- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 32
- Konu Sahibi umutsuzvaka32
-
Sevgili hamiş adayları güzel anneler ben yeni yeni kullanmaya başladım bu testleri güvenirliliği ve doğru sonuç vermesinin tartışmalarını bir kenarı bırakarak denemek istiyorum içimdeki merakı dindiremiyorum, bilinçli bir insanım eşimde öyledir sağolsun, evliliğimizin 2 yılını bitirmek üzereyiz yeni yeni bebişmiz olsun istiyoruz iş sebebiyle 2 günde bir olamıyor ne yazık ki,bizde bu yöntemi deneyelim dedik bu günleri değerlendirmek açısından, ben 18 ocakta adet oldum en son 1 hafta sürüyor, ve adetlerim düzensizdir şuan en iyi ihitimalle 22 şubat gözüküyor adetim, ovülasyon testlerini geç aldığım için 3 şubatta yapmaya başladım , 8 şubatta çift çizgi gördüm değerlendirdik,sonra 9 şubat ve 10 şubatta test yaptım silik çıktı dedim herhalde çatladı artık yapmasakta olur bıraktım,stres yapmadım ben hiç ,her şey allahtan, son üç gündür karnım aşırı ağırıyordu önce adet mi olucam dedim ama daha erken hiç erken olmam ,sonra bu testlerden vardı yapayım bir dedim dün akşam ve bugun sabah çift çizgi çıktı hemen ilk andan itibaren,acaba başka sorun mu var diye kendimi alamıyorum düşünmekten hep kötü şeyler geliyor aklıma doktora da gidiyoruz test sürecimiz devam ediyor, geç adet gördüğüm için özellikle evlendikten sonra bozuldu adet düzenim,iş stres yeni bir hayat normal diyordum ama 50 güne kadar gitti bazılarında acaba hamilemiyim dedim test yaptım negatif ama şuan kafam iyice karıştı,ben şimdi bir ayda iki kere mi yumurtlama yaşadım ya da hamile miyim ama hamile olma ihitmalim en düşük ihitmal bence döllenme falan filan derken çok erken hissetmem bence,ama sizin tecrübelerinizi çok merak ediyorum inşallah bilen birisi benimle paylaşır şimdiden çok teşekkürler
merhaba canımSevgili hamiş adayları güzel anneler ben yeni yeni kullanmaya başladım bu testleri güvenirliliği ve doğru sonuç vermesinin tartışmalarını bir kenarı bırakarak denemek istiyorum içimdeki merakı dindiremiyorum, bilinçli bir insanım eşimde öyledir sağolsun, evliliğimizin 2 yılını bitirmek üzereyiz yeni yeni bebişmiz olsun istiyoruz iş sebebiyle 2 günde bir olamıyor ne yazık ki,bizde bu yöntemi deneyelim dedik bu günleri değerlendirmek açısından, ben 18 ocakta adet oldum en son 1 hafta sürüyor, ve adetlerim düzensizdir şuan en iyi ihitimalle 22 şubat gözüküyor adetim, ovülasyon testlerini geç aldığım için 3 şubatta yapmaya başladım , 8 şubatta çift çizgi gördüm değerlendirdik,sonra 9 şubat ve 10 şubatta test yaptım silik çıktı dedim herhalde çatladı artık yapmasakta olur bıraktım,stres yapmadım ben hiç ,her şey allahtan, son üç gündür karnım aşırı ağırıyordu önce adet mi olucam dedim ama daha erken hiç erken olmam ,sonra bu testlerden vardı yapayım bir dedim dün akşam ve bugun sabah çift çizgi çıktı hemen ilk andan itibaren,acaba başka sorun mu var diye kendimi alamıyorum düşünmekten hep kötü şeyler geliyor aklıma doktora da gidiyoruz test sürecimiz devam ediyor, geç adet gördüğüm için özellikle evlendikten sonra bozuldu adet düzenim,iş stres yeni bir hayat normal diyordum ama 50 güne kadar gitti bazılarında acaba hamilemiyim dedim test yaptım negatif ama şuan kafam iyice karıştı,ben şimdi bir ayda iki kere mi yumurtlama yaşadım ya da hamile miyim ama hamile olma ihitmalim en düşük ihitmal bence döllenme falan filan derken çok erken hissetmem bence,ama sizin tecrübelerinizi çok merak ediyorum inşallah bilen birisi benimle paylaşır şimdiden çok teşekkürler
Yaa çok sevindim canım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın, yani ben de hamile olma ihitmalini düşünebilirim diyorsun, bugun akşam yapmadım çok su içtiğim için ,burdan öğrendim meğerse çok içecek içince çizgiler silik çıkıyormuş normalde bu horman zaten vucudumuzda hep varmış,sen hangi aşamada öğrendin :)merhaba canımbenımde boyleydı bıtmek bılmedı cıft cızgı sonra erken gebelık testı yaptım ve baya erkenden öğrendim hamılelıgımı baya baya yenıyız şuan
Evet cnm ben o yuzden ovulasyonları da 2saat bısı ıcmeden gecelerı yaptım hep meğer ben zaten hamıleymısım yap yap bıtmedı yanı cıft cızgıler meger avulasyondada cıkıyormus hamılelıkYaa çok sevindim canım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın, yani ben de hamile olma ihitmalini düşünebilirim diyorsun, bugun akşam yapmadım çok su içtiğim için ,burdan öğrendim meğerse çok içecek içince çizgiler silik çıkıyormuş normalde bu horman zaten vucudumuzda hep varmış,sen hangi aşamada öğrendin :)
Hmm iyi kötü belirtiler var canım benim pek belirtim yok sadece karnım bayağı ağrıyor ben normalde adetlerimde falan çok tatlı yerim ve şuan tatlı hiç bir şey görmek istemiyorum midem böyle değişik oluyor, bide afedersin ben hiç idrara sıkışmam canım isteyince gidiyorum ama şuan her içtiğim şey de idrara sıkışıyorum,ama diğer hiç bir belirti yok hunları da pms dönemiyle karıştırıyor olabilirim adet öncesi dönemle hamilelik aynıymış, kafalar karışık ama beni karıştıran testin devamlı çift çizgi çıkması,Evet cnm ben o yuzden ovulasyonları da 2saat bısı ıcmeden gecelerı yaptım hep meğer ben zaten hamıleymısım yap yap bıtmedı yanı cıft cızgıler meger avulasyondada cıkıyormus hamılelıkbuyuk ıhtımalle 1.2.3. Denemelerde oldu dıye dusunuyoruz bakalımmm , evet bu hormon vucudumuzda hep var ovulasyon testı hep silik çıkar, ama ben iç ateşimle anladım esıme habıre atesımmı var bi alnımı ellesene dıyordum☺☺ Oda hcg degerının yukselmesındenmiş meğer , idrara çıkmam sıklaştı, başta süt damlası gıbı akıntılarım oldu baya pat pat dıye düştü yani
Senin yumurtlama olmamış ki sen bi oku yumurtlamada testler nasıl oluyo diye bunlar da yumurtlama yokSevgili hamiş adayları güzel anneler ben yeni yeni kullanmaya başladım bu testleri güvenirliliği ve doğru sonuç vermesinin tartışmalarını bir kenarı bırakarak denemek istiyorum içimdeki merakı dindiremiyorum, bilinçli bir insanım eşimde öyledir sağolsun, evliliğimizin 2 yılını bitirmek üzereyiz yeni yeni bebişmiz olsun istiyoruz iş sebebiyle 2 günde bir olamıyor ne yazık ki,bizde bu yöntemi deneyelim dedik bu günleri değerlendirmek açısından, ben 18 ocakta adet oldum en son 1 hafta sürüyor, ve adetlerim düzensizdir şuan en iyi ihitimalle 22 şubat gözüküyor adetim, ovülasyon testlerini geç aldığım için 3 şubatta yapmaya başladım , 8 şubatta çift çizgi gördüm değerlendirdik,sonra 9 şubat ve 10 şubatta test yaptım silik çıktı dedim herhalde çatladı artık yapmasakta olur bıraktım,stres yapmadım ben hiç ,her şey allahtan, son üç gündür karnım aşırı ağırıyordu önce adet mi olucam dedim ama daha erken hiç erken olmam ,sonra bu testlerden vardı yapayım bir dedim dün akşam ve bugun sabah çift çizgi çıktı hemen ilk andan itibaren,acaba başka sorun mu var diye kendimi alamıyorum düşünmekten hep kötü şeyler geliyor aklıma doktora da gidiyoruz test sürecimiz devam ediyor, geç adet gördüğüm için özellikle evlendikten sonra bozuldu adet düzenim,iş stres yeni bir hayat normal diyordum ama 50 güne kadar gitti bazılarında acaba hamilemiyim dedim test yaptım negatif ama şuan kafam iyice karıştı,ben şimdi bir ayda iki kere mi yumurtlama yaşadım ya da hamile miyim ama hamile olma ihitmalim en düşük ihitmal bence döllenme falan filan derken çok erken hissetmem bence,ama sizin tecrübelerinizi çok merak ediyorum inşallah bilen birisi benimle paylaşır şimdiden çok teşekkürler
BElki fotolarda öyle çıkmış gündüz tekrar çekerim ama benim dediğim günlerde c de t de koyu renk burda test yükleyenlere baktım onlarınki de öyleyken yumurtlama olmuş diyorlardı,Canım bu ovu testleri hiç pozitif olmamıs...
T ve C çizgisi aynı koyulukla ya da T daha koyu olmalı..
Bu durumda senin daha yumurtan çatlamamıs.
Zaten ovu testler hep çift çizgi çıkar önemli olan T nin en koyu oldugu gün ve siliklestiği gün
Bak ben sana örnek test atayım kıyasla... Her zaman 2çizgi de çıkar ama t en koyu olacak pik içinBElki fotolarda öyle çıkmış gündüz tekrar çekerim ama benim dediğim günlerde c de t de koyu renk burda test yükleyenlere baktım onlarınki de öyleyken yumurtlama olmuş diyorlardı,
Tamam olur sevnirimBak ben sana örnek test atayım kıyasla... Her zaman 2çizgi de çıkar ama t en koyu olacak pik için
Canım benimkiler de böyle sabah ışıkta çekeceğim anlaşılması için eşinle de baktık ona anlatmadım ben koyu çizgi muhabbetini bak dedim hangisinde ikisi de koyu geçen hafta olanla dün olanı görüyorum dedi,Bak bunlarda da hep 2çizgş var ve bayagı silik ama pik zamanları ve çatlamalar belli olıyor
Hmm.. Tamam sabah bakalım bir de foto attım yukarı daCanım benimkiler de böyle sabah ışıkta çekeceğim anlaşılması için eşinle de baktık ona anlatmadım ben koyu çizgi muhabbetini bak dedim hangisinde ikisi de koyu geçen hafta olanla dün olanı görüyorum dedi,
Yani çok söylüyor burdakiler adet olacağı son güne kadar yumurtlama oluyormuş bazılarında eğer öyle bir şey olmadıysa kafam almadı, benim bugun bir ay oluyor yani adet olmam gereken zamandayım , yumurtlama değil onu anlayamadım siz hamile misiniz,Hmm.. Tamam sabah bakalım bir de foto attım yukarı da
Benimki de bir tuhaf.Yani çok söylüyor burdakiler adet olacağı son güne kadar yumurtlama oluyormuş bazılarında eğer öyle bir şey olmadıysa kafam almadı, benim bugun bir ay oluyor yani adet olmam gereken zamandayım , yumurtlama değil onu anlayamadım siz hamile misiniz,
Ben yeniyim canım daha kendiminkileri anlayamıyorum sana ne desem fayda etmem :) ama senin testleri gördükten sonra anladım ki benim testlerde bir sıkıntı var çünkü yaptığıö günlerde koyuluklarını takip edip değerlendirdim ama sonra zamanla silikleşmeye sararmaya başladılar seninkiler bembeyaz düzgün duruyor renkleri,Benimki de bir tuhaf.kimisi çatlamış diyor kimisi çatlamamış. Pik günleri 12-14-15 duruyor anlamadık biz de
Farklı marka benımkı kaset seninki strip tipi ondan olabilirBen yeniyim canım daha kendiminkileri anlayamıyorum sana ne desem fayda etmem :) ama senin testleri gördükten sonra anladım ki benim testlerde bir sıkıntı var çünkü yaptığıö günlerde koyuluklarını takip edip değerlendirdim ama sonra zamanla silikleşmeye sararmaya başladılar seninkiler bembeyaz düzgün duruyor renkleri,
Canım sabah tekrar yaptım ve şuan böyle oldu,Bak bunlarda da hep 2çizgş var ve bayagı silik ama pik zamanları ve çatlamalar belli olıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?