Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben aslında normalde bu testleri ilk kullandığımda yani geçen ay hamile kaldım ama düşük yaptım ve tek gün değerlendirmesiyle hamile olduğumu öğrenmiştim o yüzden teste baya güvenim arttı bu ay tekrar başladım ama bu şekilde oldu sanırım dediğiniz gibi bozuk olabilirbu testler bozuk innovita marka ben de aldım buradan kullananlar görünce. ucuzdu da onun da etkisi oldu. ilk ay sıkıntı yaşamadım sonraki aylarda aynı böyle oldu sonra bir anda şikayetler başladı başka hanımlarda da böyle pozitif gösterip duruyormuş. anlayacağınız bu testler yanıltıyor
Aslında bozuk ile hiç alakası yok bende kullanıp hamile kaldım ay 2. Kez pozitif verdi bu hormon bazen yük sevilen bişey yumurtlama dönemimde önce verdi biz o günleri de değerlendirdik ama asıl yumurtlama zaten kasıklrda ağrım ve akıntım vardı o şekilde de netleşti 25-26 eylülde köyü gibi değerlendirdeydiniz ama daha asıl yumurtlama bence daha olmamış köyü çıkan günleri değerlendir 5. Dakikadan sonra çıkan sonuçları asla baz alma test yapmadan 2 saat önce sıvı Almanslında normalde bu testleri ilk kullandığımda yani geçen ay hamile kaldım ama düşük yaptım ve tek gün değerlendirmesiyle hamile olduğumu öğrenmiştim o yüzden teste baya güvenim arttı bu ay tekrar başladım ama bu şekilde oldu sanırım dediğiniz gibi bozuk olabilir
O günleri değerlendirdik ama sonra koyu çıkmaya devam edince daha da dikkate almadım bir yanlışlık vardır diyeAslında bozuk ile hiç alakası yok bende kullanıp hamile kaldım ay 2. Kez pozitif verdi bu hormon bazen yük sevilen bişey yumurtlama dönemimde önce verdi biz o günleri de değerlendirdik ama asıl yumurtlama zaten kasıklrda ağrım ve akıntım vardı o şekilde de netleşti 25-26 eylülde köyü gibi değerlendirdeydiniz ama daha asıl yumurtlama bence daha olmamış köyü çıkan günleri değerlendir 5. Dakikadan sonra çıkan sonuçları asla baz alma test yapmadan 2 saat önce sıvı Alman
Adetten sonra 2. Günüm dünde pik çıktı bugün iki farklı test yaptım ama böyle çıktı anlamadım. Nedir sizce?Aslında bozuk ile hiç alakası yok bende kullanıp hamile kaldım ay 2. Kez pozitif verdi bu hormon bazen yük sevilen bişey yumurtlama dönemimde önce verdi biz o günleri de değerlendirdik ama asıl yumurtlama zaten kasıklrda ağrım ve akıntım vardı o şekilde de netleşti 25-26 eylülde köyü gibi değerlendirdeydiniz ama daha asıl yumurtlama bence daha olmamış köyü çıkan günleri değerlendir 5. Dakikadan sonra çıkan sonuçları asla baz alma test yapmadan 2 saat önce sıvı Alman
Daha erken bence devam edin LH Yüksel'e bilen bi hormon bide aynı marka hergün aynı saate 2 saat öncesinde sıvı alımı olmasınAdetten sonra 2. Günüm dünde pik çıktı bugün iki farklı test yaptım ama böyle çıktı anlamadım. Nedir sizce?
Bende test yapıyorum hergun bugün 15. Günüm adet başlangıcından afedersin tuvalate gittiğim de bugün uzayan şeffaf bir akıntı gördüm sonrasında test yaptım ama orada çıkmadı yarım saat öncesinde su filan içmiştim ondan kaynaklı mıdır sizce testte cikmamasiDaha erken bence devam edin LH Yüksel'e bilen bi hormon bide aynı marka hergün aynı saate 2 saat öncesinde sıvı alımı olmasın
Daha erken bence devam edin LH Yüksel'e bilen bi hormon bide aynı marka hergün aynı saate 2 saat öncesinde sıvı alımı olmasın
Bazen olur öyle bugün yine silikleşmiş olabilir bazen sürekli çıkması hamilelikKızlar selam 10-11 ekimde pik gördüm sonra 12 sinde silikleşti yani yumurtam çatladı zaten sağ kasığım çok ağrıdı ordan da anladım. Ama testin dün yine koyulaşmaya başladı neden olabilir bu
Belki tam pik değildir ama olmk üzeredir doğru onun için 2 saat öncede sıvı alımı yapma ilk idrarrla yapma ikinci idrarlaBende test yapıyorum hergun bugün 15. Günüm adet başlangıcından afedersin tuvalate gittiğim de bugün uzayan şeffaf bir akıntı gördüm sonrasında test yaptım ama orada çıkmadı yarım saat öncesinde su filan içmiştim ondan kaynaklı mıdır sizce testte cikmamasi
Sürekli böyle olması hamilelikmi diyorsunuzBazen olur öyle bugün yine silikleşmiş olabilir bazen sürekli çıkması hamilelik
Saat üç de yapıyorum geneli testi her zaman iki saat de birşey içmiyorum ama bu sefer o akıntıyı görünce dedim yapayım baktım çıkmadı sıvı alımını bıraktım üçte tekrar yaptım yine çıkmadı o yüzden dedim acaba oldu mu olmadı mı diyeBelki tam pik değildir ama olmk üzeredir doğru onun için 2 saat öncede sıvı alımı yapma ilk idrarrla yapma ikinci idrarla
Akıntı varsa pik olcaktır yakında 2 3 güneSaat üç de yapıyorum geneli testi her zaman iki saat de birşey içmiyorum ama bu sefer o akıntıyı görünce dedim yapayım baktım çıkmadı sıvı alımını bıraktım üçte tekrar yaptım yine çıkmadı o yüzden dedim acaba oldu mu olmadı mı diye
Polistikover hastası faln değilseniz genelde evet hamilelik ama pik olduğuna emin olmalıyız ikiside eşit koyuluktaSürekli böyle olması hamilelikmi diyorsunuz
İnşallah yaAkıntı varsa pik olcaktır yakında 2 3 güne