Dün bende de aynı şekilde hafif silik çıktı ama pik olursa öğrenenler olmuş diye okudum birkaç yerde.Bu kişiden kişiye değişebiliyor.Yine de umutlanıp dün kaset gebelik testi yaptım o da negatif çıktı.Bugün regl günüm fakat olmadım,bakalım hayırlısı sizin için de .Belirtileriniz var mı?Ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler var mı acaba varsa yardımcı olabilirler mi testi bugün yaptım 2 dk içinde c çizgisi belirgin T de gözle görülür pembe hafif silik bi çizgi oldu sizce gebelik için kan vermeli miyim böyle olup gebe olduğunu öğrenenler oldu mu acaba??
Benimde adet günümden geçti yarın ya gidip kan vericem yada kaset test denicem bendeDün bende de aynı şekilde hafif silik çıktı ama pik olursa öğrenenler olmuş diye okudum birkaç yerde.Bu kişiden kişiye değişebiliyor.Yine de umutlanıp dün kaset gebelik testi yaptım o da negatif çıktı.Bugün regl günüm fakat olmadım,bakalım hayırlısı sizin için de .Belirtileriniz var mı?
Bende kan verip hemen moralimi bozarım diye korkuyorum o yüzden birkaç gün daha olmazsam gidicem hastaneye veya sağlık Ocağına.Ama normalde reglden bir hafta önce başlayan göğüs hassasiyeti ve kasık ağrım iki gün kala başladı garip geliyor.Benimde adet günümden geçti yarın ya gidip kan vericem yada kaset test denicem bende
Umarım herşey gönlünce olur gebesindir :)Bende kan verip hemen moralimi bozarım diye korkuyorum o yüzden birkaç gün daha olmazsam gidicem hastaneye veya sağlık Ocağına.Ama normalde reglden bir hafta önce başlayan göğüs hassasiyeti ve kasık ağrım iki gün kala başladı garip geliyor.
Gebelik var mı pekiBen adet günümden bir gün önce yaptığımda ikisi de koyu olarak görmüştüm Eki Görüntüle 3182208
Evet yeni öğrendim daha . Beta 34.71 ciktiGebelik var mı peki
Ayyy çok sevindim gerçekten bakalım benim 2. Gözle görülür şekilde pembe silik bi. Çizgi çok net değil ama yarın kaset test alayım diyorumEvet yeni öğrendim daha . Beta 34.71 cikti
İnşallah gebesindir canımAyyy çok sevindim gerçekten bakalım benim 2. Gözle görülür şekilde pembe silik bi. Çizgi çok net değil ama yarın kaset test alayım diyorum
İnşallahİnşallah gebesindir canım
Canım adete 4 gün var ovulasyon böyle çıktı gebelik olabilirmi ?Evet yeni öğrendim daha . Beta 34.71 cikti
Adetlerin düzenli mı. Yumurtlamayi ne zaman görmüştun canımCanım adete 4 gün var ovulasyon böyle çıktı gebelik olabilirmi ?
Düzenli canım 15 inde ve 18 inde gördüm şimdi yine çıktı kasık agrım varAdetlerin düzenli mı. Yumurtlamayi ne zaman görmüştun canım
15inden 18ine kadar görmüş olman lazım canım sadece o iki gün görüp arada kalanlar görmemen olmaz bence. Ya test bozuk ya da bi yanlışlık var 2 3 gün arayla yumurtlama olmaz bence . İlk idrarla yapmıyorsun değil mi her gün düzenli yapman gerek . Öncesinde en az 3 saat sıvı almicaksin ben hep akşam 7de yaptım mesela çalıştığım için. . Benim adetten 5 gün önce ovulasyon çok silik çıkmıştı yok gibi . Adetten 1 gün önce pik çıktı. Adete 1 gün kalayi bekle canım benceDüzenli canım 15 inde ve 18 inde gördüm şimdi yine çıktı kasık agrım var
UmarımUmarım herşey gönlünce olur gebesindir :)
Ik çizginin de koyu olması gerek diye biliyorum canım. Ama adetine daha varsa çok koyu olmayabilir . Ben adete 1 gün kala yapmıştımOvulasyon testiyle gebelik öğrenenler var mı acaba varsa yardımcı olabilirler mi testi bugün yaptım 2 dk içinde c çizgisi belirgin T de gözle görülür pembe hafif silik bi çizgi oldu sizce gebelik için kan vermeli miyim böyle olup gebe olduğunu öğrenenler oldu mu acaba??
Keç defa koyu olduğu halde adet oldum.Ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler var mı acaba varsa yardımcı olabilirler mi testi bugün yaptım 2 dk içinde c çizgisi belirgin T de gözle görülür pembe hafif silik bi çizgi oldu sizce gebelik için kan vermeli miyim böyle olup gebe olduğunu öğrenenler oldu mu acaba??
15inden 18ine kadar görmüş olman lazım canım sadece o iki gün görüp arada kalanlar görmemen olmaz bence. Ya test bozuk ya da bi yanlışlık var 2 3 gün arayla yumurtlama olmaz bence . İlk idrarla yapmıyorsun değil mi her gün düzenli yapman gerek . Öncesinde en az 3 saat sıvı almicaksin ben hep akşam 7de yaptım mesela çalıştığım için. . Benim adetten 5 gün önce ovulasyon çok silik çıkmıştı yok gibi . Adetten 1 gün önce pik çıktı. Adete 1 gün kalayi bekle canım bence
Benim adetime 5 gün var.gebelik varmı diye ovilasyon testi yaptım t cizgisi hiç yok. Dizinde öyle olmuş galiba acaba umut etsemmi bilemedim15inden 18ine kadar görmüş olman lazım canım sadece o iki gün görüp arada kalanlar görmemen olmaz bence. Ya test bozuk ya da bi yanlışlık var 2 3 gün arayla yumurtlama olmaz bence . İlk idrarla yapmıyorsun değil mi her gün düzenli yapman gerek . Öncesinde en az 3 saat sıvı almicaksin ben hep akşam 7de yaptım mesela çalıştığım için. . Benim adetten 5 gün önce ovulasyon çok silik çıkmıştı yok gibi . Adetten 1 gün önce pik çıktı. Adete 1 gün kalayi bekle canım bence