- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.001
çıksa çıkardı gibi geliyor ya belki olumsuz düşünüyorum ondaneşim stabil, sperm konusunu konuşmadık sonrasında itici hale getirmemek için açmadım konuyu.belki ben bu hafta gider tahlil yerinden kap alırım tutuştururum eline.özetle hala bir sorun olmadığını ve takıntılı olduğumu düşünüyor :)) ben kendimizden en az 6 ay 1 sene bebek haberi beklemiyorum durum onu gösteriyor
tutunacak bebek tutunur canım ya, sanırım artık çok ak ve kara şeklinde bakıyorum olsa çıkardı, ya da tutanacaksa tutunurdu balatalar gitti
benim de bu ay yumurtlamadan sonra kasığımda regl öncesi sızı gibi şeyler oldu ama bişey olmamıştır muhtemelen.
şu kasık ağrılarını anlayamadım herkesin kasığı ağrıyor, umarım seninki güzel bi sebepten ağrıyordur
Ay AylinlisssAynı tribe bende giriyorum canım arada bi sızı var psikolojik sanırım benimki ama bariz bir gaz problemi yaşıyorum yaa o tuhaf bende de
Kahvelik yok canım ama koltuk altından bi ağrım var bugün üstüne da yatmış olabilirim ama ya herşeyi belirti görürsem kafayı yiyeceğim çünkü
Belirti olarak yazıyor canım kat kat giyiyorum artık üşütmeden olduysa geçsin tribe sokmasın beni diye ama yok yumurtlamadan beri devam ediyor gazman gibi oldum yaaaAy Aylinlisssbende de var o oda belirti oluyo mu ki acaba=)
I ıı bende hiç belirti yok öyle göğüslerde falN =)
hadi bakalım umduğumuz olsun :)Belirti olarak yazıyor canım kat kat giyiyorum artık üşütmeden olduysa geçsin tribe sokmasın beni diye ama yok yumurtlamadan beri devam ediyor gazman gibi oldum yaaa
Belirti olarak geçiyor canım kabızlık ya da gaz diye geçiyor hatta ayyy vallahi vakit geçsin öğrenelim artık beI ıı bende hiç belirti yok öyle göğüslerde falN =)
Bi aylinlis in dediği gibi birqz gaz problemi varbilmiyodum belirti olduğunu da
İnşAllah canım yaa vakit geçmiyor resmen test için gün saymaya yeni başladım bakalımhadi bakalım umduğumuz olsun :)
Günaydın kuzubenim regl ağrıları başladı ufaktan
Günaydın canım yok daha gelmedi sızlamaları var akşam bacaklarım bile ağlıyorduGünaydın kuzu
Var mıı gelen giden durum ne=)
Umarım bir süpriz olur canımGünaydın canım yok daha gelmedi sızlamaları var akşam bacaklarım bile ağlıyordu
İnşallah hepimiz icin ama olmaz büyük ihtimalle kendimi hazırlayımUmarım bir süpriz olur canım
Hayırlısı kuzu=)İnşallah hepimiz icin ama olmaz büyük ihtimalle kendimi hazırlayımayy su anda kasiklarima bicaklar saplaniyor
Sizler nasilsiniz
Benim de goguslerde falan hicbir sey yok. Bu aydan sonra birakicam her seyi sanirim ya folik asit falan da icmicem. :/Hayırlısı kuzu=)
Bende hiç belirti yok zaten regl belirtisi için erken epey varda hamileliklede ilgili hiç bişey yok valla
Hergün aynada göğsüme bakıyorum koyulasma var mı diyekendi kendime bakıyorum hassasiyet var mı falan diye ama yok
Arada batma var sadece canım ama anlık gelip gidiyorİnşallah hepimiz icin ama olmaz büyük ihtimalle kendimi hazırlayımayy su anda kasiklarima bicaklar saplaniyor
Sizler nasilsiniz
Oyle aylinlis karantinada karpuz gibi yatiyoruzArada batma var sadece canım ama anlık gelip gidiyorsen yine de ne olur ne olmaz yat dinlen yorma kendini
İyi iyi evde kendini parçalamaktan iyidir canımOyle aylinlis karantinada karpuz gibi yatiyoruz
Niye öyle diyosun kuzuBenim de goguslerde falan hicbir sey yok. Bu aydan sonra birakicam her seyi sanirim ya folik asit falan da icmicem. :/