Ovülasyon testinin faydasını gören var mı ?

Naz1111

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
57
1
6
Merhaba hanımlar :)
Allah nasip ederse bebek istiyoruz.
Bir süredir uygulama üzerinden yumurtlama günlerimi takip ediyorum. Doğurganlık seviyesinin yüksek olduğu günleri değerlendiriyoruz.
Ovülasyon testi denemedim hiç. Uygulama üzerinden değil de ovülasyon testi üzerinden ilerlemem daha mı sağlıklı olur yoksa direkt adet bittikten sonra gün aşırı ilişki yeterli olur mu dersiniz ? Tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum :)
Ovülasyon testi öneriyorsanız hangi marka önerirsiniz ?
Bakalım muhakkak takip et test yap mı diyeceksiniz yoksa gerek yok mu… cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Benim neredeyse 8/9 gün gecikmeme rağmen peapp uygulaması ovulasyonumu, ovulasyon testiyle aynı gösterdi bende şok oldum

Merhaba benim telefon uygulamasında farklı ovulasyonda farklı cıkıyor yumurtlamam o yuzden ovuslasyon testini dikkate alıyorum gerci 4 aydır hamis kalamadim
sIze bir gebenin günlügünün ovulasyon testlerini tavsiye edebilirim
Umarım hepimiz saglıklı evlatlarımıza kavuşuruz

ben ovulasyon testiyle hamile kalmıştım rahmetli oğluşuma uygulamalar farklı gösteriyor mesela ben 21 ğünde görmüştüm .bu ayda 17 ğünde gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…