• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde yumurta çatlaması ? Yardım kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün yaptım durdum gece 12 ye doğru yaptım yine koyu fakat sabah ikinci idrar ve aç karnına yaptım böyle çıktı çatlamş değilmi ve ben bir kaç gündür grip de olduğum için dünü değerlendiremedim bgün değerlendirsem olurmu ilaç kullanımımda var inşallah sıkıntı olmaz ? Canım kızlar cevap verin 🤗🤗
Bugünü mutlaka değerlendir güzelim evelallah olur merak etme çatlama günü zaten asıl önemli olan gün çatlayınca döllenme oluyor imkan varsa gündüz değerlendir

Kızlar dün yaptım durdum gece 12 ye doğru yaptım yine koyu fakat sabah ikinci idrar ve aç karnına yaptım böyle çıktı çatlamş değilmi ve ben bir kaç gündür grip de olduğum için dünü değerlendiremedim bgün değerlendirsem olurmu ilaç kullanımımda var inşallah sıkıntı olmaz ? Canım kızlar cevap verin 🤗🤗
Sıvı alımını kesip 2 saat sonra mı yaptın peki testi? Ve makulu 13.00 16.00 saatleri arasıdır. Şu an çatlamış görünüyor. Hadi balkalım inşallah öyledir.

Sıvı alımını kesip 2 saat sonra mı yaptın peki testi? Ve makulu 13.00 16.00 saatleri arasıdır. Şu an çatlamış görünüyor. Hadi balkalım inşallah öyledir.
Evet sıvı alımını kesip yaptım öğlede tekrar yapmayı düşünüyorum normalde hep öğleden sonra yaprım dediğin gbi meraktan artık yapayım dedim 😊🤗

merhaba bende laboquick marka ovulasyon testi kullanıyorum da vardiyalı çalıştığım için akşam 19:30 gibi yapabiliyorum ancak.. bu saatte yaptığım testler olmadı mı yani :(

Kızlar sizce bu pik mi? En alttaki de bugün.. anlamadım daha koyu olması gerekmiyor mu

Eklentiler

• 9F193D84-6B8D-4E36-98EE-828A1BA3372E.webp
    9F193D84-6B8D-4E36-98EE-828A1BA3372E.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 477
  • DEEB26EF-DE9E-4DED-BE2D-DE6374E1A283.webp
    DEEB26EF-DE9E-4DED-BE2D-DE6374E1A283.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 373
  • 2950981D-D598-4676-9932-14162ACEA5B8.webp
    2950981D-D598-4676-9932-14162ACEA5B8.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 395
Ben anlamadım valla şimdi yine yaptım aynı şekilde aşırı silik.. ben testlere devam edeyim olmadı değil mi
Benimde adetim 1 ağustosta bitti. Sizinle aynı tarihlerde neredeyse birebir aynı sonuçlar aldim. Bugün yine yaptim t çizgisi hiç yok nerdeyse. Bir konu açtım. Daha yumurtanız olmamış dediler genel olarak. Bir kişi de pko olabilirmisin acaba dedi. Bence de daha yumurta oluşmamış geven ay benim yumurtam 22 gün sonra oluştu. Testi bırakmayın. Mutlaka pik görürsünüz.

Benimde adetim 1 ağustosta bitti. Sizinle aynı tarihlerde neredeyse birebir aynı sonuçlar aldim. Bugün yine yaptim t çizgisi hiç yok nerdeyse. Bir konu açtım. Daha yumurtanız olmamış dediler genel olarak. Bir kişi de pko olabilirmisin acaba dedi. Bence de daha yumurta oluşmamış geven ay benim yumurtam 22 gün sonra oluştu. Testi bırakmayın. Mutlaka pik görürsünüz.
Senin de mi böyle koyu ama tam pik olmayıp geri silikleşti canım ?

Senin de mi böyle koyu ama tam pik olmayıp geri silikleşti canım ?
Evet böyle oldu 1 hafta sonra da tekrar koyulaşıp pik yapmıştı. Hatta bende niye bu ay yumurtam olmadi gelişmedi bilmem ne diye üzüldüm ama devam ettim her gün yapmaya testi. 8 gün sonra pik oldu budurumdan sonra. 3 gün evvel yine seninki gibi oldu 2 gündür silik çıkıyor sanırım yine geç yumurtam olacak.

Evet böyle oldu 1 hafta sonra da tekrar koyulaşıp pik yapmıştı. Hatta bende niye bu ay yumurtam olmadi gelişmedi bilmem ne diye üzüldüm ama devam ettim her gün yapmaya testi. 8 gün sonra pik oldu budurumdan sonra. 3 gün evvel yine seninki gibi oldu 2 gündür silik çıkıyor sanırım yine geç yumurtam olacak.
Aaaa çok teşekkür ederim canım yazdığın İçin.. valla içim içimi yiyordu çatladı mı çatlamadı mı ne oldu olacak mı derken sinir olmuştum. O zaman pik değil ve testlere devam ediyorum çooook teşekkür ederim

Aaaa çok teşekkür ederim canım yazdığın İçin.. valla içim içimi yiyordu çatladı mı çatlamadı mı ne oldu olacak mı derken sinir olmuştum. O zaman pik değil ve testlere devam ediyorum çooook teşekkür ederim
Aynı şeyi yaşıyoruz canım inşallah yakında görürsün bende devam ediyorum teste. Doktora danıştım bu durumu çok kafana takma normal dedi. Bende 7 8 9 ağustosta böyle oldu testlerim. Bi konu açtım hatta bu durumla ilgili beklememi söylediler ve daha pik olmamış dediler başkalarının da başına gelmiş boş yere stress olma ben oldum da sen olma:) 2 gündür t çizgisi neredeyse yok Su an. Bende devam ediyorum

Eklentiler

• IMG_20200810_125500.webp
    IMG_20200810_125500.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 680
Back