• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testiyle Gebelik Öğrenenler?

G gguncesi mesajınızı alıntı yapamadım, emin olamadım testinizden hem regli gecikmiş, hem kaset test negatif, ovulasyon normalden bir tık koyu kan testi verin isterseniz 🌸

Teşekkür ederim dönüşünüz için. 🥰
Yanlış yönlendirmek istemiyorum çünkü bende burdan öğrendim herşeyi ama reglinizin gecikmesi en büyük belirtidir en azından kan değerine göre bilginiz olur ya da herhangi bir sorundan ötürümü olmadınız anlarsınız sağlık bu sonuçta bekletmeye gelmez 🥰

Yanlış yönlendirmek istemiyorum çünkü bende burdan öğrendim herşeyi ama reglinizin gecikmesi en büyük belirtidir en azından kan değerine göre bilginiz olur ya da herhangi bir sorundan ötürümü olmadınız anlarsınız sağlık bu sonuçta bekletmeye gelmez 🥰
Tabi ki çok haklısınız. 😊 İçimi bi nebze rahatlatmak adına sormak istedim. Beta hcg ilk kana karışıyor, sonra idrara. Geç döllenme mi var, e yerleşme kanaması adetten önce oluyormuştu hani. Kısacası kafamda deli sorular. 😄

Tabi ki çok haklısınız. 😊 İçimi bi nebze rahatlatmak adına sormak istedim. Beta hcg ilk kana karışıyor, sonra idrara. Geç döllenme mi var, e yerleşme kanaması adetten önce oluyormuştu hani. Kısacası kafamda deli sorular. 😄
Yerleşme kanaması ilk gebeliğimde de olmadı (düşükle sonuçlandı) ikincisinde de olmadı 😌 her bünye yapısı farklı olacak diye bişey yok ona takılmayın 😅 kan testi veriinnn hemencicik 😎

İyi akşamlar kızlar, reglime 6 gün kala meraktan ovulasyon testi ve kaset gebelik testi yapmıştım ovulasyon silik hiç gözükmeyen çıkmıştı gebelikte hiç bişey yoktu. Bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı gebeliğini böyle öğrenen var mı?
Cnm benmde adetim 3 4 gün geçti bende ilk idrarla yapmadığım halde bu sekilde cikti ovulasyon testim varmi bise acaba gebelil testi yapmaya korkuyorum 😭 belirtilerin neydi benim belden aşağısı surekli ağrıyor akintimda adet olacagmki zaman gibi

Cnm benmde adetim 3 4 gün geçti bende ilk idrarla yapmadığım halde bu sekilde cikti ovulasyon testim varmi bise acaba gebelil testi yapmaya korkuyorum 😭 belirtilerin neydi benim belden aşağısı surekli ağrıyor akintimda adet olacagmki zaman gibi
Fotoğraf göremedim canım belirtilerim çok yoktu regli olduğum aylara göre, iştahım açıktı sadece. Belirtiler psikolojik bence teste bakayım

Eklentiler

• IMG_20220606_154236.jpg
    IMG_20220606_154236.jpg
    113,6 KB · Görüntüleme: 147
Senin belirtiler neydi cnm kaç günlük oldu
Canım benim belirtim yoktu, sadece iştahım açılmıştı fazlasıyla o kadar öyle kusma etme şişlik mişlik yoktu. Dediğim gibi belirtiler bence psikolojik çünkü ondan önce ki aylar da sanki vücudum hamile gibi hissediyordum ama değildim.. Sadece insanlar bana durup durup hamile misin diye sorup duruyorlardı benimde aklıma kurt düştü yaptım o şekilde, 7 haftalık benim ki 🌸

Canım benim belirtim yoktu, sadece iştahım açılmıştı fazlasıyla o kadar öyle kusma etme şişlik mişlik yoktu. Dediğim gibi belirtiler bence psikolojik çünkü ondan önce ki aylar da sanki vücudum hamile gibi hissediyordum ama değildim.. Sadece insanlar bana durup durup hamile misin diye sorup duruyorlardı benimde aklıma kurt düştü yaptım o şekilde, 7 haftalık benim ki 🌸
Anladim canım Rabbim sagliklo Bir sekilde sag saglim kucağına almayi nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah bende 4 senedir uğraşıyorum hicbise olmadi 😭

Anladim canım Rabbim sagliklo Bir sekilde sag saglim kucağına almayi nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah bende 4 senedir uğraşıyorum hicbise olmadi 😭
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasım, umudunu kesme sizinde çiçekleriniz açacaktır elbet bir gün 🌸

Canım hala bişey yok bat tarihim yarın gibi duruyo yumurtlamadan 14 gün sonrası erken gebelikte yaptım hiç çizgi yok :KK43:
Erken gebelik testlerine güvenmiyorum, umarım vardır da Rabbim gönlünüze göre verir 🌸

Back