- 18 Mart 2022
- 727
- 534
- 18
İnşallah Rabbim gönlünüze göre verirAaa gördüm maşallah cok sevindim. İnşallah bende olumlu sonuc alırım. Tüp bebek denedim ilk defa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Rabbim gönlünüze göre verirAaa gördüm maşallah cok sevindim. İnşallah bende olumlu sonuc alırım. Tüp bebek denedim ilk defa
Bir gebenim günlüğünden aldım ben ama takip falan yapmıyor o konuda memnun kalmadım..
Ben bir kaç kere pik oldu mu nasıl yapalım diye sordum mesajı bir kaç gün görmedi o yüzden mesajlarımı hep geri aldım, bu platformdan öğrendim nasıl olması gerektiğini. Evet video atıyor açıklayacı ama sonuçta netlik kazanmak için desteğe ihtiyacı var insanın..Bende onu gördüm de alaym diyordm ama takip yapmıyor derken
ama testlerine bişey demiyorum güvenilir bozuk falan çıkmadı hiç..Bende onu gördüm de alaym diyordm ama takip yapmıyor derken
Hmm anladm alayim ozman bende yardımcı olurmusunuz öyle bir durumda banadaBen bir kaç kere pik oldu mu nasıl yapalım diye sordum mesajı bir kaç gün görmedi o yüzden mesajlarımı hep geri aldım, bu platformdan öğrendim nasıl olması gerektiğini. Evet video atıyor açıklayacı ama sonuçta netlik kazanmak için desteğe ihtiyacı var insanın..
Olurum burda da paylaşırsanız görenler olur, belki size cevap verir müsait olduğunda kötülemekte pek istememHmm anladm alayim ozman bende yardımcı olurmusunuz öyle bir durumda banada
Evet araştırabilirsin var gerçekten. Allahım böyle şeylerden uzak tutsun korusun bizleriYaa şuan çok korktum cidden öyle bir şey mi var. Allah'ım sen koru rabbim
Canım merhaba benim bat günüme 3 gün var bugun ovü testi yaptım böyle çıktı basabilirmisinOlurum burda da paylaşırsanız görenler olur, belki size cevap verir müsait olduğunda kötülemekte pek istemem
Ovulasyon testi net bir bilgi vermez biliyorsunuz ama bende aynen bu şekilde öğrenmiştim, kaset test yapın bence var gibi duruyorCanım merhaba benim bat günüme 3 gün var bugun ovü testi yaptım böyle çıktı basabilirmisin
Canım bizim bu şekildeydi pik günü 24 Mayıs dı ve 23 24 25 i değerlendirdik ondan sonra testlerim hep silik hatta 31 mayısta yaptığımda hiç çizgi yok gibi bugun yaptığım da en sondakiOvulasyon testi net bir bilgi vermez biliyorsunuz ama bende aynen bu şekilde öğrenmiştim, kaset test yapın bence var gibi duruyor
Canım bizim bu şekildeydi pik günü 24 Mayıs dı ve 23 24 25 i değerlendirdik ondan sonra testlerim hep silik hatta 31 mayısta yaptığımda hiç çizgi yok gibi bugun yaptığım da en sondaki
O zaman mutlaka kaset test yap bugün çünkü benimkide o şekildeydi hep silikti silik bile değildi sonra sizin attığınız şekilde olduCanım bizim bu şekildeydi pik günü 24 Mayıs dı ve 23 24 25 i değerlendirdik ondan sonra testlerim hep silik hatta 31 mayısta yaptığımda hiç çizgi yok gibi bugun yaptığım da en sondaki
H hadiyandan bak benim ki böyleymiş 4 gün kala ama sıvı alımı yapmamıştımİyi akşamlar kızlar, reglime 6 gün kala meraktan ovulasyon testi ve kaset gebelik testi yapmıştım ovulasyon silik hiç gözükmeyen çıkmıştı gebelikte hiç bişey yoktu. Bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı gebeliğini böyle öğrenen var mı?
Ayyy gebe miydiniz? Sıvı alımı silik çıkarır diye biliyorum mantıken ona rağmen benimki koyu? Çok heyecanlandım şu anH hadiyandan bak benim ki böyleymiş 4 gün kala ama sıvı alımı yapmamıştım
Evet şu an 7 haftalık hamileyim, sıvı alımından ötürü belki daha silik çıkmıştır benim ki sizinkinden bir tık koyu sadece arada çok fark yok ama sıvı alımı etkilemiş olabilir bir deneyinAyyy gebe miydiniz? Sıvı alımı silik çıkarır diye biliyorum mantıken ona rağmen benimki koyu? Çok heyecanlandım şu an
Görseli göremedim ama biliyorsunuz ki ovulasyon testiyle tam net gebelik öğrenilmiyor bazen yanıltabilirMerhabalar, benim de adetim iki gün gecikti. Bugün 3.gün, peçeteye bazen kahverengi bazen pembe leke geliyor. Dün sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı, ayağıma bile vurdu. Zaten bu ay sol yumurtalıktan yumurtladığımı da hissetmiştim. Bugün de kasık ağrım devam ediyor ama düne göre daha hafif. Sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı. Bat günü gebelik testi yaptım negatif, bugün yine yaptım yine negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah allah bize de versin <3Evet şu an 7 haftalık hamileyim, sıvı alımından ötürü belki daha silik çıkmıştır benim ki sizinkinden bir tık koyu sadece arada çok fark yok ama sıvı alımı etkilemiş olabilir bir deneyin
Görseli göremedim ama biliyorsunuz ki ovulasyon testiyle tam net gebelik öğrenilmiyor bazen yanıltabilir