Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çıksa çıkardı gibi geliyor ya belki olumsuz düşünüyorum ondan :KK45: eşim stabil, sperm konusunu konuşmadık sonrasında itici hale getirmemek için açmadım konuyu.belki ben bu hafta gider tahlil yerinden kap alırım tutuştururum eline.özetle hala bir sorun olmadığını ve takıntılı olduğumu düşünüyor :)) ben kendimizden en az 6 ay 1 sene bebek haberi beklemiyorum durum onu gösteriyor :KK43:

tutunacak bebek tutunur canım ya, sanırım artık çok ak ve kara şeklinde bakıyorum olsa çıkardı, ya da tutanacaksa tutunurdu balatalar gitti :KK70:

benim de bu ay yumurtlamadan sonra kasığımda regl öncesi sızı gibi şeyler oldu ama bişey olmamıştır muhtemelen.
şu kasık ağrılarını anlayamadım herkesin kasığı ağrıyor, umarım seninki güzel bi sebepten ağrıyordur :anneadayı:

Hepimizinki öyle olsun=)
Böyle ağrılar oldukça bendr ümitleniyorum ne yaln söylimm🤭
Kısa zamanda hepimiz güzel haberler veririz insallah ya🤲 ümitsiz olma sende =)

İnşallah hepimiz icin ama olmaz büyük ihtimalle kendimi hazırlayım 😁 ayy su anda kasiklarima bicaklar saplaniyor 😁
Sizler nasilsiniz 🌸
Hayırlısı kuzu=)
Bende hiç belirti yok zaten regl belirtisi için erken epey varda hamileliklede ilgili hiç bişey yok valla😁
Hergün aynada göğsüme bakıyorum koyulasma var mı diye🤭😁 kendi kendime bakıyorum hassasiyet var mı falan diye ama yok 😁

Hayırlısı kuzu=)
Bende hiç belirti yok zaten regl belirtisi için erken epey varda hamileliklede ilgili hiç bişey yok valla😁
Hergün aynada göğsüme bakıyorum koyulasma var mı diye🤭😁 kendi kendime bakıyorum hassasiyet var mı falan diye ama yok 😁
Benim de goguslerde falan hicbir sey yok. Bu aydan sonra birakicam her seyi sanirim ya folik asit falan da icmicem. :/

Benim de goguslerde falan hicbir sey yok. Bu aydan sonra birakicam her seyi sanirim ya folik asit falan da icmicem. :/
Niye öyle diyosun kuzu
Daha denemeye baslayalı ne kadar oldu sanki
Benide mi görmüyosun=)
Bir bucuk sene oldu tam
Eşimde varikosel var hemde seninkinden ileri derecede
Benim kan değerlerim yerlerde=) demir ilacı, kan ilacı, d vitamini, b12 ve folik asit hapıyla beraber günde bes ilaç alıyorum =) doktor kan değerlerin çok düşük zor olur hamilelik demişti
Hiç pes etmedim bi bucuk senedir
Üzülüyorum her ay orası ayrıda=)

X