OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Allah sizlere de nasip etsin kızlar.
Bizim de 1,5 sene olmuştu çok şükür sonunda mucize gibi oldı

Selam Kızlar çok sevindim bebeğine kavuşanlara

ben tüp bebek denemesi yaptım bu arada

maalesef tutmadı. bir sefer daha deneyip bırakacağım

dualarınızı bekliyorum

Kızlar merhaba ovulasyon testinde silik çizgi var özel güne 4 gün var gebelik olabilir mi. Bu ay testle gün takip etmiştik

Kızlar merhaba ovulasyon testinde silik çizgi var özel güne 4 gün var gebelik olabilir mi. Bu ay testle gün takip etmiştik
4 aydır ki ovulasyon takibi yapıyorum.Bu ay çatlamadan sonra tam 1 hafta sonra ovulasyonu tekrar yapmaya başladım. Diğer aylar da yapıyordum ama hep çizgi çıkıyordu. Bu ay yapdığımda silik çizgiyle başladı. hergün çizgi git gide koyulaştı, adetime 1 hafta var dün 1. çizgiye yakın bir renk olunca ( yumurlama mı oluyor yoksa gebelik mi derken) erken gebelik testi silik ama gözle görülür şekilde poziteif çıktı :)

4 aydır ki ovulasyon takibi yapıyorum.Bu ay çatlamadan sonra tam 1 hafta sonra ovulasyonu tekrar yapmaya başladım. Diğer aylar da yapıyordum ama hep çizgi çıkıyordu. Bu ay yapdığımda silik çizgiyle başladı. hergün çizgi git gide koyulaştı, adetime 1 hafta var dün 1. çizgiye yakın bir renk olunca ( yumurlama mı oluyor yoksa gebelik mi derken) erken gebelik testi silik ama gözle görülür şekilde poziteif çıktı :)
Peki kaç gün var regl ye hamile olabilirsin gibi ama umutlandırmak olmasın silik çıkması şimdi normal mi bilemedim. Kan testi yaptırasım var

Çizgi hemen mi çıkıyordu ikincisi birkaç dk için demi dikkat ettiniz mi

Çizgi hemen mi çıkıyordu ikincisi birkaç dk için demi dikkat ettiniz mi
Ovulasyon testinde olanı soruyorsaniz hemen saniyeler icinde okadar belirgin olmadı bekledikçe koyulasti. Ama normalde yumurtlama tarihi dışında bulanık çizgi bile çıkmıyordu. Çok net tek çizgi oluyordu. Zaten önce silik başladı 4 gün içinde git gide koyulasti aynı ovulasyon takibinde olduğu gibi

Merhaba kızlar. Benim ovualsyon koyu ciZgisi 4 gün önceydi ama hala silik cizgi devam ediyor. Normal mi

ikisi koyu olduğu zaman yumurtlama dönemiydi, onun dışındakiler hep öyle silik çıkar

Ovulasyonla olmadi
İlk tüp denemem hic tutmadi
İkincisi kimyasal gebelik oldu

Olmayinca olmuyor demekki zorlamamak lazim

Selam arkadaslar
Benim testlerime bi bakarmisiniz
Sizce ne gun yumurtam catlamis? 13.gunku testimi eklemedim dahada silikti.

Eklentiler

• 2018-02-02 14.05.48.webp
    2018-02-02 14.05.48.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 52
Back
X