• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testinde tecrübeli olanlar lütfen yardim vülasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok yok erken bence de yarın, 1aralıkta döllenme gerçekleştiğini düşün daha 9 gün olmuş olur. sorma ben de kendimi yedim bitirdim bugün yaptım sonra da pişman oldum zaten
az daha sabır, haftaya bugün öğrenmiş olcaz :KK33:
Aynen canım regl olmazsam tabi:KK43: yatınca bile göğüslerimin sızladığını hissedyrum sivilcemde cıktı nur topu gibi maşallah bide eşim yanıyorsun sen dio vücudum sıcakmış elde olan belirtilerim bunlar

Degerlendirme açısından en iyi gunlerin 1 ve 2 Aralıkmış 3 de olur 24 saat canlı kalıyor (1- 2 Aralık arasında yumurtlamışsın )ama bence iyi değerlenirmişsin.

Aynen canım regl olmazsam tabi:KK43: yatınca bile göğüslerimin sızladığını hissedyrum sivilcemde cıktı nur topu gibi maşallah bide eşim yanıyorsun sen dio vücudum sıcakmış elde olan belirtilerim bunlar
bak gööör regl olmıycaksın, sadece sabret. zaten sabah idrarıyla test yapıyoruz ya sabahki o meraklı kafayı atlattın mı tamamdır gün bitti :) sabret perşembe ya da cumaya kadar. sen sabret ki ben de sabredeyim, ben de yine adet olmazsam tabi ki :KK24:

bak gööör regl olmıycaksın, sadece sabret. zaten sabah idrarıyla test yapıyoruz ya sabahki o meraklı kafayı atlattın mı tamamdır gün bitti :) sabret perşembe ya da cumaya kadar. sen sabret ki ben de sabredeyim, ben de yine adet olmazsam tabi ki :KK24:
İnşallah bebişlerimiz bizimledir canımm duamdasınn desteğim için çok sağolll

Merhaba arkadaşlar ben bu ay ovülasyon takibi yaptım ama kafama birşey takıldı fotoda mavi tik ile işaretlediğim günler ilişki oldu kırmızı çarpı koyduğum ilşki olmadı 2 kasım çok aklıma takıldı sizce o gün siliklesme olmuşmu bikaç kişi o gün siliklelmiş dedi aöa ilşki olmadı malesf bu ay kaçırdım mi sizce
merhaba öncelikle hamile değilim totem yaptım inşallah hamile kalırız ben de ovülasyon testi ile takip etmiştim bu ay ama bende sadece pik olduğu günlerde ilişki oldu sabırsızlıktan her gün test yapıyorum henüz çift çizgiyi göremedim ama şu an sayfadaki yorumları okuyunca erken olduğunu düşünmeye başladım . bi de hangi programı kullanıyorsunuz telefonda merak ettim

merhaba öncelikle hamile değilim totem yaptım inşallah hamile kalırız ben de ovülasyon testi ile takip etmiştim bu ay ama bende sadece pik olduğu günlerde ilişki oldu sabırsızlıktan her gün test yapıyorum henüz çift çizgiyi göremedim ama şu an sayfadaki yorumları okuyunca erken olduğunu düşünmeye başladım . bi de hangi programı kullanıyorsunuz telefonda merak ettim
Ne zaman pik oldu peki?

Silikleştiğinde ilişki olmadımı yani sizn femometer kullanıyorum ben

Back