• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testiyle Gebelik Öğrenenler?

Canım ne zman yaptın ovulasyon testini yani sabah ilk idrarla yapılmıyor gün içinde yada akşam iki saat su icmediysen daha doğru sonuç veriyor bunlar daha önce ovulasyon yapıyordum testi aldığım kişi öyle demisti şimdi testine gelince T çizgisi yani Max yazan yere yakın olan C kontrol çizgisinden koyu olması gerekli .ben sabah ilk idrarla yaptım dün unutmuşum yapılmadığını sonra akşama yakın saat tuttum kendime su icmemek için hemen sonrası yaptım daha koyu çıktı iki çizgi eşit çıktı yarın kan vericem sağlık ocağında gebelik testide yapmıştım bikacgun önce silik belli belirsiz bişey çıkmıştı erken. Gebelik testinde ve normal kaset testde inslalh vardır canım rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde versin sağlıklı hamilelik yaşatsın inslalah oda çok önemli .belirtilerin varmı canım senin bende kaşık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var
Merhaba akinti da farklilik olmuş muydu sizde acaba gebelik belirtisi

Canım ilk idrarla yapmadım testi akşam yaptım, ondan sonra böyle çıkınca gebelik testi yaptım oda çok net ikinci çizgi çıktı bugün kan testi vereceğim. Belirtim fazla iştah açıklığı ve kasıklarda ağrı başka da bişey yok yediklerimden de tiksiniyorum bu arada ☺️ Rabbim hepimize yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu 🙏🏼
Merhaba belirtiler nelerdi. Test yapmadan önce ne hissettiniz gebelik ile ilgili

Erken gebelik testleri öyle ya çok duydum galiba onlar hassas gebelik testi olduğu için çizgi çıkarıyor ovulasyon testini bende netten almıştım duruyordu bikactane vardı aticaktim sonra dursun dedim geçen gün aklıma geldi ovulasyonla hamilelik öğrenen var bide ben yapayım deidm işte yarın kan vericem dua et inslalh benimde olur sağlıklı bir şekilde cnm.Ümmü sübyan yaptırdım geçen yaz sübyan varmış bende okuncaklik falan hoca okudu ilk defa gittim hocada hoşuma gitti hani öyle paraci güvensiz hocalardan değildi korkarak gittim bakalım yarın testte çıkarsa 9 şenelik hasretimiz dinecek evimiz şenlenecek 🤲
Gttiğiniz hoca ne okudu ne yaptı bnde 5 yıldır hamile kalamıyorum acaba bnde de olabilir mi ki dediğiniz şey

Merhaba belirtiler nelerdi. Test yapmadan önce ne hissettiniz gebelik ile ilgili
Açıkcası çok bir belirtim yoktu hala da çok yok, sadece açlık ve hafifte gelen mide bulantısıydı ve yüzümden oluşan tüylenmelerdi. Bir de herkesin bana hamilesin demesiyle test yaptım ben. Önceki aylar da gelen belirtiler hep psikolojikmiş mesela.

Gttiğiniz hoca ne okudu ne yaptı bnde 5 yıldır hamile kalamıyorum acaba bnde de olabilir mi ki dediğiniz şey
Mutlaka iyi bir hocaya gidin ben memleketimde eski bir yaşlı hoca vardı gittim bana sen tüp Bebek bile yapsan tutmazmiski dedi sübyan var dedi hamile kalıyorum ben normalde ama tutunamiyor bide hamilelik belirtileri çıkınca gunduz vakti bile korkuyordum iki tane muska yazdı biri sübyan için diğeri korku için rahatladım ya bide yüzüme okudu elimin içine falan baya bir okuncaklik var sende dedi bana bide tirsarak gitmiştim ama güvenilir hoca çok beğendim eski yaşlı nur yüzlü bir hocaydi

Mutlaka iyi bir hocaya gidin ben memleketimde eski bir yaşlı hoca vardı gittim bana sen tüp Bebek bile yapsan tutmazmiski dedi sübyan var dedi hamile kalıyorum ben normalde ama tutunamiyor bide hamilelik belirtileri çıkınca gunduz vakti bile korkuyordum iki tane muska yazdı biri sübyan için diğeri korku için rahatladım ya bide yüzüme okudu elimin içine falan baya bir okuncaklik var sende dedi bana bide tirsarak gitmiştim ama güvenilir hoca çok beğendim eski yaşlı nur yüzlü bir hocaydi
Evet sübyan var çok duydum bebek tutunamazmış ozaman. İnşallah şifa olmustır size bende hamile kalamıyorum ne yaparsak yapalım sonuç alamadık bnde bakıtmak istiyorum iyi Bi hocaya

Sübyan var derken ne oluyor ki bu beni de aydınlatır mısınız
Tabiki. Dinimizde dişi şeytan olarak bilinir asıl ismi ümmü sıbyan'dır. Çocuğu olmadığı için çocuğu olanlara kin besler insanların soyunu kurutmak ister dinimizde böyle bilinir bnde böyle duydum hep. Daha çok lohusa kadınlara musallat olur bebeklerine zarar vermek ister o yüzden sürekli abdestli olun derler lohusa kadınlara falan yalnz kalmayın derler. Ümmü sıbyan duaları falan korunmak için. Biçok kadında ümmü sıbyan çıkıyor zaten çocuğu olmasın diye hamile kalanlar da genelde düşük yapıyor.

merhaba ovulasyon testine ne zaman başlamalıyım. 8 mayısta regl oldum 13 mayısta reglim bitti. kimisi adet bitiminden hemen sonra da yumurtlama olabilir diyor ne yapmalıyım ne zaman başlayayım
Kusura bakmayın yeni gördüm yazdığınızı etiketleme yapmadığınız için, adet bitiminden hemen sonra başlamak en güzeli ♥️

Tabiki. Dinimizde dişi şeytan olarak bilinir asıl ismi ümmü sıbyan'dır. Çocuğu olmadığı için çocuğu olanlara kin besler insanların soyunu kurutmak ister dinimizde böyle bilinir bnde böyle duydum hep. Daha çok lohusa kadınlara musallat olur bebeklerine zarar vermek ister o yüzden sürekli abdestli olun derler lohusa kadınlara falan yalnz kalmayın derler. Ümmü sıbyan duaları falan korunmak için. Biçok kadında ümmü sıbyan çıkıyor zaten çocuğu olmasın diye hamile kalanlar da genelde düşük yapıyor.
Yaa şuan çok korktum cidden öyle bir şey mi var. Allah'ım sen koru rabbim

Ben kaset testle öğrendim, geçen ay erken gebelik testi silik çıktı hamile değildim o yüzden güvenemiyorum artık ovulasyon aldığım sitedeki gebelik testleriyle yaptım hamilelik olmasa kaset test kolay kolay çıkarmıyor kuruma çizgileri hariç tabi
Merhaba ovulasyon testi ne kullaniyorsnuz

Kızlar merhaba, ben tüp bebek yaptırdım bu ay. Transferimin 10.günündeyim. 2 gün snra kan testi vereceğim ama elimde LH varmış yaptım böyle cıktı.

Eklentiler

• 144A13A7-B82B-4D13-A426-D5F8C1D22187.jpeg
    144A13A7-B82B-4D13-A426-D5F8C1D22187.jpeg
    80,7 KB · Görüntüleme: 165
Kızlar merhaba, ben tüp bebek yaptırdım bu ay. Transferimin 10.günündeyim. 2 gün snra kan testi vereceğim ama elimde LH varmış yaptım böyle cıktı.
Bende bu şekilde reglime 4 gün kala LH yaptım sizinki gibi çıkınca gebelik yaptım, tabi bu her insanda aynı doğruluğu vermiyormuş kaset test yapsanız daha iyi olur 🥰

Back