Sanırım öle oldu benimde korktum bir an çatlamaz die48 saati bulabilir çatlaması yarını bekle canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım öle oldu benimde korktum bir an çatlamaz die48 saati bulabilir çatlaması yarını bekle canım.
Bugünü mutlaka değerlendir güzelim evelallah olur merak etme çatlama günü zaten asıl önemli olan gün çatlayınca döllenme oluyor imkan varsa gündüz değerlendirKızlar dün yaptım durdum gece 12 ye doğru yaptım yine koyu fakat sabah ikinci idrar ve aç karnına yaptım böyle çıktı çatlamş değilmi ve ben bir kaç gündür grip de olduğum için dünü değerlendiremedim bgün değerlendirsem olurmu ilaç kullanımımda var inşallah sıkıntı olmaz ? Canım kızlar cevap verin![]()
Ah canım kocişim burda olsaBugünü mutlaka değerlendir güzelim evelallah olur merak etme çatlama günü zaten asıl önemli olan gün çatlayınca döllenme oluyor imkan varsa gündüz değerlendir
Sıvı alımını kesip 2 saat sonra mı yaptın peki testi? Ve makulu 13.00 16.00 saatleri arasıdır. Şu an çatlamış görünüyor. Hadi balkalım inşallah öyledir.Kızlar dün yaptım durdum gece 12 ye doğru yaptım yine koyu fakat sabah ikinci idrar ve aç karnına yaptım böyle çıktı çatlamş değilmi ve ben bir kaç gündür grip de olduğum için dünü değerlendiremedim bgün değerlendirsem olurmu ilaç kullanımımda var inşallah sıkıntı olmaz ? Canım kızlar cevap verin![]()
Evet sıvı alımını kesip yaptım öğlede tekrar yapmayı düşünüyorum normalde hep öğleden sonra yaprım dediğin gbi meraktan artık yapayım dedimSıvı alımını kesip 2 saat sonra mı yaptın peki testi? Ve makulu 13.00 16.00 saatleri arasıdır. Şu an çatlamış görünüyor. Hadi balkalım inşallah öyledir.
Ay hadi inşallah değerlendir bugün.Evet sıvı alımını kesip yaptım öğlede tekrar yapmayı düşünüyorum normalde hep öğleden sonra yaprım dediğin gbi meraktan artık yapayım dedim![]()
merhaba bende laboquick marka ovulasyon testi kullanıyorum da vardiyalı çalıştığım için akşam 19:30 gibi yapabiliyorum ancak.. bu saatte yaptığım testler olmadı mı yaniSıvı alımını kesip 2 saat sonra mı yaptın peki testi? Ve makulu 13.00 16.00 saatleri arasıdır. Şu an çatlamış görünüyor. Hadi balkalım inşallah öyledir.
Hep aynı saaatlerde yaparsanız olur.merhaba bende laboquick marka ovulasyon testi kullanıyorum da vardiyalı çalıştığım için akşam 19:30 gibi yapabiliyorum ancak.. bu saatte yaptığım testler olmadı mı yani![]()
Aynı saatlerde yapmanız gerekir yumurtlama ama olmamş daha benceMrb bana yardimci olur musunuz sizce yumurtlama olmus mu ve yumurta catlamis miEki Görüntüle 2673792
Evet daha pik olması gerekirdi hangi saatlerde yaptınız pikimi kaçırdınız acaba çatlama olmş gbi duruyo sonkiKızlar sizce bu pik mi? En alttaki de bugün.. anlamadım daha koyu olması gerekmiyor mu
Ben anlamadım valla şimdi yine yaptım aynı şekilde aşırı silik.. ben testlere devam edeyim olmadı değil miEvet daha pik olması gerekirdi hangi saatlerde yaptınız pikimi kaçırdınız acaba çatlama olmş gbi duruyo sonki
Benimde adetim 1 ağustosta bitti. Sizinle aynı tarihlerde neredeyse birebir aynı sonuçlar aldim. Bugün yine yaptim t çizgisi hiç yok nerdeyse. Bir konu açtım. Daha yumurtanız olmamış dediler genel olarak. Bir kişi de pko olabilirmisin acaba dedi. Bence de daha yumurta oluşmamış geven ay benim yumurtam 22 gün sonra oluştu. Testi bırakmayın. Mutlaka pik görürsünüz.Ben anlamadım valla şimdi yine yaptım aynı şekilde aşırı silik.. ben testlere devam edeyim olmadı değil mi
Senin de mi böyle koyu ama tam pik olmayıp geri silikleşti canım ?Benimde adetim 1 ağustosta bitti. Sizinle aynı tarihlerde neredeyse birebir aynı sonuçlar aldim. Bugün yine yaptim t çizgisi hiç yok nerdeyse. Bir konu açtım. Daha yumurtanız olmamış dediler genel olarak. Bir kişi de pko olabilirmisin acaba dedi. Bence de daha yumurta oluşmamış geven ay benim yumurtam 22 gün sonra oluştu. Testi bırakmayın. Mutlaka pik görürsünüz.
Evet böyle oldu 1 hafta sonra da tekrar koyulaşıp pik yapmıştı. Hatta bende niye bu ay yumurtam olmadi gelişmedi bilmem ne diye üzüldüm ama devam ettim her gün yapmaya testi. 8 gün sonra pik oldu budurumdan sonra. 3 gün evvel yine seninki gibi oldu 2 gündür silik çıkıyor sanırım yine geç yumurtam olacak.Senin de mi böyle koyu ama tam pik olmayıp geri silikleşti canım ?
Yani geçen ay başıma geldi. Sanırım yine böyle olacak bu ayda.Senin de mi böyle koyu ama tam pik olmayıp geri silikleşti canım ?
Aaaa çok teşekkür ederim canım yazdığın İçin.. valla içim içimi yiyordu çatladı mı çatlamadı mı ne oldu olacak mı derken sinir olmuştum. O zaman pik değil ve testlere devam ediyorum çooook teşekkür ederimEvet böyle oldu 1 hafta sonra da tekrar koyulaşıp pik yapmıştı. Hatta bende niye bu ay yumurtam olmadi gelişmedi bilmem ne diye üzüldüm ama devam ettim her gün yapmaya testi. 8 gün sonra pik oldu budurumdan sonra. 3 gün evvel yine seninki gibi oldu 2 gündür silik çıkıyor sanırım yine geç yumurtam olacak.
Aynı şeyi yaşıyoruz canım inşallah yakında görürsün bende devam ediyorum teste. Doktora danıştım bu durumu çok kafana takma normal dedi. Bende 7 8 9 ağustosta böyle oldu testlerim. Bi konu açtım hatta bu durumla ilgili beklememi söylediler ve daha pik olmamış dediler başkalarının da başına gelmiş boş yere stress olma ben oldum da sen olma:) 2 gündür t çizgisi neredeyse yok Su an. Bende devam ediyorumAaaa çok teşekkür ederim canım yazdığın İçin.. valla içim içimi yiyordu çatladı mı çatlamadı mı ne oldu olacak mı derken sinir olmuştum. O zaman pik değil ve testlere devam ediyorum çooook teşekkür ederim