• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testinde gebelik sizce var mı

2706aaa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
135
86
18
Adetime 8 gün var sizce gebelik var mı bazen Ovülasyon testinde gebelik çıkabiliyormuş yumurtlamamı gördüm değerlendirdim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 103
Adetime 8 gün var sizce gebelik var mı bazen Ovülasyon testinde gebelik çıkabiliyormuş yumurtlamamı gördüm değerlendirdim
bende cok denedim ama ovülasyon tesi positif cikmasina ragmen, gebelik yoktu. bazi kadinlarda LH degeri adet öncesi de cikiyormus. yani bu testlere güven olmuyor. ayrica hergün test yapip test cizgisinin gün gectiktce koyulasip koyulasmadagina bakman gerek. anca öyle HCG degerinin yükseldigini anlayabiliryormussun. fal bakmak gibi birsey :)

bende cok denedim ama ovülasyon tesi positif cikmasina ragmen, gebelik yoktu. bazi kadinlarda LH degeri adet öncesi de cikiyormus. yani bu testlere güven olmuyor. ayrica hergün test yapip test cizgisinin gün gectiktce koyulasip koyulasmadagina bakman gerek. anca öyle HCG degerinin yükseldigini anlayabiliryormussun. fal bakmak gibi birsey :)

Bayadır kullanıyorum ovulasyon testini hiç böle olmamıştı yumurta çatladıktan sonra hep tek çizgi çıkmıştı bu ay böle oldu kafam çok karıştı gebelik varsa bu kadar erken çıkması mümkün mü ki 😔😔

insallah vardir.. umidini kirmak istemem. sadece kendi tecrübelerimi söylüyorum. bende az önce ayni testen yaptim ayni sonuc cikti. asilama yaptirdim, bugün 14.günüm..ona ragmen hamile oldugumu düsünmüyorum.. cünkü ben hamile kuzenime ayni testi uyguladim, gebelik olunca ovülasyon testi baya koyu kirmizi cikiyor..

sende gercekten olup olmadigini ögrenmek icin, hergün sabah yeni test yap ve ikinci cizginin koyululugunu gözetle. gün gectiktce artiyorsa o zaman gebelik mümkün.. bi defa bakmakla belli olmaz.
bence daha 8 gün varsa, biraz erken.. az daha sabretsen daha iyi olur.

Ovulasyon için t c den koyu olması lazim.diyelim ki yumurtlama donemindesiniz şuan ovulasyon da pik değil cnm.yumurta çatlamış zaten artık sizin.8 gün daha çok erken gebelik için.adet gününüzun geçmesini beklemelisiniz.

Merhaba acaba durumunuz ne oldu sanki benimde ovu testim boyle cikti bugun merak ettim

Back