Yumurtlama sanirim canim hadi hayirlisi insallah cok sevindimSizce bende durum neee ilk defa bu kadar koyu gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama sanirim canim hadi hayirlisi insallah cok sevindimSizce bende durum neee ilk defa bu kadar koyu gördüm
Cokk sevindim değerlendir mutlaka hayirlisi olsunKız yumurtladım
Teşekkür ederim canım hayırlısı inşaallah gönlümüze göre olurCokk sevindim değerlendir mutlaka hayirlisi olsun
Ztn sperm bedeninde 72 saat canlı kalabiliyor 2 günde 1 deneyebilirsin tabi yine sen bilirsin cnm :)Dün değerlendirdim bugun tekrar edelim mi yarina mi birakayim sprem kalitesi duşuyor vs diyorlarya
inşallah canım çatladı bu sabah yaptımCokk sevindim değerlendir mutlaka hayirlisi olsun
Hamile olabilirsinMerhabalar
1.5 yıldır çocuğumuz olsun istiyoruz fakat hala olmadı doktor bir sorun olmadığını söyledi . Bu ay ovülasyon testi alıp denedim daha önceler de deniyorum ve o zamanlar adetten sonra 11. Gün yumurtam çatlardı . Bu ay da adetimin biriminden itibaren başladım ve 3. Gün pik gördüm o günü değerlendirdim . Hala test yapmaya devam ediyorum şuan 17. Gündeyim ve 3 gündür testler pozitif gözüküyor adet tarihim 27 si tam 10 gün var acaba yumurtam mı catlamıyor bu durumu yaşayan var mı yardımcı olur musunuz testlerimi ekliyorum
Yapmaya devam et canım ve değerlendir bu günüMerhaba arkadaşlar ben de bu ay ilk defa yapıyorum. Adetimin 5. günü başladım t çizgisinde hiç bir şey çıkmadı bu yüzden 6. günü atladım. 7. gün yaptığımda iki çizgi de aynı koyulukta çıktı bu pik anlamına mı geliyor yardımcı olabilir misiniz?Eki Görüntüle 3249266
Yapacağım ama bu pik anlamına mı geliyor acaba markası laboquickYapmaya devam et canım ve değerlendir bu günü
Daha pikide olabilir sen yapmaya devam et ama es geçme değerlendirYapacağım ama bu pik anlamına mı geliyor acaba markası laboquick
Tamam çok teşekkür ederimDaha pikide olabilir sen yapmaya devam et ama es geçme değerlendir
Bak benim böyleydi üstteki pik derken ertesi gün dahada koyulaştı sonraki gün çatladı. Tabi ben her günü değerlendirdim kaçırmadan ne olur ne olmazTamam çok teşekkür ederim
Yaa kendimi heveslendirmek istemiyorum ama anlayamadım tam da testleri kendimce yorumlayamadımHamile olabilirsin
Lh hormonun yükselir hamile olunca ümitlenme ama hamile olabilirsin kaç gün var bata yumurtlamadan sonra 15 gün geçtiyse bi test yap derimYaa kendimi heveslendirmek istemiyorum ama anlayamadım tam da testleri kendimce yorumlayamadım
Ben de hiç riske atmıyorum bakalım hayırlısıBak benim böyleydi üstteki pik derken ertesi gün dahada koyulaştı sonraki gün çatladı. Tabi ben her günü değerlendirdim kaçırmadan ne olur ne olmaz
Sonunda yumurtlma gördünmu çok şükür inşallah tutarBak benim böyleydi üstteki pik derken ertesi gün dahada koyulaştı sonraki gün çatladı. Tabi ben her günü değerlendirdim kaçırmadan ne olur ne olmaz
Evet canım inşallah bakalım çatlayınca bıraktım test yapmayı güzel haberler alalımSonunda yumurtlma gördünmu çok şükür inşallah tutar