Merhaba bu gecikmenin kaçıncı günündeEvet yeni öğrendim daha . Beta 34.71 cikti
çıktı. Bir de ovülasyon testini sabah ilk idrarla mı yapmıştınız ?Ik çizginin de koyu olması gerek diye biliyorum canım. Ama adetine daha varsa çok koyu olmayabilir . Ben adete 1 gün kala yapmıştım
Merhaba bu gecikmenin kaçıncı gününde
çıktı. Bir de ovülasyon testini sabah ilk idrarla mı yapmıştınız adet gününe Bi kaç gün kala çıkmıştı. İlk idrarla ovu testi yapılmaz. Ben akşam 6da yapıyordum hep öncesinde 2 3 saat sıvı alımı yapmıyordum. Su an 8 haftalik hamileyim
Aynı durumdayızEki Görüntüle 3187688 kızlar 3 gündür bu şekilde testlerim sizce biseyler olmuştu daha teste devam mı edeyim
Aynı durumdayız sonucunuz nedir acabaEki Görüntüle 3187688 kızlar 3 gündür bu şekilde testlerim sizce biseyler olmuştu daha teste devam mı edeyim
Adete yakın ovülasyon testleriniz ilk defa çift çizgi çıkmaya ve günden güne T çizgisi koyulaşmaya başladıysa gebelik olabilir. Benim öyle oldu meraktan ovü yaptım daha önce yaptıklarımda adetten önce silik bile doğru dürüst çıkmazdı koyu çift çizgi görünce acaba dedim ertesi gün gebelik yaptım hem kaset hem erken çift çizgiyi gördüm :)Aynı durumdayız sonucunuz nedir acaba
Buda 5.gün yaptığım ovülasyon testi karın ağrım var fakat regl olamıyorum düzensiz olduğu için bu testten aldım takip için buda kafamı karıştırdıAdete yakın ovülasyon testleriniz ilk defa çift çizgi çıkmaya ve günden güne T çizgisi koyulaşmaya başladıysa gebelik olabilir. Benim öyle oldu meraktan ovü yaptım daha önce yaptıklarımda adetten önce silik bile doğru dürüst çıkmazdı koyu çift çizgi görünce acaba dedim ertesi gün gebelik yaptım hem kaset hem erken çift çizgiyi gördüm :)
Yumurtlamanızı görmüş müydünüz daha önce ne kadarda bir regl oluyorsunuzBuda 5.gün yaptığım ovülasyon testi karın ağrım var fakat regl olamıyorum düzensiz olduğu için bu testten aldım takip için buda kafamı karıştırdı
Regl çok düzensiz bu ay baya gecikti gögüs ucu hassasiyeti ve karın ağrım var regl hala yok bu testlerde 23 şubattan beri kırmızı çıkıyor olması inanın kafam karıştıYumurtlamanızı görmüş müydünüz daha önce ne kadarda bir regl oluyorsunuz
Regl çok düzensiz bu ay baya gecikti gögüs ucu hassasiyeti ve karın ağrım var regl hala yok bu testlerde 23 şubattan beri kırmızı çıkıyor olması inanın kafam karıştıYumurtlamanızı görmüş müydünüz daha önce ne kadarda bir regl oluyorsunuz
Bence gebelik testi yapın bir tane içiniz rahatlasın Neden bekliyorsunuz :)Sol kasıgımda bir ağrı ve de kaç test daha bu T çizgisi çıkıcak ona göre umutlanayım
Çünkü hiç umudum yokBence gebelik testi yapın bir tane içiniz rahatlasın Neden bekliyorsunuz :)
Ama bu şekildede ovü testiyle stres oluyorsunuz belki reglinizin gelmesini geciktiriyor, bence bir adet erken gebelik testi yapın en azından rahatlayın, ovü testleri güvenilir değil çünkü çoğu kişide koyu çıkıp regl olanlarda var gebe olanlarda. Böyle umut edip sonra olursanız daha çok üzülüyor insan anlayabiliyorum sizi.Çünkü hiç umudum yok
HaklısınızAma bu şekildede ovü testiyle stres oluyorsunuz belki reglinizin gelmesini geciktiriyor, bence bir adet erken gebelik testi yapın en azından rahatlayın, ovü testleri güvenilir değil çünkü çoğu kişide koyu çıkıp regl olanlarda var gebe olanlarda. Böyle umut edip sonra olursanız daha çok üzülüyor insan anlayabiliyorum sizi.
Hızlı gebelik testi yaptırdım negatif malesefHaklısınız