Ya ben son kontrolümde doktoruma sormştum yok demişti tekrarmı oluştu acabaPko var.
Geçebilen bir şey mi? Lh kaç mesela?Ya ben son kontrolümde doktoruma sormştum yok demişti tekrarmı oluştu acaba
MerhabaKızlar ben ovulasyon takibi yapıyorum dün öğlen yaptım pik oldu akşam tekrar yaptm daha koyuydu bugun tekrar öğlene doğru yaptım yine pik sizce çatlama neden olmuyo?
Yani benim ilk düşükten sonra olşmuştu küçük demişti sonra ikinci düşüğümden sonra kontrole gittiğimde sormuştum kist var diyebileceğim bi durum yok şuan dedi yani var olduğunu o doktorumda biliyodu yani takibi onda olduğu için yok dedi kistin lh kaç bilmiyorum hiçGeçebilen bir şey mi? Lh kaç mesela?
Bende hiç anlamıyorum iki çizgi çatladı demek mi ben adet göremiyorum pko varYani benim ilk düşükten sonra olşmuştu küçük demişti sonra ikinci düşüğümden sonra kontrole gittiğimde sormuştum kist var diyebileceğim bi durum yok şuan dedi yani var olduğunu o doktorumda biliyodu yani takibi onda olduğu için yok dedi kistin lh kaç bilmiyorum hiç
Merhaba canımMerhaba
Senin sonki testin baya silkleşmiş çatlamş benceBende hiç anlamıyorum iki çizgi çatladı demek mi ben adet göremiyorum pko var
Öylemi dersin yağmur çatlar demiİlk foto pik değil 9 u ve 10 u pik olmus zaten bugün çatlar
Tabiki tatlım guzel değerlendirÖylemi dersin yağmur çatlar demi
Arkadaşta da görünürde bir şey yok tek tarafta var biraz demişler onun da çok pik oluyor.Yani benim ilk düşükten sonra olşmuştu küçük demişti sonra ikinci düşüğümden sonra kontrole gittiğimde sormuştum kist var diyebileceğim bi durum yok şuan dedi yani var olduğunu o doktorumda biliyodu yani takibi onda olduğu için yok dedi kistin lh kaç bilmiyorum hiç
Alıntı
Pkoda lh yüksek demek bu testler lh ölçtüğünden hep pik verir. Sizin işinize yaramaz maalesef.Bende hiç anlamıyorum iki çizgi çatladı demek mi ben adet göremiyorum pko var
Teşekkür ederim içimi rahatlattınTabiki tatlım guzel değerlendirşansın bol olsun
Benim işte hep pik çıkmadı silkdi dünle bgn bu kadar koyu çıktı canım inşallah çatlar bgnGeçebilen bir şey mi? Lh kaç mesela?
İnşallah çatlar elbette. Ama daha net olması lazım. Ben pike devam edeceğini düşünüyorum. Bakalım beni etiketle.Benim işte hep pik çıkmadı silkdi dünle bgn bu kadar koyu çıktı canım inşallah çatlar bgn
Ya inşallah yapmaz kızİnşallah çatlar elbette. Ama daha net olması lazım. Ben pike devam edeceğini düşünüyorum. Bakalım beni etiketle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?