böyleymiş 4 gün kala ama sıvı alımı yapmamıştım 😌

Merhabalar, benim de adetim iki gün gecikti. Bugün 3.gün, peçeteye bazen kahverengi bazen pembe leke geliyor. Dün sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı, ayağıma bile vurdu. Zaten bu ay sol yumurtalıktan yumurtladığımı da hissetmiştim. Bugün de kasık ağrım devam ediyor ama düne göre daha hafif. Sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı. Bat günü gebelik testi yaptım negatif, bugün yine yaptım yine negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum.

Ayyy gebe miydiniz? Sıvı alımı silik çıkarır diye biliyorum mantıken ona rağmen benimki koyu? Çok heyecanlandım şu an
Evet şu an 7 haftalık hamileyim, sıvı alımından ötürü belki daha silik çıkmıştır 😌 benim ki sizinkinden bir tık koyu sadece arada çok fark yok ama sıvı alımı etkilemiş olabilir bir deneyin 🤲🏼

Merhabalar, benim de adetim iki gün gecikti. Bugün 3.gün, peçeteye bazen kahverengi bazen pembe leke geliyor. Dün sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı, ayağıma bile vurdu. Zaten bu ay sol yumurtalıktan yumurtladığımı da hissetmiştim. Bugün de kasık ağrım devam ediyor ama düne göre daha hafif. Sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı. Bat günü gebelik testi yaptım negatif, bugün yine yaptım yine negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum.
Görseli göremedim ama biliyorsunuz ki ovulasyon testiyle tam net gebelik öğrenilmiyor bazen yanıltabilir 😌

Evet şu an 7 haftalık hamileyim, sıvı alımından ötürü belki daha silik çıkmıştır 😌 benim ki sizinkinden bir tık koyu sadece arada çok fark yok ama sıvı alımı etkilemiş olabilir bir deneyin 🤲🏼
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah allah bize de versin <3

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 200
Back