Düşüklerden sonra düzensiz oldu son adetim düzenli geldi tükürükmü onu hiç duymadım ben Normal idrar olarak yapsan yaAdetlerin hep düzenlimi benm çok düzensizdi benimde tükürükten bakılıyordu ama bir türlü çıkmayınca sinirlenip attım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşüklerden sonra düzensiz oldu son adetim düzenli geldi tükürükmü onu hiç duymadım ben Normal idrar olarak yapsan yaAdetlerin hep düzenlimi benm çok düzensizdi benimde tükürükten bakılıyordu ama bir türlü çıkmayınca sinirlenip attım
Benim lh normal değer de amaArkadaşta da görünürde bir şey yok tek tarafta var biraz demişler onun da çok pik oluyor.
Pkoda lh yüksek demek bu testler lh ölçtüğünden hep pik verir. Sizin işinize yaramaz maalesef.
Allah Allah normal gibi çıkmamış hiç testler. Bilemedim.Benim lh normal değer de ama
Valla bende bilemedim boşa sevindim desenize![]()
Bende düşük yaptım 6ay adet olmadım zaten pcos da vardı fener gibi onu sınırsız kullanabiliyorsun türükle olan yani ben uzunca süre yumurtlama olmadığı için istemsizce kızdım laydy q diye bişi ruj gibi aynı aç karnına dilinin altından tükürük alıyorsun mikroskop gibi bişidi şuan hamileyim düşük tehlikem var hayırlısı bu devirde anne olmak çok zorDüşüklerden sonra düzensiz oldu son adetim düzenli geldi tükürükmü onu hiç duymadım ben Normal idrar olarak yapsan ya
ÖErhaba canımArkadaşta da görünürde bir şey yok tek tarafta var biraz demişler onun da çok pik oluyor.
Pkoda lh yüksek demek bu testler lh ölçtüğünden hep pik verir. Sizin işinize yaramaz maalesef.
Anlamadım son cümleeyiÖErhaba canım
Benim de lh değerim 13.50 çıktı
Ama ben 5 aydır ovülayon testi yapıyorum ama silik ve yumurtlama günleri pik oluyor
Bende sürekli pik olmuyor
Ama lh yumurtkamadan mı kanda yüksek çıktı...
LH hormunu kanda yüksek çıkmadı yumurtlamanın yakın zamanda olduğu için olabilir miAnlamadım son cümleeyi
Reglken mi bakıldı hormonlara?LH hormunu kanda yüksek çıkmadı yumurtlamanın yakın zamanda olduğu için olabilir mi
Hayır canım adete 4-5 gün kala bu testlerimReglken mi bakıldı hormonlara?
Evet tabi o zaman yumurtlama oldu diye yüksek. Çünkü reglin 2 ya da 3. günü bakılır genelde.Hayır canım adete 4-5 gün kala bu testlerim
Önceki testlerim bunlar
Bugün adet oldum yarın yine kan vericem.
Yarın 2.günüm tatlımEvet tabi o zaman yumurtlama oldu diye yüksek. Çünkü reglin 2 ya da 3. günü bakılır genelde.
Anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. Olmazsa bir kaç arkadaş var yönlendiririm onlara.Yarın 2.günüm tatlım
Yarın vericem kan yarın akşam çıkarsa eğer atarım canım sana olur mu
Hımm anladım dikkat et kendine rabbim yardımcın olsun canımBende düşük yaptım 6ay adet olmadım zaten pcos da vardı fener gibi onu sınırsız kullanabiliyorsun türükle olan yani ben uzunca süre yumurtlama olmadığı için istemsizce kızdım laydy q diye bişi ruj gibi aynı aç karnına dilinin altından tükürük alıyorsun mikroskop gibi bişidi şuan hamileyim düşük tehlikem var hayırlısı bu devirde anne olmak çok zor
Kız bak nasıl atıyorum resimİnşallah çatlar elbette. Ama daha net olması lazım. Ben pike devam edeceğini düşünüyorum. Bakalım beni etiketle.![]()