- 14 Aralık 2018
- 684
- 728
- 53
- 27
Bence yumurta çatlamış ya da tekrar yumurtlama olmuş. Bildiğim kadarıyla pik olduğu zaman gebelik diyorlar değerlendirin benceMerhaba kızlar konuyu açtığımda yaptığım testlerden sonra bugün reglime 3 gün kaldı ovulasyon testim iyice koyulaştı , 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti bu sabah ovulasyon testi yaptım fotoğraftaki gibi çıktı . Kafam çok karışık böyle bir durum yaşayan var mi ?
Merhabalar sonucunuzne oldu acabaKızlar yumurtlamaaa dimiiii
Merhaba Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İNŞEALLAH. Ovulasyon testi ile mi kaldınız?Merhabalar ben 7 haftalık hamileyim. Aklınıza takılan her soru için yardımcı olmaya hazırım ❤
Ya çok sevindim❤❤❤Merhabalar ben 7 haftalık hamileyim. Aklınıza takılan her soru için yardımcı olmaya hazırım ❤
Sizin yumurtlama ne zamandı yumurtlamadan somra 14. Gün göstermeye başlıyoYa çok sevindim❤❤❤. Bana da 6 gün var ama bugün sabah hamilelik testi yaptım ama negatif az önce ovülasyon testi yaptım bakabilir misiniz
Evet ovülasyonla kaldıö ama yumurtlama olsa da olmasada yaptım ne kadsr çok sperm birikirse kar çümküMerhaba Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İNŞEALLAH. Ovulasyon testi ile mi kaldınız?
Canım benim pik 19 mayıstı 20 mayısta çatlamıştı o günleri değerlendirdik hep. Ama adetime de 6 gün kaldı.Sizin yumurtlama ne zamandı yumurtlamadan somra 14. Gün göstermeye başlıyo
İnşallah bekleyelim bakalım hayırlısı olsunTamam kardeşim sen bekle devam et Kopkoyu olması gerek
Evet mantıklı sorununuz var mı? Bende pkos var daEvet ovülasyonla kaldıö ama yumurtlama olsa da olmasada yaptım ne kadsr çok sperm birikirse kar çümkü
Merhaba kızlar, bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım ve reglimin başladığı tarihten 14 gün sonra koyu kırmızıyı yakaladım ve değerlendirdik günleri. Daha sonra ovulasyon testi yaptığımda t çizgisi neredeyse görünmeyecek kadar silindi. Bugün reglime 7 gün var ve tekrar ovulasyon testi yaptım t çizgisi koyulaşmaya başlamış, gebelik olma ihtimali var mi sizce ? Uzun zamandır deniyoruz olmadı bu yüzden heyecanlandım görünce yardımcı olur musunuz ?
Hayır yoktu. Yani bildiğim yoktuEvet mantıklı sorununuz var mı? Bende pkos var da
Ya bişey sorcam size şimdi okuduğum kadarıyla yumurtlama gününden 14 gün sonra adet olunuyo değil miHayır yoktu. Yani bildiğim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?