Ayy öyle mii eşim de işte ya adam bu saatte kadar çalışmazdı tamda böyle olunca çalışası tuttuYani bu akşamı yarını ve sonraki günü.
Sorun değil yumurtlama 2 gun sürer 3. Gun çatlar yarin ve sonraki gün yapınAyy öyle mii eşim de işte ya adam bu saatte kadar çalışmazdı tamda böyle olunca çalışası tuttu
İnşaAllah olurSorun değil yumurtlama 2 gun sürer 3. Gun çatlar yarin ve sonraki gün yapın
O zaman devam ovulasyon testineTam pik olmamis ama siz yinede degerlendirin
Yarin yani kalktiginda ayni saate yap pik olacaktir insallahO zaman devam ovulasyon testine
İnşaAllah canımYarin yani kalktiginda ayni saate yap pik olacaktir insallah
Eşit koyuluk yok canım yarın pik olacak gibi duruyorMerhaba arkadaşlar,
Ovulasyon testleri yapıyorum ilk yapışlarım yani pek anlamıyorum sizce nasıl üstten alta en üsteki dün ortadaki bu sabah en alttaki bu akşamın..Eki Görüntüle 2699620
İnşaAllah yarın tekrar test yapacağımEşit koyuluk yok canım yarın pik olacak gibi duruyor
Alttaki KoyulaşanC cizgisi hangisi oluyor onu anlayamadim
Canim yesil taraf c cizgisimiAlttaki Koyulaşan
Az kalmış gibime geldi sanki kasıklarım çok ağrıyorInternetten baktim soldaki koyulasmaya baslamis devam et teste
Sanki testler her gün aynı gibime gelmeye başladı yukarıdan aşağı sıralı en üstteki dünden önceki ortada ki dün alttaki bugünInternetten baktim soldaki koyulasmaya baslamis devam et teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?