Ovulasyon testiyle gebe olduğunu öğrenenler?

Alynylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
104
29
25
Ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler var mı acaba varsa yardımcı olabilirler mi testi bugün yaptım 2 dk içinde c çizgisi belirgin T de gözle görülür pembe hafif silik bi çizgi oldu sizce gebelik için kan vermeli miyim böyle olup gebe olduğunu öğrenenler oldu mu acaba??

Eklentiler

• 59FE6EF5-12D5-46F3-A0F3-400739C1C0A4.jpeg
    59FE6EF5-12D5-46F3-A0F3-400739C1C0A4.jpeg
    39,9 KB · Görüntüleme: 135
Aynı durumdayız sonucunuz nedir acaba
Adete yakın ovülasyon testleriniz ilk defa çift çizgi çıkmaya ve günden güne T çizgisi koyulaşmaya başladıysa gebelik olabilir. Benim öyle oldu meraktan ovü yaptım daha önce yaptıklarımda adetten önce silik bile doğru dürüst çıkmazdı koyu çift çizgi görünce acaba dedim ertesi gün gebelik yaptım hem kaset hem erken çift çizgiyi gördüm :)

Adete yakın ovülasyon testleriniz ilk defa çift çizgi çıkmaya ve günden güne T çizgisi koyulaşmaya başladıysa gebelik olabilir. Benim öyle oldu meraktan ovü yaptım daha önce yaptıklarımda adetten önce silik bile doğru dürüst çıkmazdı koyu çift çizgi görünce acaba dedim ertesi gün gebelik yaptım hem kaset hem erken çift çizgiyi gördüm :)
Buda 5.gün yaptığım ovülasyon testi karın ağrım var fakat regl olamıyorum düzensiz olduğu için bu testten aldım takip için buda kafamı karıştırdı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 130
Çünkü hiç umudum yok 😔
Ama bu şekildede ovü testiyle stres oluyorsunuz belki reglinizin gelmesini geciktiriyor, bence bir adet erken gebelik testi yapın en azından rahatlayın, ovü testleri güvenilir değil çünkü çoğu kişide koyu çıkıp regl olanlarda var gebe olanlarda. Böyle umut edip sonra olursanız daha çok üzülüyor insan anlayabiliyorum sizi.

Ama bu şekildede ovü testiyle stres oluyorsunuz belki reglinizin gelmesini geciktiriyor, bence bir adet erken gebelik testi yapın en azından rahatlayın, ovü testleri güvenilir değil çünkü çoğu kişide koyu çıkıp regl olanlarda var gebe olanlarda. Böyle umut edip sonra olursanız daha çok üzülüyor insan anlayabiliyorum sizi.
Haklısınız 😔😔

X