• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testiyle Gebelik Öğrenenler?

Eşler bizden daha istiyolar ama belli etmiyolar bizi üzülmesin diye .kaç senelik evlisin cnm yaş kaç Baska çocuk yok sanirim
Yok canım başka çocuk yeni ilk olacak

Bende çalışmıyorum tam çalışmaya baslicaktim bı iş vardı dedim gebelik testi yaptırım öyle dedim yaptıramadim nüfus cüzdanımi unutmuşum tam gittik hastaneye🤭ya unutkanlıkta çok başladı bide bende acaba odamı hamilelik belirtisi ki..sen daha çok yeni evlisin ben düşün 9 şenelik evliyim daha sorunumuzun ne olduğunu bilmiyoruz hiç doktora gidemedik hayat şartlarından dolayı ne bilim rabbim aratmadan verir inslalh
Ben düşük yaptığım zaman çikolata kistimin olduğunu öğrendim o yüzden sonra doktora gitmek istemedim kendi haline bıraktım

Bende çalışmıyorum tam çalışmaya baslicaktim bı iş vardı dedim gebelik testi yaptırım öyle dedim yaptıramadim nüfus cüzdanımi unutmuşum tam gittik hastaneye🤭ya unutkanlıkta çok başladı bide bende acaba odamı hamilelik belirtisi ki..sen daha çok yeni evlisin ben düşün 9 şenelik evliyim daha sorunumuzun ne olduğunu bilmiyoruz hiç doktora gidemedik hayat şartlarından dolayı ne bilim rabbim aratmadan verir inslalh
Bende koronadan sonra başladı onun hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum insanlık hali ☺️

Canım ilk idrarla yapmadım testi akşam yaptım, ondan sonra böyle çıkınca gebelik testi yaptım oda çok net ikinci çizgi çıktı bugün kan testi vereceğim. Belirtim fazla iştah açıklığı ve kasıklarda ağrı başka da bişey yok yediklerimden de tiksiniyorum bu arada ☺️ Rabbim hepimize yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu 🙏🏼
Testini atarmisin cnm gebelik testini merak ettim

Eklentiler

• FCCBFA93-E4F0-4A10-AE7A-8C5D3DC98396.jpeg
    FCCBFA93-E4F0-4A10-AE7A-8C5D3DC98396.jpeg
    291,4 KB · Görüntüleme: 874
  • A394193B-0E15-41C4-895E-0B6D5BAF8A1F.jpeg
    A394193B-0E15-41C4-895E-0B6D5BAF8A1F.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 1.104
Maaşallah cnm çizgi net baya insllah kucağına alırsın kannverince haber et olurmu girerim yine bakarım bende haber ederim burdan sana ❣️

Maaşallah cnm çizgi net baya insllah kucağına alırsın kannverince haber et olurmu girerim yine bakarım bende haber ederim burdan sana ❣️
Kan verdim yarım saate çıkacak inşallah mutlaka haber veririm 🙏🏼

Canım pozitif 3 haftalıkmış 94-96 arasında çıktı ♥️ Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah dua et sende, inşallah seninkide pozitif çıkar 🙏🏼

Canım ne yaptın verdin mi test sen?

Canım ne yaptın verdin mi test sen?
Verdim canım sabah sağlık ocağında yarın çıkacakmış e nabiza düşerse bakicam haber veririm mutlaka ayy çok sevindim canım sağ salim kucagina al inslalh cnm benim banada dua et olurmu inşallah poztitiftir kurban olduğum rabbim banada layik görür inslalh

Verdim canım sabah sağlık ocağında yarın çıkacakmış e nabiza düşerse bakicam haber veririm mutlaka ayy çok sevindim canım sağ salim kucagina al inslalh cnm benim banada dua et olurmu inşallah poztitiftir kurban olduğum rabbim banada layik görür inslalh
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin 🙏🏼 Haber verirsin, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben dış gebelik, kimyasaldan falan çok korkuyorum inşallah başıma gelmez korktuğum 😔🤲🏼

İnşallah Rabbim gönlüne göre versin 🙏🏼 Haber verirsin, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben dış gebelik, kimyasaldan falan çok korkuyorum inşallah başıma gelmez korktuğum 😔🤲🏼
Bende inan bende çok korkuyorum ama aklımiza kötü şeyler getirmeyelim ve kötüyü cagirmayalim enabiza baktım gözükmedi yarın gider alırım kagidimi çok heyecanlandım bugün varya kalp atislarim hızlandı 😍

Bende inan bende çok korkuyorum ama aklımiza kötü şeyler getirmeyelim ve kötüyü cagirmayalim enabiza baktım gözükmedi yarın gider alırım kagidimi çok heyecanlandım bugün varya kalp atislarim hızlandı 😍
Sağlık ocağı sonuçları düşmüyor sanki diye biliyorum ☺️

Ne yaptın canım?

Beta HCG 3.25 çıktı cnm belirtilerin devam ediyor hala belime ağrı giriyor ince ince kasıklarım keza öyle ağrı yapıyor yükselmez dimi daha öncede böyle olmuştu

Beta HCG 3.25 çıktı cnm belirtilerin devam ediyor hala belime ağrı giriyor ince ince kasıklarım keza öyle ağrı yapıyor yükselmez dimi daha öncede böyle olmuştu
Bu rakamlar benim imtihanim sanki ya hepmi böyle çıkar ama bu sefer farklıydı uzun sürdü belirtilerim hala sürüyor

Reglin geçti mi canım

Back