Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde regle yakın koyulaşma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence yumurta çatlamış ya da tekrar yumurtlama olmuş. Bildiğim kadarıyla pik olduğu zaman gebelik diyorlar değerlendirin bence

Merhabalar ben 7 haftalık hamileyim. Aklınıza takılan her soru için yardımcı olmaya hazırım ❤
Ya çok sevindim❤❤❤. Bana da 6 gün var ama bugün sabah hamilelik testi yaptım ama negatif az önce ovülasyon testi yaptım bakabilir misiniz

Eklentiler

• 20200525_122505.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 139
Her ikinize de cevap vermiş olayım kızşar. Benim testim ovülasyon günü çok koyu değildi. Adetten 1 hafta sonra yani 1 tık koyuydu. Ama ben kimseyi dinlemeden her gün değerlendirdim. Eşime 1 sade kahve ve bitter çikolata yedirdim 1 saat evvelden. Ve ilişkidem somra tuvalete gitmedim. 4 5 saat yattım. İlk denememdi. İlki tuttu.
aynı sizin attığınız gibiydi ilk 8 gün kala somra öylr kopkoyu oldu ki her gün patlayacak gibi koyuydu adete 5 gün kaşa falan da öğrendim kan da çıktı

Inşallah gebesinizdir ama ovulasyon testi adet öncesi tekrar koyulasabiliyor benim ovulasyon testim çift çizgi kopkoyu çıktığı gün adet olmuştum.
Inşallah siz hamilesinizdir , test yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…