Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinden anlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim daha pik olmamış demi kızlar

Bugün 20 adetim çok düzensiz
Ben ilk defa ovu testini ramazan ayinda denedim butun ay boyunca benimkilerde boyle belii belirsizdi piki net goremiyordum zaten sonradan ogrendimki yumurtam buyumuyomus Gecen ay klomen catlatma ignesi yapildi nasip olmadi bu ayda sadece klomen kullandim ve adetim 14.gunu piki gordum suan beklemedeyim

Eklentiler

• 3674D428-F7D7-43D0-B8D0-9CADBDED3341.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 32
  • F8FB2234-94E3-4FF0-BC1E-22052925FBFB.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 26
Ama 11 yazan çok net olmuş ya, bende klomen kullandım bu ay doktor pek kaliteli yumurta göremiyorum dedi acaba gerçekten olmayacak mı

Doktor öyle dedi diye bende ovulasyon test aldım sırf meraktan takip edeym diye

Ama 11 yazan çok net olmuş ya, bende klomen kullandım bu ay doktor pek kaliteli yumurta göremiyorum dedi acaba gerçekten olmayacak mı
Bende oyle dusunuyordum ama tam pik degildi ikinci resim pik ornek olsun diye gosterdim canim sen bence gun asiri degerlendirmeye devam et birde doktor takip etsin belki baska tedavi uygulayacak

Ben ayriyetten yumurta gelistirici dogurganligi artiran takviyeler kullandim sen kullaniyomusun
Ne gibi folik asit ve vitamin mi onları da kullandım kahveyi enerji içecekleri kestim günlük findik fıstık ceviz badem hurma incir yedim bilmiyorum ya

Kızlar solda ki bugünün diğerleri dün ve en sağ da ki 2 gün önce.. sizce bugün nasıl? Kasıklarımda da ağrı varEki Görüntüle 2699883
Canim ayni testi bende kullandim esit renkde olamasi lazim kontrol cizgisiyle yada kontrol cizgisinden daha koyu olmasi lazim bak benim testim gec geldi o yüzden ben adetten hemen sonra yumurtlamisim ve tesadüfen degerlendirmisiz adet takvime kaydediyorum ve ovulosyon testine basladim bu ay ve birden koyulasdi ve hic siliklesmedi megersem hamileymisim ondan koyu cikip duruyomus aklinda bulunsun böyle durum olursa hamile olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…