• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testiyle Gebeliği Öğrenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ece_9898

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
51
6
36
26
Ovulasyon testiyle adetten önce gebeligi öğrenen varsa iki çizgide yumurtlama günü gibi kopkoyumuydu? Benim ovulasyondan 10 gün geçti son iki gündür ovulasyon testlerim yine koyulaşmaya başladı daha öncekiler belli bile değildi çok silikti adetime 6 gün var nasıl yorumluyorsunuz kızlar? Bu arada fotoğraf eklenmiyor niye anlamadım

Canim ben bir gebeligimi ovulasyonla öğrenmiştim kopkoyu cikmisti tabi dis gebelikmis..... ama günüm geçiyordu sizin adete yakinlastigi için fsh değeri yükseklikten de olabilir. Biraz daha beklemelisin

Ovulasyon testiyle adetten önce gebeligi öğrenen varsa iki çizgide yumurtlama günü gibi kopkoyumuydu? Benim ovulasyondan 10 gün geçti son iki gündür ovulasyon testlerim yine koyulaşmaya başladı daha öncekiler belli bile değildi çok silikti adetime 6 gün var nasıl yorumluyorsunuz kızlar? Bu arada fotoğraf eklenmiyor niye anlamadım
Canım ben adetime1 hafta kala ovulasyon testiyle öğrendim gebe olduğumu. Bende burda okumuştum ovulasyonla gebelik öğrenilebileceğini o yüzden yumurtlamadan sonra ara ara yapıyordum çıktı mı acaba diye. Bi ara kasık ve bel ağrılarım oldu ondan sonra ovulasyon yaptım koyu çıktı emin olabilmek için gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik bi şekilde hemencecik belirdi. İnşAllah seninkide gebeliktir. Sonucunu mutlaka bizimle de paylaş 🌸

Canım ben adetime1 hafta kala ovulasyon testiyle öğrendim gebe olduğumu. Bende burda okumuştum ovulasyonla gebelik öğrenilebileceğini o yüzden yumurtlamadan sonra ara ara yapıyordum çıktı mı acaba diye. Bi ara kasık ve bel ağrılarım oldu ondan sonra ovulasyon yaptım koyu çıktı emin olabilmek için gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik bi şekilde hemencecik belirdi. İnşAllah seninkide gebeliktir. Sonucunu mutlaka bizimle de paylaş 🌸
İnsalah canım 🙏 ovulasyon testim t çizgisi kopkoyu çıkmadı ama sanki yumurtlamaya bir gün kalmış gibi c ye yakın çıktı sizinki t daha mı koyuydu

Canim ben bir gebeligimi ovulasyonla öğrenmiştim kopkoyu cikmisti tabi dis gebelikmis..... ama günüm geçiyordu sizin adete yakinlastigi için fsh değeri yükseklikten de olabilir. Biraz daha beklemelisin
Adet yaklaşınca ovulasyon testi koyulasiyor mu

İnsalah canım 🙏 ovulasyon testim t çizgisi kopkoyu çıkmadı ama sanki yumurtlamaya bir gün kalmış gibi c ye yakın çıktı sizinki t daha mı koyuydu
Şimdi ne desem yalan olur canım yaa ben temmuz ayında yapmıştım çünkü şu an nasıl olduğunu hatırlayamıyorum 🤷‍♀️ ama normal günlerdeki gibi silik çıkmıyor koyuluğu kendini belli ediyor

98839EBA-26B6-4B00-B88F-9A497156074B.webp
Ben bugün öğrendim hamile olduğumu sonucum 73 çıktı önceden bende ovulasyonla çıkıp çıkmadığını merak ediyordum örnek olarak yaptım adetime 1 gün kala

Eki Görüntüle 2729147 Ben bugün öğrendim hamile olduğumu sonucum 73 çıktı önceden bende ovulasyonla çıkıp çıkmadığını merak ediyordum örnek olarak yaptım adetime 1 gün kala
Canim bende bugün öğrendim hamile olduğumu aynı günler ikimizin:) benimde adete 5 gün var doktora ne zaman gideceksin kan vermeye 🥰

Hamileyim canım bugün sabah ovulasyon testim kopkoyu çıktı gebelik tesi yaptım çift çizgi adetime de 5 gün kala öğrenmiş oldum :)
Hayırlı olsun canım İnşAllah sağlıcakla alırsın kucağına. Bende adetime 1 hafta kala öğrenmiştim. Nasıl değerlendirdin peki bende hamile kalmak istiyorum çünkü

Ben adete 1 gün kala verdim kan 73 çıktı şimdi bekliyorum pazartesi ilk iş doktora gitmek olucak çok merak ediyorum sağlıklı mı nasıl diye 😅
Öncelikle hepinizin bebişini Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende bugün akşama doğru ovülasyon testi yaptım nu şekilde çıktı dün akşamıda değerlendirmiştik sizce nedir reglime 7 gün var bu arada yorumlarınızı dört gözle bekliyorum 🙏🙏

Eklentiler

• Screenshot_20201128_152832_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20201128_152832_com.instagram.android.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 112
Öncelikle hepinizin bebişini Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende bugün akşama doğru ovülasyon testi yaptım nu şekilde çıktı dün akşamıda değerlendirmiştik sizce nedir reglime 7 gün var bu arada yorumlarınızı dört gözle bekliyorum 🙏🙏
Yumurtlama gibi gözüküyor bu akşamı mutlaka değerlendirin ☺️ İnşallah sizinde gönlünüze göre olur 🤲🏻 Bende yumurtlama öncesi yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdim hangisi tuttu bilmiyorum ama inşallah hayırlısıyla sizinkide tutar 🥰

Bu arada ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce Ovülasyon testi yapmıştım negatif çıkmıştı eğer çıkarsa hemen umutsuzluğa kapılmayın ☺️

Yumurtlama gibi gözüküyor bu akşamı mutlaka değerlendirin ☺️ İnşallah sizinde gönlünüze göre olur 🤲🏻 Bende yumurtlama öncesi yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdim hangisi tuttu bilmiyorum ama inşallah hayırlısıyla sizinkide tutar 🥰

Bu arada ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce Ovülasyon testi yapmıştım negatif çıkmıştı eğer çıkarsa hemen umutsuzluğa kapılmayın ☺️
Ayyy inşallah canım benim çoookk istiyorum Rabbim boş çevirmesin nerde varsa. Ama dün değerlendirdik bugün olmazki 🤔 ikilemde kaldım vallahi sizde belirtiler neydi peki dünkü yaptığım testte şöyleydi

Eklentiler

• IMG_20201127_205853.webp
    IMG_20201127_205853.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 27
Evet canım çok heyecanlı yaa🥰🥰 şuan da ara sıra gelen kasık ağrısı ve afedersin sürekli gaz ve idrara çıkma var bnde erken mi belirti acaba 😂
Bende idrarda tortu oldu bide yumurtlamadan 3 gün sonra falan hiç geçmeyen sol kasık ağrısı vardı ama böle çok farklı ara ara gelen başka hiç belirtim olmadı ne akıntı ne başka bişey ☺️
Ama sen şuan yumurtlama belirtileri yaşıyorsun büyük ihtimal hiç kafaya takma sadece günleri değerlendir gerisi sabretmek ben yumurtlamanın 13.günü kanda öğrendim tam idrarda bile çıkmadı çok silikti ☺️

Bende idrarda tortu oldu bide yumurtlamadan 3 gün sonra falan hiç geçmeyen sol kasık ağrısı vardı ama böle çok farklı ara ara gelen başka hiç belirtim olmadı ne akıntı ne başka bişey ☺️
Ama sen şuan yumurtlama belirtileri yaşıyorsun büyük ihtimal hiç kafaya takma sadece günleri değerlendir gerisi sabretmek ben yumurtlamanın 13.günü kanda öğrendim tam idrarda bile çıkmadı çok silikti ☺️
Ayyy ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende şuan adetimin ilk gününden sayarsak 22. Günündeyim çok enteresan geldi banada nu yumurtlama yani 🤔

Back
X