- 18 Mart 2022
- 727
- 534
- 18
Rabbim inşallah sizlere de nasip eder haber beklemedeyim sizdenSağlıkla kucağınıza alın inşallah allah bize de versin <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim inşallah sizlere de nasip eder haber beklemedeyim sizdenSağlıkla kucağınıza alın inşallah allah bize de versin <3
Yanlış yönlendirmek istemiyorum çünkü bende burdan öğrendim herşeyi ama reglinizin gecikmesi en büyük belirtidir en azından kan değerine göre bilginiz olur ya da herhangi bir sorundan ötürümü olmadınız anlarsınız sağlık bu sonuçta bekletmeye gelmezTeşekkür ederim dönüşünüz için.
Tabi ki çok haklısınız. İçimi bi nebze rahatlatmak adına sormak istedim. Beta hcg ilk kana karışıyor, sonra idrara. Geç döllenme mi var, e yerleşme kanaması adetten önce oluyormuştu hani. Kısacası kafamda deli sorular.Yanlış yönlendirmek istemiyorum çünkü bende burdan öğrendim herşeyi ama reglinizin gecikmesi en büyük belirtidir en azından kan değerine göre bilginiz olur ya da herhangi bir sorundan ötürümü olmadınız anlarsınız sağlık bu sonuçta bekletmeye gelmez
Yerleşme kanaması ilk gebeliğimde de olmadı (düşükle sonuçlandı) ikincisinde de olmadı her bünye yapısı farklı olacak diye bişey yok ona takılmayın kan testi veriinnn hemencicikTabi ki çok haklısınız. İçimi bi nebze rahatlatmak adına sormak istedim. Beta hcg ilk kana karışıyor, sonra idrara. Geç döllenme mi var, e yerleşme kanaması adetten önce oluyormuştu hani. Kısacası kafamda deli sorular.
Cnm benmde adetim 3 4 gün geçti bende ilk idrarla yapmadığım halde bu sekilde cikti ovulasyon testim varmi bise acaba gebelil testi yapmaya korkuyorum belirtilerin neydi benim belden aşağısı surekli ağrıyor akintimda adet olacagmki zaman gibiİyi akşamlar kızlar, reglime 6 gün kala meraktan ovulasyon testi ve kaset gebelik testi yapmıştım ovulasyon silik hiç gözükmeyen çıkmıştı gebelikte hiç bişey yoktu. Bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı gebeliğini böyle öğrenen var mı?
Fotoğraf göremedim canım belirtilerim çok yoktu regli olduğum aylara göre, iştahım açıktı sadece. Belirtiler psikolojik bence teste bakayımCnm benmde adetim 3 4 gün geçti bende ilk idrarla yapmadığım halde bu sekilde cikti ovulasyon testim varmi bise acaba gebelil testi yapmaya korkuyorum belirtilerin neydi benim belden aşağısı surekli ağrıyor akintimda adet olacagmki zaman gibi
Fotoğraf göremedim canım belirtilerim çok yoktu regli olduğum aylara göre, iştahım açıktı sadece. Belirtiler psikolojik bence teste bakayım
Fotoğraf göremedim canım belirtilerim çok yoktu regli olduğum aylara göre, iştahım açıktı sadece. Belirtiler psikolojik bence teste bakayım
İlk idrarim degil 2. 3 de böyle ciktiFotoğraf göremedim canım belirtilerim çok yoktu regli olduğum aylara göre, iştahım açıktı sadece. Belirtiler psikolojik bence teste bakayım
Sıvı alımını kesmen lazım doğru sonuç için, ikisi eşit gibi duruyor ama biliyorsunuz ki net bir sonuç vermiyor. Kaset test yapabilirseniz yapınİlk idrarim degil 2. 3 de böyle cikti
Belirti neydi cnm Senin bebis büyüdümuuSıvı alımını kesmen lazım doğru sonuç için, ikisi eşit gibi duruyor ama biliyorsunuz ki net bir sonuç vermiyor. Kaset test yapabilirseniz yapın
Canım benim belirtim yoktu, sadece iştahım açılmıştı fazlasıyla o kadar öyle kusma etme şişlik mişlik yoktu. Dediğim gibi belirtiler bence psikolojik çünkü ondan önce ki aylar da sanki vücudum hamile gibi hissediyordum ama değildim.. Sadece insanlar bana durup durup hamile misin diye sorup duruyorlardı benimde aklıma kurt düştü yaptım o şekilde, 7 haftalık benim kiSenin belirtiler neydi cnm kaç günlük oldu
Anladim canım Rabbim sagliklo Bir sekilde sag saglim kucağına almayi nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah bende 4 senedir uğraşıyorum hicbise olmadiCanım benim belirtim yoktu, sadece iştahım açılmıştı fazlasıyla o kadar öyle kusma etme şişlik mişlik yoktu. Dediğim gibi belirtiler bence psikolojik çünkü ondan önce ki aylar da sanki vücudum hamile gibi hissediyordum ama değildim.. Sadece insanlar bana durup durup hamile misin diye sorup duruyorlardı benimde aklıma kurt düştü yaptım o şekilde, 7 haftalık benim ki
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasım, umudunu kesme sizinde çiçekleriniz açacaktır elbet bir günAnladim canım Rabbim sagliklo Bir sekilde sag saglim kucağına almayi nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah bende 4 senedir uğraşıyorum hicbise olmadi
İnşallah en kisa zamandaRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasım, umudunu kesme sizinde çiçekleriniz açacaktır elbet bir gün
Canım hala bişey yok bat tarihim yarın gibi duruyo yumurtlamadan 14 gün sonrası erken gebelikte yaptım hiç çizgi yok
Erken gebelik testlerine güvenmiyorum, umarım vardır da Rabbim gönlünüze göre verirCanım hala bişey yok bat tarihim yarın gibi duruyo yumurtlamadan 14 gün sonrası erken gebelikte yaptım hiç çizgi yok