Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde yumurta çatlaması ? Yardım kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kubraaa92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
137
47
98
Kızlar ben ovulasyon takibi yapıyorum dün öğlen yaptım pik oldu akşam tekrar yaptm daha koyuydu bugun tekrar öğlene doğru yaptım yine pik sizce çatlama neden olmuyo?

Eklentiler

• 26F1A5BD-84CA-42D2-A89D-D116DA75C4C8.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 726
Yani benim ilk düşükten sonra olşmuştu küçük demişti sonra ikinci düşüğümden sonra kontrole gittiğimde sormuştum kist var diyebileceğim bi durum yok şuan dedi yani var olduğunu o doktorumda biliyodu yani takibi onda olduğu için yok dedi kistin lh kaç bilmiyorum hiç

Geçebilen bir şey mi? Lh kaç mesela?
Yani benim ilk düşükten sonra olşmuştu küçük demişti sonra ikinci düşüğümden sonra kontrole gittiğimde sormuştum kist var diyebileceğim bi durum yok şuan dedi yani var olduğunu o doktorumda biliyodu yani takibi onda olduğu için yok dedi kistin lh kaç bilmiyorum hiç

Alıntı

Bende hiç anlamıyorum iki çizgi çatladı demek mi ben adet göremiyorum pko var

Eklentiler

• 52A9D15B-0E6D-4C1C-80E7-83A10B61CC31.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 677
Arkadaşta da görünürde bir şey yok tek tarafta var biraz demişler onun da çok pik oluyor.
Bende hiç anlamıyorum iki çizgi çatladı demek mi ben adet göremiyorum pko var
Pkoda lh yüksek demek bu testler lh ölçtüğünden hep pik verir. Sizin işinize yaramaz maalesef.

Adetlerin hep düzenlimi benm çok düzensizdi benimde tükürükten bakılıyordu ama bir türlü çıkmayınca sinirlenip attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…